>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

VIP Temat Typy by Waldi1979

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Australia, A-League, Brisbane Roar - WS Wanderers 1:4

#36 powyżej 3,5 gola, @2,10 Unibet, 6j
✅6,6j

#37 powyżej 4,5 gola, @3,55 Unibet, 5j
✅12,75j

#38 powyżej 5 goli, @5,30 Unibet, 5j
▶5j

W dzisiejszym spotkaniu podobnie jak koledzy powyżej nie widzę innej opcji niż over, obie ekipy tracą mnóstwo bramek, nie grają już o nic, więc liczę na &quot;wesoły&quot; mecz pod kibiców. Ostatnie 2 bezpośrednie spotkania to 2 razy po 2:2. Liczę również, że Roar pójdzie dzisiaj na wymianę jak w ostatnim meczu z CCM zakończonym 3:5.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Europa, Liga Mistrzów, Juventus - Atletico 3:0 (5-0 RR)

#51 Juventus powyżej 7,5 RR, @2,00 (bez podatku) Totolotek, 7j
⛔7j

#52 Juventus awans, @4,00 (bez podatku) Totolotek, 5j
✅15j

Europa, Liga Mistrzów

Juventus - Atletico, Juventus powyżej 1,5 gola, @1,90 ✅ 3
Man City - Schalke, Man City strzeli w obu połowach, @1,65 ✅ 3+4

AKO: 3,13 (bez podatku)
5j Totolotek

✅10,65j
O meczu Juventus - Atletico zostało już napisane chyba wszystko, wiadomo, ze Stara Dama zawaliła pierwszy mecz i dzisiaj musi się wznieść na wyżyny, żeby rozmontować świetną defensywę Atletico, według mnie najpewniejszym betem na to spotkanie są rzuty rożne gospodarzy, Juve jeśli myśli o awansie to musi zaatakować od początku, liczę na całkiem inne spotkanie niż 3 tygodnie temu w Hiszpanii, pełną kontrolę i atak za atakiem ekipy gospodarzy, a co za tym idzie sporą liczbę cornerów, nie mogłem też przejść obojętnie obok takiego kursu na ich awans, te 2 gole myślę, że są w stanie strzelić, gorzej jak Atletico szybko strzeli i &quot;zabije&quot; mecz, bo już o 4 gole będzie na prawdę ciężko. Dodatkowo zagrałem jeszcze taki dubelek Juve powyżej 1,5 gola, tyle potrzebują do dogrywki, więc liczę, że nawet jeśli nie awansują to jednak do końca będę grać o korzystny wynik, na drugie spotkanie nie miałem za bardzo pomysłu, City wygrywając w Niemczech zapewniło sobie i tak już pewny awans, szkoda z bukmacherskiego i kibicowskiego, że udało im się wygrać w delegacji, bo dzisiaj kursy na nich mizerne, ale tego można się było spodziewać, wiadomo, że ekipa Guardioli u siebie jest piekielnie mocna i jeśli tylko podejdą poważnie to zdeklasują Schalke i skończy się mocnym overem, na to jednak bym nie liczył, jednak, że strzelą bramkę w obu połowach to jak dla mnie całkiem realne, uważam, że w pierwszej połowie już coś ustrzelą, a w drugiej Hiszpan da pograć zmiennikom, a ci będą chcieli się pokazać i minimum tą bramkę w drugiej odsłonie też zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +28
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Europa, Liga Mistrzów, Bayern - Liverpool 1:3 (2-7 RR)

#54 powyżej 11,5 RR, @2,45, (bez podatku) Totolotek, 7j
⛔7j

#55 powyżej 12,5 RR, @3,25, Unibet, 6j
⛔6j

#56 powyżej 13,5 RR, @4,60, Unibet, 5j
⛔5j

#57 Bayern powyżej 6,5 RR, @2,06 Unibet, 5j
⛔5j

#58 Liverpool powyżej 4,5 RR, @2,20 Unibet, 5j
✅6j

Od wczoraj mi siedzi w głowie jak się ugryźć ten mecz, wynik pierwszego spotkania gwarantuje to, że na każdą bramkę Bayernu Liverpool musi odpowiedzieć golem, a na każde trafienie Anglików Niemcy muszą strzelić ich minimum dwa. Mam nadzieję, że nie będzie tu przysłowiowych szachów i że padnie szybko pierwsza bramka, wtedy już nie będzie żadnych kalkulacji i jedni czy drudzy będą musieli się otworzyć. Obie ekipy nabijają dość sporo cornerów i jeżeli tylko spotkanie ułoży się tak jak napisałem to liczę na multum sytuacji pod obiema bramkami i sporo rożnych.
Europa, Liga Mistrzów, Barcelona - Lyon 5:1 (2:0) (Messi 2)

#59 HT/FT Barcelona/Barcelona, @1,62 Unibet, 6j
✅3,72j

#60 Messi strzeli powyżej 1,5 gola, @3,50 Unibet, 5j
✅12,5j

W tym spotkaniu idę w stronę Barcelony, nie liczę, że tu może być jakaś niespodzianka. Barcelona ruszy od początku, nie może sobie pozwolić na stratę gola, bo na każdą bramkę Francuzów będzie musiała odpowiedzieć dwoma, nie liczę również, że jak już wyjdzie na prowadzenie to się cofnie i będzie pilnowała 1:0, bo wszystkie remisy bramkowe promują do dalszej fazy Lyon. Kurs na gospodarzy co zrozumiałe skromniutki, więc próbuję, że Barca będzie prowadziła po pierwszej połowie i wygra mecz, drugi typ to dublet Messiego, wiadomo, że ciągle jest korespondencyjny wyścig między nim , a Ronaldo, wczoraj Portugalczyk zaliczył hattricka i wprowadził Juventus do kolejnej rundy, Argentyńczyk nie będzie chiał być gorszy i też spróbuję coś ukłuć, na jego jedną bramkę kurs mizerny, dlatego próbuję dublet po całkiem przyjemnym kursie.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Europa, Liga Europy, Dynamo - Chelsea 0:5 (0:3)

#61 podwójna szansa 1-1, @2,60 (bez podatku) Totolotek, 5j
⛔5j

Europa, Liga Europy, Krasnodar - Valencia 1:1

#62 Krasnodar DNB, @2,05 (bez podatku) Totolotek, 5j
▶5j

Otrzymane punkty reputacji: +28
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Europa, Liga Europy
Slavia - Sevilla, Sevilla awans, @1,8 ⛔ 4:3 po dogrywce
Arsenal - Rennes, Arsenal awans, @1,9 ✅ 3:0

AKO: 3,42 (bez podatku)
6j Totolotek
⛔6j

Bramka Slavii na 4:3 w 119 minucie ????

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Sosnowiec - Lechia 0:1
#73 powyżej 2,5 gola, @2,07 Unibet, 5j
⛔5j

#74 obie strzela, @1,81 Unibet, 5j
⛔5j

#75 Sosnowiec i obie strzela, @6,50 Unibet, 4j
⛔4j

W spotkaniu w Sosnowcu idę dziś w stronę bramek, choć moja pierwsza myśl była zagrać na Zagłębie, po zimowych wzmocnieniach widać, że coś w tym zespole ruszyło, Lechia trochę dołuje, ale czuje już na plecach oddech Legii, dlatego zrezygnowałem i postanowiłem zagrać jednak na bramki, Zagłębie w wiosennych meczach u siebie strzeliło 7 goli w dwóch spotkaniach, a straciło 3, więc over oraz btts pokryty został w każdym z tych spotkań, natomiast jeśli chodzi o delegacje Lechii na wiosnę to 0:0 w Kielcach i porażka 1:2 w Lubinie. Trochę zbaczając z tematu, patrze teraz na mecz Jagi z Koroną i coraz bardziej kusi mnie zagrać jednak na Sosnowiec, wczoraj Lech, dzisiaj Jaga (choć mecz jeszcze trwa), wygląda to tak, że nikt nie chce zdobyć mistrzostwa i po raz kolejny mistrzem zostanie Legia, choć to żadne odkrycie.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Europa, Eliminacje EURO 2020, Austria - Polska 0:1 (Piątek)

#85 Polska, @3,15 (bez podatku) Totolotek, 5j
✅10,75j

#86 Polska DNB, @2,05 (bez podatku) Totolotek, 6j
✅6,3j

#87 Piątek strzeli, @3,10 (bez podatku) Totolotek, 5j
✅10,5j

#88 Lewandowski strzeli, @2,45 (bez podatku) Totolotek, 5j
⛔5j

Początek eliminacji, więc ciężko ocenić formę poszczególnych zespołów, ja jednak bez zbędnego kombinowania idę w stronę naszych Orłów, po spalonych mistrzostwach i kiepskiej jesieni w Lidze Narodów, chociaż wyniki nie były do końca złe, przynajmniej w delegacji, gdzie przywiezliśmy remisy z Włoch oraz Portugalii, u siebie niestety porażki, ale bez kompromitacji, fakt, że nie wygraliśmy jeszcze meczu za kadencji nowego selekcjonera, ale pierwsze półrocze jego pracy było na odbudowanie formy, obecnie praktycznie wszyscy nasi zawodnicy grają w klubach, forma jest, więc liczę, że przełoży się to na formę w reprezentacji. Dużo zależy od ustawienia, oby tylko nasi nie cofnęli się i czekali w swoim polu karnym, bo to może się skończyć tragicznie, z takim potencjałem jaki mamy w ofensywie powinniśmy narzucić własny styl, najbardziej krytykowana jesienią formacja defensywna jest obecnie w dużo lepszej formie, inna kwestia, że nie jesteśmy stawiani w roli faworyta i to uważam za wielki atut, jesień tez pokazała, że lepiej się nam gra w delegacji, gdy nie ma takiego ciśnienia, także ja próbuję naszą wygraną po bardzo dobrym kursie, z przecieków wynika, że wyjdziemy dwójką napastników lewy oraz Milik, a Piątek zacznie mecz na ławce, jednak to na jego bramkę liczę najbardziej, prawdopodobnie wejdzie na podmęczonych już Austriaków, a jego instynkt strzelecki nie zawiedzie, obecnie rozgrywa sezon życia i oby formę strzelecką z Milanu przeniósł również do kadry.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Europa, Eliminacje EURO 2020, Polska - Łotwa

#89 rezerwowy strzeli gola, @2,70 (bez podatku) Totolotek, 8j

⛔8j

było blisko, Frankowski miał taką setę, że chyba tylko sam wie jak tego nie wsadził

Ciężki mecz do typowania, bo równie dobrze może tu być 5:0 dla naszych, jak i ostrzeliwanie bramki Łotwy i skromne zwycięstwo 1:0, innego scenariusza niż nasza wygrana nie biorę pod uwagę, ale patrząc na historię drugich meczy podczas zgrupowań nie były one zazwyczaj overowe, kursy na bramki zbite do granic możliwości, jedyny sensowny bet tak mi się wydaje to bramka rezerwowego, liczę, że nawet jak będzie to underowe spotkanie to nasi będą &quot;siedzieć non stop&quot; pod bramką rywala i w drugiej połowie, gdy Łotysze już opadną z sił i będą popełniać więcej błędów to taki świeży rezerwowy ma szansę na gola.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Wisła Płock - Zagłębie Lubin 0:1

#90 Zagłębie Lubin, @3,00 Unibet, 6j
✅12j

#91 Zagłębie Lubin DNB, @2,18 Unibet, 8j
✅9,44j

Pierwsza kolejka po przerwie reprezentacyjnej to tradycyjnie jak wróżenie z fusów, ja jednak zasugeruję się ogólną formą na wiosnę i tu zdecydowanie lepiej prezentuje się ekipa gości, która w tej fazie sezonu ustępuje tylko Piastowi, który zdobył komplet punktów, zresztą straty punktów w meczach ze Śląskiem oraz Arką nie do końca można wytłumaczyć w czysto sportowy sposób, powiedzmy, że tak musiało być. Pozostałe trzy spotkania wygrane przez drużynę Zagłębia, natomiast Wisła z Płocka niespodziewany remis z liderem z Gdańska oraz wygrana z będącą na fali Cracovią, poza tym trzy porażki. Lubin walczy o top8, a Płock o utrzymanie. Patrząc na 5 ostatnich meczy Miedziowych w delegacji to 4 zwycięstwa i porażka we Wrocławiu, Nafciarze ostatnie 5 spotkań u siebie to 4 porażki i wspomniana wygrana z Pasami. Jeżeli nie stanie się tu nic nadzwyczajnego to goście powinni wygrać i przybliżyć się do miejsca gwarantującego spokojną końcówkę sezonu.

Do góry Bottom