>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

VIP Temat Typy by Waldi1979

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Budżet ogólny:
355,55j
Budżet po 19 kuponach:
88,78j

Narazie kiepsko, szczególnie poległem przedwczoraj ładując się w tyle linii rzutów rożnych, które okazały się strasznym niewypałem, ale wczorajszy dzień wlał trochę nadziei, że jeszcze nie wszystko stracone, gramy dalej 🤜💪👍

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa + Hiszpania, La Liga

Termalica - Zagłębie, Zagłębie lub remis i poniżej 4,5 gola, @1,57 0:2
Atletico - Cadiz, Taletico, @2,00 Matchday Boost 2:1
AKO: 3,14 (2,76)
25j Betfan
44j

Spotkanie otwierające 25 kolejkę Ekstraklasy, z perspektywy wyniku ciężkie do wytypowania, o Zagłębiu pisałem ostatnio dość często, ogólnie z gry można być zadowolonych jednak nadal szwankuje skuteczność, ale co najważniejsze w kwestii utrzymania zespół nie przegrywa, a w 3 ostatnich meczach ugrał 5 punktów, plusem na pewno uszczelnienie obrony, dwa ostatnie mecze na zero z tyłu co w tym sezonie jeszcze nie miało miejsca. Termalica na wiosnę wystartowała znakomicie, 10 zdobytych punktów plasuje ją na 4 miejscu uwzględniając tylko mecze wiosenne, warto dodać, że w całej rundzie jesiennej zdobyła tylko 2 punkty więcej niż w pierwszych 5 meczach w tej rundzie przez co na dobre włączyła się w walkę o utrzymanie, bo wcześniej większość już widziała popularne Słoniki w 1 lidze. W chwili obecnej pomiędzy 12 Śląskiem a 18 Termalicą są tylko 4 punkty różnicy, walka o pozostanie w Ekstraklasie będzie równie emocjonująca co walka o mistrzostwo Polski. Mimo rewelacyjnego początku rundy idę w stronę przyjezdnych, liczę na większe doświadczenie trenera Stokowca w naszej lidze, że ustawi taktycznie tak zespół, aby ponownie zagrał na zero z tyłu i mam nadzieję, że wreszcie coś drgnie w przodzie, próbuję wariant bezpieczniejszy, ze Miedziowi nie przegrają tego spotkania, ale nie wykluczam remisu patrząc na ostatnią formę obu ekip, kurs "podbijam" myślę dość bezpiecznym underem, ciężko sobie wyobrazić, ze jedni albo drudzy strzelą razem 5 goli. Termalica na wiosnę tylko raz przekroczyła tą linię przegrywając w Poznaniu z Lechem 5:0, w spotkaniach Zagłębia na wiosnę ani razu nie padło 5 bramek. W całej historii bezpośrednich pojedynków tylko raz padło więcej goli i było to w 2017, czyli w czasach kiedy grał w Lubinie ostatni prawdziwy napastnik, czyli Kuba Świerczok, który popisał się w tamtym meczu hattrickiem, dziś ciężko sobie wyobrazić, żeby jakiś piłkarz Miedziowych wspiął się na taki poziom, liczę na skromne zwycięstwo gości lub, że przynajmniej nie przegrają i do Lubina wrócą z jakimiś punktami.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1466
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa + Anglia, Premier League + Włochy, Serie A + Niemcy, Bundesliga

Wisła K. - Lech, powyżej 11 RR, @2,13 22 RR
Arsenal - Leicester, obie strzelą, @1,77 2:0
Torino - Inter, Inter powyżej 5,5 RR, @1,87 4 RR
Furth - Lipsk, Lipsk powyżej 1,5 gola, @1,39 1:6
Atalanta - Genoa, Atalanta powyżej 1,5 gola, @1,43 0:0
Dortmund - Arminia, powyżej 2,5 gola, @1,53 1:0
Betcris+ 10% 37,73j
AKO: 21,44 (18,87)
20j Betcris
20j

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liga Mistrzów, Manchester United - Atletico 0:1 (2-2 żk)

#26 powyżej 5,5 kartek, @1,98 Unibet, 40j
40j
#27 powyżej 6,5 kartek, @3,00 Unibet, 30j
30j

Mecz o wszystko dla jednych i drugich, tu nie powinno być żadnego kalkulowania, liczę, że z tej walki zwycięsko wyjdą Czerwone Diabły i to one zameldują się w ćwierćfinale, w pierwszym spotkaniu było 9 żółtych kartek i na podobną liczbę stawiam jutro. Sędziuje Vincic ze średnią 4,33 ale myślę, ze powodów do interwencji będzie miał sporo.

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liga Mistrzów, Manchester United - Atletico 0:1

#28 Ronaldo powyżej 0,5 gola, @2,96 (2,60) Betfan 30j
30j
#29 Ronaldo powyżej 1,5 gola, @10,5 Unibet, 20j
20j
#30 Ronaldo powyżej 2,5 gola, @51,00 Unibet, 10j
10j

United po derbach z City zostali zrównani z ziemią z każdej strony, dostało się praktycznie wszystkim od Ragnicka, przez cały zespół po nieobecnego w tym spotkaniu Ronaldo. Dodatkowo komentowano na różne sposoby jego wyjazd w czasie tego spotkania do Portugalii i że nie było go na trybunach, mimo że nie ma takiego obowiązku to jako lider powinien tam być itd. W meczu z Tottenhamem oglądaliśmy już zupełnie inny Manchester i taki mam nadzieję zobaczyć jutro, Ronaldo był mega naładowany, ten hattrick był mu mocno potrzebny jak i całemu United, wreszcie zagrał mecz na "swoim poziomie", tu mamy faze pucharową Ligi Mistrzów, czyli coś co nakręca go podwójnie, tym bardziej, ze wie, że w pierwszym spotkaniu w Madrycie zawiódł, tu będzie ogień z jego strony, liczę przynajmniej na jednego gola, ale kursy na 2 i 3 są tak kosmiczne, że żal nie spróbować, ale to raczej pod lepsze oglądanie, nikogo nie namawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +674
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liga Europy + Liga Konferencji Europy

Bayer Leverkusen - Atalanta, powyżej 2,5 gola, @1,65 0:1
Basel - Marseille, powyżej 2,5 gola, @1,55 1:2
FC Kopenhaga - PSV Eindhoven, powyżej 2,5 gola, @1,65 0:4
AZ Alkmaar - Bodø/Glimt, powyżej 2,5 gola, @1,61v 2:1 (2:2 po dogrywce)
AKO: 6,79
40j Unibet
40j

Mam jakiegoś mega pecha zarówno do Atalanty jak i Leverkusen, mega ofensywne oraz overowe ekipy, a przeważnie kiedy ich dodam na kupon trafia się właśnie takie 1:0 czy 0:0, chyba muszę odpuścić granie tych drużyn.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +805
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Zagłębie - Warta 0:4

Nie potrafię odpowiedziec na pytanie co się stało z Zagłębiem w tym meczu :oops::mad:🤬

#34 Zagłębie, @2,55 Unibet, 50j
50j
#35 Zagłębie (-1 AH), @4,70 Unibet, 50j
50j

Spotkanie rozpoczynające 26 kolejkę Ekstraklasy, kolejny mecz Zagłębia o tak zwane 6 punktów, zresztą dla Warty również. O Miedziowych pisałem praktycznie co kolejkę i zdanie swoje podtrzymuję, widać rękę trenera Stokowca, poza pojedynczymi fragmentami przez większość czasu grają lepszą piłkę od przeciwników, wreszcie udało się uszczelnić defensywę, która nie straciła już gola od 3 spotkań, wreszcie transfery w zimie były przemyślane, a nie sprowadzanie kolesi ze Słowacji, Czech itp, którzy nie grali, a w Lubinie mieli się odbudować. Przewietrzono trochę szatnię, dzisiaj liczę na kolejne zwycięstwo, nastawiam się na mocną walkę i raczej underowy wynik, jakieś 1:0 lub 2:0, jednak szans Warty nie należy przekreślać ani w żadnym wypadku lekceważyć, więc nie wykluczam remisu, ale jednak liczę na komplet punktów u siebie i złapanie oddechu, dokładam wydaje mi się bezpieczny under, w dotychczasowych meczach pomiędzy nimi ani razu nie padły nawet 3 gole i nigdy obie drużyny nie strzeliły gola w jednym spotkaniu, na 6 wiosennych meczy w spotkaniach Zagłębia 2 x padły 4 gole, a w meczach Warty raz, ale jak napisałem na początku Zagłębie mocno uszczelniło defensywę, a Warta nigdy nie słynęła z overowych wyników, a Miedziowi nadal mają problem ze skutecznością, więc liczę na skromne zwycięstwo gospodarzy.

Polska, Ekstraklasa + Belgia, Jupiler League + Włochy, Serie A + Niemcy, Budesliga

Zagłębie -Warta, Zagłębie lub remis i poniżej 3,5 gola, @1,75 0:4
Royale Union SG - Oostende, Royale Union SG powyżej 1,5 gola, @1,42 1:1
Sassuolo - Spezia, Sasuolo powyżej 1,5 gola, @1,59 4:1
Bochum - Moenchengladbach, obie strzelą, @1,61 mecz przerwany
AKO: 6,36 (5,60)
20j Betfan
20j

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi