Polska, Ekstraklasa, Zagłębie - Warta 0:4
Nie potrafię odpowiedziec na pytanie co się stało z Zagłębiem w tym meczu
#34 Zagłębie, @2,55
Unibet, 50j
50j
#35 Zagłębie (-1 AH), @4,70
Unibet, 50j
50j
Spotkanie rozpoczynające 26 kolejkę
Ekstraklasy, kolejny mecz Zagłębia o tak zwane 6 punktów, zresztą dla Warty również. O Miedziowych pisałem praktycznie co kolejkę i zdanie swoje podtrzymuję, widać rękę trenera Stokowca, poza pojedynczymi fragmentami przez większość czasu grają lepszą piłkę od przeciwników, wreszcie udało się uszczelnić defensywę, która nie straciła już gola od 3 spotkań, wreszcie transfery w zimie były przemyślane, a nie sprowadzanie kolesi ze Słowacji, Czech itp, którzy nie grali, a w Lubinie mieli się odbudować. Przewietrzono trochę szatnię, dzisiaj liczę na kolejne zwycięstwo, nastawiam się na mocną walkę i raczej underowy wynik, jakieś 1:0 lub 2:0, jednak szans Warty nie należy przekreślać ani w żadnym wypadku lekceważyć, więc nie wykluczam remisu, ale jednak liczę na komplet punktów u siebie i złapanie oddechu, dokładam wydaje mi się bezpieczny under, w dotychczasowych meczach pomiędzy nimi ani razu nie padły nawet 3 gole i nigdy obie drużyny nie strzeliły gola w jednym spotkaniu, na 6 wiosennych meczy w spotkaniach Zagłębia 2 x padły 4 gole, a w meczach Warty raz, ale jak napisałem na początku Zagłębie mocno uszczelniło defensywę, a Warta nigdy nie słynęła z overowych wyników, a Miedziowi nadal mają problem ze skutecznością, więc liczę na skromne zwycięstwo gospodarzy.
Polska, Ekstraklasa + Belgia, Jupiler League + Włochy, Serie A + Niemcy, Budesliga
Zagłębie -Warta, Zagłębie lub remis i poniżej 3,5 gola, @1,75
0:4
Royale Union SG - Oostende, Royale Union SG powyżej 1,5 gola, @1,42
1:1
Sassuolo - Spezia, Sasuolo powyżej 1,5 gola, @1,59
4:1
Bochum - Moenchengladbach, obie strzelą, @1,61
mecz przerwany
AKO: 6,36 (5,60)
20j
Betfan
20j