>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

VIP Temat Typy by Waldi1979

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Budżet ogólny:
1643,80j
Budżet po 15 kuponach:
161,80j

Mega pechowy weekend, podsumowanie mogło być zupełnie inne, ale minus to minus

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Zagłębie - Stal 3:1

#22 Zagłębie, @1,79 Unibet, 40j
31,6j

Miałem odpuścić ten mecz, bo oglądanie ostatnio Zagłębia to kara, ale po namyśle wydaje mi się, że presja jest tak ogromna po ostatnich dwóch porażkach, a szczególnie ich stylu, że dzisiaj zrobią wszystko, żeby 3 punkty zostały w Lubinie, nie nastawiam się na piękne widowisko, ale ciężko mi sobie wyobrazić, żeby Miedziowi nie zainkasowali tu kompletu punktów, jeżeli myślą o utrzymaniu, Stal po zimowej rozsprzedaży również słabo weszła w rundę wiosenną, na 8 spotkań 5 pkt. 1w 2r 5p, natomiast Zagłębie 8 pkt. 2w 2r 4p, jednak dzisiejsi gospodarze przynajmniej w początkowej fazie rundy wyglądali całkiem fajnie i wydawało się, ze zapewnienie sobie utrzymania nastąpi dość prędko, jednak ostatnie 2 spotkania mocno zweryfikowało te plany i nie ma co się oszukiwać, ze walka o ligowy byt będzie trwała do końca sezonu, a terminarz nie wygląda korzystnie dla Miedziowych, dlatego liczę dzisiaj na rehabilitację i udowodnienie, że ostatnie wyniki to był tylko słabszy okres, Stokowiec umie zmobilizować i wyciągnąć ze swoich zespołów przysłowiowe maksimum, w Lubinie ten czas właśnie nastał i teraz każdy punkty może być na wagę złota, czytaj utrzymania.

Polska, Ekstraklasa + Niemcy, Bundesliga

Zagłębie - Stal, Podwójna szansa (1. połowa lub mecz) 1-1, @1,63 3:1
Pogoń - Wisła P., Pogoń, @2,00 Matchday Boost 1:2
Stuttgart - Dortmund, Dortmund, @1,83 4:2
AKO: 5,97 (5,25)
25j Betfan
25j

Pogoń to była ostatnia ekipa, której się spodziewałem, że zawali kupon 🤦‍♂️

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2485
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, 1 Liga

Arka - Jastrzębie, Arka powyżej 1,5 gola, @1,64 3:2
Podbeskidzie - Miedź, obie strzelą, @1,78 1:1
AKO: 2,92
50j Unibet
96j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1324
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liga Europy

Barcelona - Frankfurt, Barcelona, @1,40 2:3
Rangers - Braga, Rangers, @2,03 3:1 po dogrywce (2:1)
AKO: 2,84
40j Unibet
40j

Liga Europy, Rangers - Braga 3:1 po dogrywce (2:1)

#26 Rangers (-1 AH), @3,05 Unibet, 40j
40j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +821
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa

Termalica - Raków, podwójna szansa 2-2, @1,44 0:3
Jagiellonia - Pogoń, podwójna szansa 2-2, @1,69 1:2
Wisła P. - Lech, podwójna szansa 2-2, @1,55 0:1
AKO: 3,77 (3,32)
50j Fortuna
116j

Po ostatniej kolejce i "zgubieniu" punktów przez cała prowadzącą trójkę od razu siedziało mi w głowie, żeby zagrać na nich w następnej kolejce, kupon wysłałem już we wtorek korzystając z promocji Fortuny Pewne 50. Początkowo miałem zagrać czyste dwójki, jednak po przemyśleniu postanowiłem puścić bezpieczniejszą wersję, czyli podwójną szansę, że goście będą prowadzili do przerwy lub wygrają swoje mecze, gdyby któryś z faworytów po raz kolejny zgubił punkty. Wszyscy aktualnie mają po 56 punktów, 6 kolejek do końca, każda strata punktów może okazać się nie do odrobienia, dlatego liczę, że nikt z faworytów jutro ich nie straci.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2459
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Cracovia - Zagłębie 1:0 (3-3 żk)

#29 powyżej 5,5 kartek, @2,28 Unibet, 40j
51,2j
#30 czerwona kartka, @4,10 Unibet, 30j
30j

Ważny mecz dla obu ekip, ciężko wskazać faworyta, bukmacherzy niby za takiego uważają gospodarzy, jednak na wiosnę częściej zawodzą niż pozytywnie zaskakują, obecnie mają 7 punktów nad lokalnym rywalem, który jest w strefie spadkowej, gościom z Lubina brakuje do gospodarzy 4 punktów, więc w przypadku wygranej mogą doskoczyć do nich na punkt, ja jednak nie będę tu próbował typów z rynku 1x2, bo żaden rezultat mnie tu nie zaskoczy, liczę jednak, ze jedni i drudzy zrobią wszystko, żeby wygrać, że nie zabraknie walki i ...kartek i właśnie w tym kierunku zamierzam iść, obie drużyny można powiedzieć pod ścianą, mecz o przysłowiowe 6 punktów, Cracovia średnio 2,25 żk na mecz, a Zagłębie 2,46 żk, sędzią tego spotkania będzie Paweł malec ze średnią 5,89 żk na mecz, najwyższa w Ekstraklasie, pokazał on też najwięcej czerwonych kartek ze wszystkich arbitrów, bo aż 5. Pasy w tym sezonie dwa razy kończyły mecz w osłabieniu, a Miedziowi czterokrotnie.

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Hiszpania, La Liga, Sevilla - Real 2:3

#33 Real lub remis i powyżej 1,5 gola, @1,86 Unibet, 50j
43j
#34 Real, @3,50 (3,08) Matchday Boost Betfan, 50j
104j

Zdecydowanie najciekawiej zapowiadający się dzisiejszy mecz w La Liga. Znamy już składy

Sevilla FC: Bono; Navas, Koundé, Carlos, Acuña; Rakitić, Jordán, Papu Gómez; Lamela, Tecatito i Martial
Ławka: Dmitrović i Díaz; Montiel, Augustinsson, Kike Salas, Delaney, Gudelj, Óliver Torres, Munir, Ocampos, Rafa Mir oraz En-Nesyri

Real Madryt: Courtois; Lucas, Militão, Alaba, Carvajal; Camavinga, Kroos, Modrić, Valverde; Vinícius i Benzema
Ławka: Łunin i Diego; Marín, Nacho, Isco, Bale, Asensio, Rodrygo oraz Mariano

Zacznę może od gospodarzy, w ostatnich tygodniach rozczarowują, pogubili sporo punktów, z pewnego niemal vice mistrzostwa pozostała walka z odrodzoną Barceloną, która w lidze ostatnio prezentuje bardzo dobrą formę, z pucharów niespodziewanie już odpadła, podobnie też jak dzisiejsi gospodarze. Za Sevillą przemawiają dwie rzeczy własny stadion, ktorego jeszcze nikt w tym sezonie jeszcze nie zdobył oraz fakt, ze Real grał w środę 120 minut z Chelsea, a Sevilla miała ponad tydzień przerwy od ostatniego spotkania. Real ostatnio wygrywa hurtowo, fakt, ze zalicza wpadki jeżeli tak to można nazwać jak przegrana z PSG, Barceloną czy wygrana porażka z Chelsea, zawsze po przegranym meczu następuje weryfikacja i kasują kolejnych rywali, w środę właśnie przegrali, chociaż nie przeszkodziło to w awansie do półfinału Ligi Mistrzów. Jak wspomniałem na starcie znamy już skład Królewskich, w środku jest profesor Modrić, a w ataku najlepszy duet napastników w Hiszpanii czyli Benzema i Vinicius, więc siła ofensywna jest, Sevilla ostatnio nie zachwyca i czas, zeby ktoś wreszcie Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, a kto ma to zrobić jeśli nie właśnie Real, który wygrał tam dwa ostatnie bezpośrednie starcia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1468
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa, Zagłębie - Górnik Z. 2:4

#36 Zagłębie, @2,60 Unibet, 50j
50j
#37 Zagłębie powyżej 2,5 gola, @2,50 Unibet, 50j
75j

Jak to ostatnio się przyjęło dzisiaj kolejny finał przed piłkarzami z Lubina, poniedziałkowa porażka z Cracovią mocno skomplikowała sytuację Miedziowych w walce o utrzymanie. Patrząc na ich terminarz kluczowe będą najbliższe 3 mecze, a szczególnie 2 domowe, dzisiejszy z Górnikiem i w następnej kolejce z Lechią, jeżeli tu nie będzie kompletu punktów to ciężko będzie utrzymać Ekstraklasę w Lubinie, po tych dwóch spotkaniach jadą do Radomiaka, a ostatnie 2 kolejki to mecze z głównymi kandydatami do mistrzostwa, najpierw przyjedzie Raków, a kończą wyjazdem do Poznania, dlatego przed tymi dwoma ostatnimi kolejkami trzeba zdobyć wystarczającą ilość punktów. Kursy na Zagłębie rosną i zamierzam to wykorzystać, nie spodziewam się tu fajerwerków, ale obecna sytuacja gospodarzy zmusza ich do ataku od początku, kolejny remis lub porażka zmniejszy ich szanse do minimum, nie wyobrażam sobie, żeby dzisiaj punkty nie zostały w Lubinie, Górnik jest już pewny utrzymania i ostatnio notuje kiepską serię, stąd liczę na większą mobilizację. Ostatnie spotkania bezpośrednie w Lubinie na korzyść gospodarzy, liczę, ze dzisiaj podtrzymają tą passę z Zabrzanami i zgarną jakże ważne 3 punkty przybliżające ich do utrzymania.

Polska, Ekstraklasa + Polska, 1 Liga

Zagłębie - Górnik Z., Zagłębie lub remis, @1,50 2:4
ŁKS - Chrobry, ŁKS, @1,68 0:1
AKO: 2,52
100j Unibet
100j

Jestem w szoku po piątkowych rozstrzygnięciach :mad:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +587
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Polska, Ekstraklasa + Niemcy, Bundesliga +Belgia, Jupiler League + Włochy, Serie A + Holandia, Eredivisie + Francja, Ligue 1

Pogoń Szczecin - Legia Warszawa, powyżej 2 goli, @1.68 3:1
Hertha BSC - VfB Stuttgart, powyżej 2 goli, @1.48 2:0
Union Saint-Gilloise - Anderlecht, powyżej 2 goli, @1.41 3:1
Genoa - Cagliari, powyżej 2 goli, @1,57 1:0
Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles, powyżej 2 goli, @1.43 1:0
Reims - Marseille, powyżej 2 goli, @1.52 0:1
AKO: 11,56
40j Unibet
40j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +836
Do góry Bottom