lamora365
Użytkownik
Czasem trzeba ostro przejeba**** żeby potem było lepiej. Nie poddawaj się.Po dzisiejszych meczach, straciłem wiarę i sens kontynuowania pracy dalej ;/
Pozdrawiam
Czasem trzeba ostro przejeba**** żeby potem było lepiej. Nie poddawaj się.Po dzisiejszych meczach, straciłem wiarę i sens kontynuowania pracy dalej ;/
Jeszcze kilka meczy zostalo. Mysle, ze mialbym kilka cennych porad dot. usprawnienia pracy programu. Odezwe sie, kiedy znajde troche czasu i moze uda sie cos usprawnic, jesli Kolega bedzie chetny na podjecie dyskusji. Pzdr.Po dzisiejszych meczach, straciłem wiarę i sens kontynuowania pracy dalej ;/
Az tak zle nie jest, ciagle jest szansa na uzyskanie dodatniego yeldu za ten weekend. Ale jak widze lige finska i same remisy, nie grajac remisow, to czlowiek sie lekko demotywuje ????Czasem trzeba ostro przejeba**** żeby potem było lepiej. Nie poddawaj się.
Pozdrawiam
Estonska wchodzi bardzo fajnie, nie liczac tego ostatniego zagrania po kursie 6 (przed samym meczem bylo 11). Ale juz wiem zeby odpuszczac mecze z b. wysokim kursem.ja tam postawiłem 4 mecze chińskiej i jestem zadowolony bo i tak plusco nie zmienia faktu, że nie wiem jakim trzeba być ignorantem (mimo, że autora wątku szanuję ???? ) by polecać grać typ w którym zespół ma 34% szans na wygraną (równie dobrze o zagraniu typu można by rzucić monetą, albo kostką) xD nie wiem też po jakiego pieruna Ci ta estońska liga, ale może ty wiesz ????
)
Kolejne AKO na plus :]Kupon 3:
Lahti - Ilves typ:1 @2,10
VPS - SJK typ:1 @2,80
AKO: 5,88![]()