>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy by Score Generator

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Dorzucilem jeszcz 2. lige finska. Co do under/over. Program jest ciagle we wstepnej fazie testow. Ale jezeli chcecie moge zamiescic rowniez te typy. Chociaz tam jeszcze sporo poprawek potrzeba ;)
edit: jednak sie wstrzymam z typami 2,5. Popracuje nad programem. nie chce was wladowac na mine. Pokazalem typy, ale nie grajcie ich ????

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
No to ulepszony program pozamiatał. Licząc wczorajsze i dzisiejsze spotkania to skuteczność 8/9. Średni trafiony kurs 2,29. Yeld 115%

N 0

nosignal

Użytkownik
Wczoraj postanowiłem pograć z Tobą. Niestety pierwszy mecz i wtopa w lidze brazylijskiej. Cortiba jednak potrafila wygrac choc nawet zabezpieczylem Twoj typ na x1. No ale kazdemu sie zdarza. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj!
Jesli ok to poleci repka:)

N 0

nosignal

Użytkownik
Wczoraj postanowiłem pograć z Tobą. Niestety pierwszy mecz i wtopa w lidze brazylijskiej. Cortiba jednak potrafila wygrac choc nawet zabezpieczylem Twoj typ na x1. No ale kazdemu sie zdarza. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj!
Jesli ok to poleci repka:)
hm i skuteczność całkiem dobra, wtopiłem bo jednak palmeiras mnie zaskoczyło ????
Powiedz, czy jest opcja abyś wrzucał typy na mecze w tygodniu, czy tylko piątek-sobota-niedziela wchodzą w gre?

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Ta Brazylia srednio mi sie widzi, ale polecimy z nia jeszcze jedna/dwie kolejki. Zobaczymy co bedzie dalej.
Gdyby nie ona. To mógłbym powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z programu jak na ten moment.

N 0

nosignal

Użytkownik
Ta Brazylia srednio mi sie widzi, ale polecimy z nia jeszcze jedna/dwie kolejki. Zobaczymy co bedzie dalej.
Gdyby nie ona. To mógłbym powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z programu jak na ten moment.
Rozumiem, że nowe typy dopiero na kolejny weekend? Czy jest opcja na wcześniejsze jakieś?

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Hmm i w sumie to jest właśnie sport. Najpewniejszy typ na dzisiaj nie wszedł. Marnheim nie wygrało:)
Mówiłem nie ma co patrzeć po statystykach. VPS wygralo. Liga na ✅
To jest system pod grę na stałe stawkowanie. Nie grę all in ????

N 0

nosignal

Użytkownik
He he. No tak, ja gram bardziej dla fanu i samej opcji wygranej a nie dla kasy. W ten wekend grałem Twoje typy po 2j aby obczaić tylko. I jestem 11zl64 gr do przodu:) w tym tygodniu pogram już po 20j na ako max 2 zdarzenia na kupon.
Stad juz nie moge sie doczekac typow Twoich. Bedzie trzeba to poukladac itp po swojemu:)
Kiedy myslisz uda sie Ci wrzucic dane?

N 0

nosignal

Użytkownik
He he. No tak, ja gram bardziej dla fanu i samej opcji wygranej a nie dla kasy. W ten wekend grałem Twoje typy po 2j aby obczaić tylko. I jestem 11zl64 gr do przodu:) w tym tygodniu pogram już po 20j na ako max 2 zdarzenia na kupon.
Stad juz nie moge sie doczekac typow Twoich. Bedzie trzeba to poukladac itp po swojemu:)
Kiedy myslisz uda sie Ci wrzucic dane?

Do góry Bottom