Kurs.Koledzy co oznaczają cyfry w tabelce pod Odd?
Pewne jest ze dzisiaj niedziela, a jutro poniedzialek ????Cos na dzis/jutro?
@Edit
Chodzilo mi czy jest cos "bardzo pewnego" : >
hm i skuteczność całkiem dobra, wtopiłem bo jednak palmeiras mnie zaskoczyło ????Wczoraj postanowiłem pograć z Tobą. Niestety pierwszy mecz i wtopa w lidze brazylijskiej. Cortiba jednak potrafila wygrac choc nawet zabezpieczylem Twoj typ na x1. No ale kazdemu sie zdarza. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj!
Jesli ok to poleci repka![]()
Zobaczymy jak dzisiaj pójdzie, skandynawia dobrze szłaTa Brazylia srednio mi sie widzi, ale polecimy z nia jeszcze jedna/dwie kolejki. Zobaczymy co bedzie dalej.
Gdyby nie ona. To mógłbym powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z programu jak na ten moment.
Rozumiem, że nowe typy dopiero na kolejny weekend? Czy jest opcja na wcześniejsze jakieś?Ta Brazylia srednio mi sie widzi, ale polecimy z nia jeszcze jedna/dwie kolejki. Zobaczymy co bedzie dalej.
Gdyby nie ona. To mógłbym powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z programu jak na ten moment.
Mówiłem nie ma co patrzeć po statystykach. VPS wygralo. Liga naHmm i w sumie to jest właśnie sport. Najpewniejszy typ na dzisiaj nie wszedł. Marnheim nie wygrało![]()