>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy by damian1948

Status
Zamknięty.
damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Takie 2 kupony ode mnie na dzisiaj. Oby bez niespodzianek.. ;)
Wesołych Świąt !

Manchester United
Bayern
AKO - 2.18
Stawka - 20 j

Dortmund lub remis
Chelsea
Wozniacki
Milan
AKO - 3.29
Stawka - 10 j

Otrzymane punkty reputacji: +1
damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Lech Poznań - Legia Warszawa

Dziś o godz. 18.30 w Bydgoszczy zostanie rozegrany finał Pucharu Polski. Na przeciw Siebie staną drużyny, które w tym sezonie bardzo zawodzą i zwycięstwo w tym spotkaniu może być dla nich jedyną przepustką do gry w europejskich pucharach.
Na 6 kolejek przed zakończeniem sezonu, Legia zajmuje 5, a Lech 10 miejsce. Do trzeciej Lechii tracą kolejno 1 i 3 pkt.
Obie ekipy w tym sezonie spotkały się dwa razy:
Legia Warszawa - Lech Poznań 2-1
(Michał Kucharczyk, Bruno Mezenga - Siergiej Kriwiec)
Lech Poznań - Legia Warszawa 1-0
(Artjoms Rudņevs)
Minimalnym faworytem według bukmacherów jest Lech. Ale według mnie bardzo ciężko jest tu wytypować zwycięzcę.. Osobiście chciałbym, żeby zwyciężył Kolejorz..
W obu tych spotkaniach padło 11 kartek.
Jak wiemy obie ekipy za Sobą nie przepadają do tego nie mają nic do stracenia. Będzie bardzo dużo walki, a więc można pokusić się o jakiś over kartkowy..
Dodatkowo komplet kibiców na arenie w Bydgoszczy w tym ponad 6 tyś. kibiców z Poznania i minimalnie więcej bo ok. 6.5 tyś sympatyków Legii.
Na trybunach będzie pewnie bardzo gorąco co dodatkowo wpłynie na piłkarzy obu drużyn.
Poznaniacy zagrają w finale PP bez Marcina Kikuta, Tomasza Bandrowskiego i Manuela Arboledy.
W drużynie z Warszawy zabraknie Takesure&#39;a Chinyamy.
Natomiast mają wrócić do gry bardzo ważni zawodnicy jak Ivica Vrdoljak, Dickson Choto, Aleksandar Radović i Jakub Rzeźniczak.
Przewidywane składy:

Legia: Skaba – Rzeźniczak, Choto, Astiz, Wawrzyniak – Manu, Vrdoljak, Borysiuk, Rybus, Radovic – Hubnik

Lech: Kotorowski – Wojtokowiak, Bosacki, Wołąkiewicz, Henriquez – Kriwiec, Injac, Murawski, Stilic, Ślusarski - Rudnevs
Moje propozycje:
* Under 2.5 (1.55) 6/10
* Lech DNB (1.78) 4/10
* Liczba bramek w pierwszej połowie - Under 1.5 (1.30) 8/10
* Czerwona kartka - Tak (3.20) 1/10
(Kursy - Tobet)

GL !

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Moje propozycje:

* Under 2.5 (1.55) 6/10
* Lech DNB (1.78) 4/10
* Liczba bramek w pierwszej połowie - Under 1.5 (1.30) 8/10

* Czerwona kartka - Tak (3.20) 1/10
Planowo ;)
Ed. Dzięki Track za zwrócenie uwagi ;)

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Tomas Berdych - Juan Monaco @1 (1.35)
Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro @powyżej 20.5 (1.75)
AKO - 2.36
Stawka - 5 PLN

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Jeszcze jeden kupon na dziś. Hokej pożyczony od Fox-a tyle, że on dał poniżej 5.5, a ja dla pewności daje 6.5. Jeżeli Trentino nie da ciała to powinno być dobrze. ????

Modena - Trentino @2 (1.30)
Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro @1 (1.17)
Białoruś - Austria @poniżej 6.5 (1.27)
AKO - 1.93
Stawka - 10 PLN

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Modena - Trentino(-1.5) @2 (1.70)
Sporting Braga - Benfica @poniżej 3.5 (1.25)
AKO - 2.13
Stawka - 6.75 PLN

Jak wejdzie to dzień będzie praktycznie na 0 ;)

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Lech Poznań - Górnik Zabrze
Dziś o godzinie 18.15 w stolicy Wielkopolski w ramach 25 kolejki ekstraklasy mistrz Polski - Lech Poznań podejmie beniaminka z Zabrza.
Spotkanie na żywo transmituje Canal+Sport.
Po meczu z Wisłą, w Górniku dwie wymuszone zmiany.
Za Stachowiaka (Ślub) do bramki wskakuje doświadczony Sebastian Nowak, a za Marciniaka (Kartki) na defensywnego pomocnika wskakuje Michał Pazdan.
Czyli zapewne nastawienie Zabrzan będzie takie same jak z Wisłą..
Wyskoki pressing już na połowie rywala i chęć strzelenia szybko bramki. Jeżeli Nam się to uda to jestem pewny, że nie przegramy. Gorzej jak stracimy pierwsi bramkę.. To może być nawet pogrom. Ale skład jest dobry i wydaje mi się, że tak nie będzie.
Co do Kolejorza to z jednej strony mają w nogach wtorkowy mecz finału PP z Legią, a z drugiej muszą walczyć o wejście do pucharów przez Ekstraklasę czyli dziś konieczne jest zdobycie kompletu punktów.
Lech stracił ważny atut czyli publiczność, która jak wiemy w Poznaniu jest bardzo dobra. Podobno ma być ok. 2 tyś. pod stadionem ale to nie już to samo. Z Zabrza też miało być m/w tysiąc kibiców (W tym ja ???? ) dzięki uprzejmości Wiary Lecha. Bo jak wiemy klatka na stadionie jest zamknięta.
Jak Górnik wyjdzie tak odważnie jak na Wisłę i będzie mądrze grał piłką lub zagra tak jak w 1wszym meczu z Kolejorzem u Siebie (2-0 dla Górnika) to powinniśmy wywieść z Poznania jakieś punkty.
W stolicy Wielkopolski warunki do gry bardzo dobre. Piłkarzy obu drużyn przywitało bezchmurne niebo i temperatura w okolicy 18-20 stopni Celsjusza.
Według mnie kursy są przesadzone dlatego wybrałem kilka typów według mnie wielce prawdopodobnych i godnych do gry.
Składy:
Lech - Kotorowski - Wojtkowiak, Wołąkiewicz, Arboleda, Henriquez - Kiełb, Djurdjević, Krivets, Wilk, Stilić - Rudnevs
Górnik - Nowak - Bemben, Jop, Danch, Magiera - Pazdan, Wodecki, Kwiek, Jeż, Gasparik, Sikorski

Moje propozycje:
-Górnik Zabrze strzeli (1.70)
-Górnik Zabrze lub remis (2.02)
-Górnik DNB (3.35)
-Liczba bramek w 1wszej połowie - Poniżej 1.5 (1.30)

(Kursy Tobet)
Nie gram tego za wielką stawkę ale kursy są godne uwagi.

Dołączam relacje live. http://relacja.gornikzabrze.pl/
GL !

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Polonia Bytom - Górnik Zabrze
Propozycje :
- Górnik DNB (1.85)
- Górnik lub remis (3.00)
Wielka promocja.. Ja zagrałem dosyć grubo. Nie chce mi się pisać analizy ale przemyślany typ.
Do składu Górnika wraca Bonin i kadra na mecz z PB jest optymalna.
Stachowiak
Pazdan Danch Banaś Magiera
Przybylski (Marciniak)
Bonin (Wodecki) Jeż Kwiek Gasparik
Sikorski
Prawdopodobnie Nawałka tak ustawi 1wszy skład. Według mnie spokojnie starczy na min. remis.

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Jeszcze taśma za drobne w ziemniaku ;)
Djokovic DW 2-0
Sharapova ugra seta

MU
Miedz lub remis
Man. City (dogrywka+karne)
Muszyna
Gladbach lub remis
AKO - 16.22