>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Ajaksa

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Po przerwie spowodowanej wyjazdem czas wrócić do typowania. Mam nadzieję, że uda się w tym miesiącu jeszcze wjechać na plus. Na dziś przygotowałem jeden typ z ligi holenderskiej:
# Kupon 4
- ADO - Twente: w drugiej połowie padnie więcej bramek (1.86) ✅

Kurs: 1.86
Stawka: 8j.
Zysk/strata: + 6.88j. ✅
Krótki opis:
Faworytem tego spotkania jest raczej drużyna z Enschede, lecz
tutaj obawiam się obstawiania jej zwycięstwa, ponieważ wiem
jak trudnym terenem jest Haga i nie zdziwię się jak ADO wygra
lub zremisuje to spotkanie. Szukałem, szukałem i moim zdaniem znalazłem
najciekawsze rozwiązanie na ten mecz.
W drugiej połowie padnie więcej bramek @ 1.86
Spotkania zazwyczaj zaczynają się bardzo spokojnie. Jest to drużyna,
która gra poukładany futbol i bardzo często do przerwy widnieje na
tablicy remis 0-0 lub pada tylko jedna bramka. Twente strzela najwięcej
bramek w końcówce spotkania, powiedzmy ostatnie 15 minut. ADO
ma również bardzo ofensywne końcówki i albo traci albo strzela w nich
bramki.
Ten bet wydaję mi się najpewniejszym na to spotkanie, więc zagram
go za troszkę grubsze pieniądze. Powodzenia :wink:

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 5
- Heracles - De Graafschap 1 (1.50) ✅

Kurs: 1.50
Zysk/strata: + 4j. ✅
# Kupon 6
- Heracles (-1) - De Graafschap 1 (2.26) ✅

Kurs: 2.26
Stawka: 3j.
Zysk/strata: + 3,78j. ✅
Jest to dla mnie najpewniejszy mecz z dzisiejszych w Eredivisie. Heracles na własnym boisku gra bardzo dobry futbol, szczególnie w wiosennej rundzie. Nawet w porażkach z PSV i Ajaksem, Heracles grał niezły futbol i szczególnie w meczu z PSV przegrał pechowo, ponieważ zawodnicy z Almelo w końcówce spotkania nie wykorzystali karnego na 1-1. W szeregach Heraclesu jedynie jedynie jedna absencja; Fledderus.
Po drugiej stronie słabe De Graafschap, które w ostatnich 5 spotkaniach wyjazdowych zdobyło jedynie dwa oczka, remis z Rodą i Excelsiorem. Dość długa lista nieobecnych w kadrze De Graafschaap; De Ridder, Hersi, Saeijs, Meijer, Loran czy Hassnaoui.
Sztuczna murawa w Almelo jest bardzo trudnym terenem dla wszystkich drużyn i nie spodziewam się tego by słaby De Graafschap poradził się z Heraclesem.

Otrzymane punkty reputacji: +7
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 7
- Willem II - AZ over 4,5 (3.35) ⛔

Kurs: 3.35
Stawka: 2j.
Zysk/strata: - 2j. ⛔
Jeszcze taki typ wpadł mi w oko, lecz oczywiście z niezłym ryzykiem. Ostatnie 5 wyników tych drużyn to: 0-3, 2-5, 3-0, 0-4 i 1-3. Willem II jest już spisane na Jupiler League, lecz mimo tego Królewscy potrafią od czasu do czasu zaskoczyć i zdobyć kilka bramek z silniejszymi zespołami. Co jednak za tym idzie, tracą oni również bardzo dużo bramek. AZ jest obecnie w niezłej formie a do gry wraca już Schaars, co jeszcze bardziej wzmocni grę AZ.
Jeżeli Feyenoord, Heracles i Roda potrafią wbić Willem II 6, 6 i 5 bramek to i AZ jest w stanie sobie dziś postrzelać. AZ zajmuje obecnie czwartą pozycję, lecz tuż za plecami ma ADO. W to, że drużyna z Alkmaar dziś wygra to nie wątpię, lecz niski kurs mnie nie zadowala. Możan próbować grać jeszcze handi (-1) po kursie 1.76, lecz ja zagram bardziej egzotycznie i celuję w kurs 3.35. Dla odważnych polecam, powodzenia.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 8
- Motherell - Glasgow Rangers 2 (1.50) ✅
- Hannover - Gladbach 1 DNB (1.33) ⛔

AKO: 2.00
Stawka: 6j.
Zysk/strata: -6j. ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Podliczenie poprzedniego miesiąca zrobię później. Najpierw jednak dubel na dziś:
# Kupon 1
- Heerenveen - Ajax 2 (1.55) ✅
- Liverpool - Newcastle 1 (1.45) ✅

AKO: 2.25
Zysk/strata: +10j. ✅
Mecz Ajaksu krótko opisałem w dziale Eredivisie. Co do Liverpoolu to sytuacja jest bardzo prosta. Newcastle nie walczy już o nic, a Liverpool ciągle marzy o europejskich pucharach. Forma The Reds u siebie dobra, Newcastle lecz na wyjeździe ostatnio słabiej. Nie będę tego opisywał, ponieważ wszystko na ten temat jest do przeczytania w dziale Ligi Angielskiej ;)
P.S. Zapraszam również do działu Eredivisie, gdzie dziś pojawi się trochę analiz i przemyśleń.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 2
- NEC - Roda JC 2 (2.35) ⛔

Stawka: 2.35
Zysk/strata: -2j. ⛔
# Kupon 3
- Heerenveen - Ajax (-1) 2 (2.20) ⛔

Stawka: 2.20
# Kupon 4
- ADO Den Haag - FC Groningen 1 (1.80) ⛔

Stawka: 1.80
Stawka: 4j.
Zysk/strata: -4j. ⛔
Opisy spotkań w dziale Eredivisie

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Tak jak wcześniej pisałem podsumowanie miesiąca kwiecień. Słaby miesiąc oraz mało zagranych kuponów, ponieważ jakieś pół miesiąca nie miałem możliwości obstawiać z powodu urlopu etc. Ale statystyki trzeba podać, nawet jeżeli nie zachwycają.
Poniżej statystyki: Podliczenie miesiąca kwiecień Podane kupony: 8 Wygrane: 3 Przegrane: 5 Skuteczność: 37,5% Podane typy: 10 Trafione: 5 Nietrafione: 5 Skuteczność: 50% Suma zainwestowanych stawek: 43. Stawki wygrane: 33.66 Zysk/strata: -9.34 Yield: -21.72% Najwyżej trafiony kurs: 2.26

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 5
- FC Utrecht - AZ Alkmaar 2 DNB (1.70) ⛔

Stawka: 1.70
Zysk/strata: - 6j. ⛔

# Kupon 6

- FC Utrecht - AZ Alkmaar under 3,5 bramek (1.50) ⛔

Stawka: 1.50
Zysk/strata: -8j. ⛔
# Kupon 7
- FC Groningen - PSV Eindhoven 2 (1.80) ⛔

Stawka: 1.80
Stawka: 7j.
Zysk/strata: -7j. ⛔
# Kupon 8
- Ajax - Twente 1 (1.95) ✅

Stawka: 1.95
Stawka: 9j.
Zysk/strata: + 8.55j. ✅
# Kupon 9
- Ajax - Twente over 2,5 bramek (1.65) ✅

Stawka: 1.65
Zysk/strata: + 2,6j. ✅
Opisy spotkań w dziale Eredivisie

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Nowy sezon, nowe cele, nowe możliwości. Poprzedni sezon był dobry jeżeli chodzi o Eredivisie. Czasami nie potrzebnie łączyłem niezłe typy Eredivisie z innymi ligami, czy sportami, co przynosiło zazwyczaj mało ciekawe rezultaty. Mam nadzieję, że ten sezon będzie lepszy i bogatszy w profity.
Zaczynam więc od początku, podsumowanie miesiąca na początku każdego nowego miesiąca. Stawkowanie oczywiście 1-10j.
# Kupon 1
- Excelsior Rotterdam - Feyenoord 1x ⛔

Kurs: 1.94

Czemu taki typ? Moim zdaniem trzeba wykorzystać (jeszcze) słaby Feyenoord. Ciągle problemy klubowe, pozbycie się dobrych graczy, brak środkowego napastnika. Nie ma jeszcze dobrej organizacji w Feyenoordzie, więc myślę, że będzie bardzo ciężko piłkarzom z De Kuip wygrać na naładowanym energią stadionie młodszego brata, Excelsioru.
Feyenoord w swoim ostatnim sparingu z Malagą nic nie pokazał. Gdyby nie dobre serce hiszpańskiej drużyny, która po prostu nie chciała skarcić słabego Feyenoordu, mogło by być śmiało 0-5 na tablicy.
Ciekaw jestem jak Feyenoord będzie się rozwijał w tym sezonie, ale na dzień dzisiejszy jest to po prostu słaba drużyna. Pozyskanie Fernandeza to zdecydowanie za mało po tym jak klub opuścili; Wijnaldum czy Ryo, czyli zawodnicy którzy nakręcali grę Feyenoordu.
Opcja, że obie drużyny strzelą też jest prawdopodobna, ale ja zagram 1X a może jeszcze za mniejsze pieniądze DNB na Excelsior.
Przyznaję, że ten typ jest bardziej przeciw Feyenoordowi, niż na Excelsior, ale to mi w zupełności wystarczy.
Feyenoord słabo zagrał, ale Excelsior pokazał, że z taką grą czeka ich ciężki sezon. Momentami ciekawe akcje, ale bardzo słaba defensywa oraz bramkarz, zapowiada się ciężki sezon dla Excelsioru.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 2
- De Graafschap - Ajax (-1) 2 ✅

Kurs: 1.90
Zysk/strata: + 7.2j. ✅
# Kupon 3
- De Graafschap - Ajax over 3,5 ✅

Kurs: 2.35
Zysk/strata: + 4.05j. ✅
O tym spotkaniu wspomniałem w dziale Eredivisie. Napisał tam również Obserwator (M), mamy bardzo podobne poglądy o tym meczu i te dwa typy wydają się dobrymi opcjami. Oczywiście dla mniej odważnych opcja over 2,5 lecz stawka to jedynie 1.55, ale do dubla jak najbardziej ;)
P.S. Czekam jeszcze na info czy Sightorsson będzie grał od początku i czy nie ma żadnych problemów z nogą, bo jak to zostanie potwierdzone to widzę jego jeszcze jako strzelca bramki. Jeżeli kurs będzie powyżej 2.00 to na pewno warto próbować.

On będzie bardzo ważny w tym sezonie...

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 4
- De Graafschap - Ajax (-2) 2 ✅

Kurs: 3.45
Zysk/strata: + 7.35j. ✅

# Kupon 5
- Sightorsson strzeli - Tak ⛔

Kurs: 2.00
Tak jak pisałem wyżej, kurs na strzelca którego chciałem jest 2.00 więc gram. Tego spotkania się nie obawiam, mam dobre przeczucie, więc chcę wykorzystać sporo możliwości jakie daje Unibet.
O innych spotkaniach Eredivisie pisałem w dziale. Faworytem jest dla mnie również PSV, ale ciężki rywal, więc chcę najpierw obejrzeć ich w grze. Vitesse też nie powinno przegrać w Hadze.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ajax dał wczoraj ładnie zarobić czego się spodziewałem. Ogólnie pierwsza kolejka Eredivisie wyszła całkiem nieźle, jedynie poza Excelsiorem. Ta drużyna pokazała, że będzie mieć w tym sezonie dużo problemów, więc trzeba będzie to wykorzystać ;)
Zapodaję typ na niedzielę, ponieważ spodziewał się spadku kursu.
# Kupon 6
- Groningen - ADO Den Haag 1

Kurs: 1.70
Zysk/strata:
Analiza do spotkania

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 7
- Ajax (-1) - Heerenveen 1 ✅

Kurs: 1.64
Zysk/strata: + 5.12j. ✅
# Kupon 8
- Ajax - Heerenveen over 3,5 ✅

Kurs: 1.90
Zysk/strata: + 3.6j. ✅
Krotki opis
P.S. Czekam na ofertę strzelców. Mam kilka ciekawych pomysłów na ten weekend i trzeba będzie zainwestować w kilku strzelców bo jest okazja by ku temu zarobić.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 9
- Liverpool - Sunderland 1 (1.45) ⛔
- Stosur - Radwańska (-1,5 gema) 2 (1.87) ⛔

AKO: 2.71
Zysk/strata: -3j. ⛔
Liverpool rozpoczyna nowy sezon na swoim stadionie z Sunderlandem i nie widzi mi się żadna inna opcja niż zwycięstwo The Reds. Mam takie wrażenie, że ten sezon będzie dla LFC bardzo udany. Chętni rewanżu za poprzedni sezon i głodni sukcesów piłkarze Liverpoolu pokarzą na co ich stać.
Liverpool grał pod koniec poprzedniego sezonu bardzo dobry (ofensywny) futbol i myślę, że kontynuacja dobrej gry będzie miała dalej miejsce. The Reds zagrają dziś bez Gerrarda, lecz w końcówce sezonu musieli już sobie radzić bez niego i pokazali, że potrafią grać świeży i miły dla oka futbol bez Anglika.
Druga pozycja to bet na Agnieszkę. Widziałem jej wczorajsze spotkanie z Petkovic i muszę przyznać, że wyglądało to solidnie. Wszystko wskazuje na to, że Aga ma silniejszą głowę obecnie, popełnia dużo mniej niewymuszonych błędów, panuje nad swoją grą. 9 zwycięstw pod rząd to bardzo dobry wynik i mam nadzieję, że dziś dołoży kolejne zwycięstwo.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 11
- Vitesse - Utrecht 1 ✅

Kurs: 1.80
Zysk/strata: + 6,4j. ✅
# Kupon 12
- NAC Breda - Groningen 2 ⛔

Kurs: 2.20
Zysk/strata: -6j. ⛔
# Kupon 13
- VVV - Ajax (-1) 2 ⛔

Kurs: 1.66
Zysk/strata: -9j. ⛔
# Kupon 14
- VVV - Ajax (-2) 2 ⛔

Kurs: 2.60
# Kupon 15
- VVV - Ajax over 2,5 bramek ✅

Kurs: 1.40
Zysk/strata: +3.6j. ✅
# Kupon 16
- Heerenveen - Twente 1X ⛔

Kurs: 1.62
Analizy do spotkań
Moje propozycje na strzelców w tej kolejce:
- Matavz ⛔
- Sulejmani ⛔
- Sightorsson ✅
- Bony ✅
Trzeba tylko poczekać na kursy :smile:

It will be his season...

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 17
- AZ - NEC 1 ✅

Kurs: 1.48
Zysk/strata: + 3.84j. ✅
# Kupon 18
- Sulejmani strzeli bramkę: TAK ⛔

Kurs: 2.40
Zysk/strata: -3j. ⛔
# Kupon 19
- Sightorsson strzeli bramkę: TAK ✅

Kurs: 2.10
Zysk/strata: + 4.4j. ✅
Czekałem na skład Ajaksu ze strzelcami, ale widzę, że Kolbein normalnie w pierwszym składzie, więc ponownie stawiam na jego bramkę. Oczywiście gra również Sulejmani, który co mecz potrafi wypracować sobie sytuacje strzeleckie i z jego szybkością jest spora na to szansa. Miki jest w dodatku pierwszym strzelcem w karnych ;)
Zdecydowałem się jeszcze na AZ (mimo, że nie mam jeszcze składu) dzięki tym kilku punktom, które napisałem w dziale Eredivisie kilka minut temu. AZ u siebie to porządna firma, drużynę wzmocnił Beerens, do gry wrócił Moisander, będzie dobrze.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Podsumowanie sierpnia

Jest plusowo, ale nie jest rewelacyjnie. Sporo straciłem na spotkaniu Ajaksu w Venlo. Spodziewałem się spacerku i ponownie ładnych zysków, lecz niestety było pod górkę. Trzeba będzie uważać na spotkania Ajaksu z ogórkami na wyjeździe. U siebie to inna bajka, AFCA demoluje u siebie prawie, że każdą drużynę Eredivisie, ale na wyjeździe jak widać zdarzają się co jakiś czas małe wpadki. Ogólnie dużo fajnych typów co mnie cieszy, miejmy nadzieję, że wrzesień będzie jeszcze bogatszy w dobre typy, bogate analizy etc.
Poniżej statystyki: Podliczenie miesiąca sierpień Podane kupony: 19 Wygrane: 10 Przegrane: 9 Skuteczność: 52.6% Podane typy: 20 Trafione: 10 Nietrafione: 10 Skuteczność: 50% Suma zainwestowanych stawek: 101j. Stawki wygrane: 114.16j. Zysk/strata: +13.16. Yield: +13.03% Najwyżej trafiony kurs: 3.45

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Nowy miesiąc, nowe możliwości, nowe typy. Tak więc zaczynamy ????
# Kupon 1
- AZ - Vitesse 1

Kurs: 1.48
Zysk/strata:
# Kupon 2
- AZ - Vitesse over 2,5

Kurs: 1.55
Zysk/strata:
# Kupon 3
- Heracles - Ajax 2

Kurs: 1.50
Zysk/strata:
# Kupon 4
- Heerenveen - Groningen over 3,5

Kurs: 2.00
Zysk/strata:
# Kupon 5
- Heerenveen - Groningen 1 DNB

Kurs: 1.54
Zysk/strata:
# Kupon 6
- Excelsior - FC Utrecht 2

Kurs: 2.15
Stawka: 5j.
Zysk/strata:
Analizy do spotkań

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 7
- Heracles - Ajax over 2,5 ✅

Kurs: 1.53
Zysk/strata: + 4.77j. ✅
Analiza do spotkania oczywiście w dziale Eredivisie.

Do góry Bottom