>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Ajaksa

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 28
- Ajax (-1)- Willem II (1.22) ✅
- PSV - NEC 1 (1.18 ) ✅
- City - Blackburn 1 (1.42) ⛔

AKO: 2.04
Stawka: € 150
Ewentualna wygrana: € 306.63 ⛔
----------------------------------------------------------------------------------------
# Kupon 29 (system 4 z 7)
- Cesena - Milan 2 (1.50) ⛔
- Porto - Braga 1 (1.60) ✅
- Ajax - Willem II over 4,5 goals (2.10) ⛔
- City (-1) - Blackburn 1 (2.16) ⛔
- Newcastle (-1)- Blackpool 1 (2.40) ⛔
- Toivonen strzeli bramkę (1.90) ✅
- Janko strzeli bramkę (2.05) ⛔

Stawka: € 2x 35 = 70
Ewentualna maksymalna wygrana: € 1006.28 ⛔
---------------------------------------------------------------------------------------
# Kupon 30
- Arsenal - Bolton 1 (1.23) ✅
- Bayern - Werder 1 (1.52) ⛔

AKO: 1.87
Stawka: € 100
Ewentualna wygrana: € 186.96 ⛔
Trochę info co do spotkań Eredivisie w dziale: http://forum.bukmacherskie.com/f29/5-kolejka-eredivisie-6-kol-jupiler-pro-league-10-12-09-2010r-48334.html
Dziś dorzucę pewnie coś jeszcze, ale to pod wieczór dopiero.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 31
- NAC Breda - NEC 1 (1.95)

Kurs: 1.95
Stawka: € 30
Ewentualna wygrana: € 58.50
# Kupon 32
- Excelsior - Roda JC (2.35)
Kurs: 2.35
Stawka: € 25
Ewentualna wygrana: € 58.75
# Kupon 33
- Excelsior - Roda JC 2 (2.00)
Kurs: 2.00
Stawka: € 15
Ewentualna wygrana: € 30.00
Analizy do spotkań w dziale Eredivisie ????

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 34
- NAC - Roda x2 (1.48 ) ✅
- Ivanovic - Georges 1 (1.30) ⛔
- AZS - Bydgoszcz 1 (1.42) ⛔

AKO: 2.73
Ewentualna wygrana: € 68.30

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Po przerwie związanej z tysiącami różnych spraw na głowie, czas wrócić de regularnego typowania w temacie oraz ożywienia działu Eredivisie. Zaczynam od początku podawanie typów w tym temacie i mam nadzieję, że niektórzy z nich skorzystają z pozytywnym skutkiem. Na początek 2 typy Eredivisie + jeden pewniak moim zdaniem z tenisa.
# Kupon 1
- Nalbandian - Barankis (1.25) ⛔
- VVV Venlo - Utrecht under 3,5 (1.33) ✅
- Ajax - Feyenoord (1.28) ✅

AKO: 2.13
Ewentualna wygrana: € 31.92 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 2
- Federer - Malisse over 128,5 minut (1.86) ⛔

kurs: 1.86
Stawka: € 10
Ewentualna wygrana: € 18.60 ⛔
128,5 to dość mała linia. Nawet jak będzie 3-0, to Malisse powinien ugrać bez problemu te 128,5.
Nawet mała linia nie pomogła...

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 3
- Sunderland - Chelsea 2 (1.72) ✅
- Arsenal - Everton over 1,5 (1.22) ✅

AKO: 2.10
Ewentualna wygrana: € 31.50 ✅
Ten dubel wydaję mi się dość dobrym rozwiązaniem na podwojenie. W spotkaniach Arsenalu z Evertonem zazwyczaj pada sporo bramek. Kanonierzy już jakiś czas bez straconej bramki w lidze, więc może i Everton coś ustrzeli. Nawet jeżeli nie, to liczę na minimum 2 bramki Arsenalu. Co do Chelsea to czas najwyższy zbierać regularnie punkty, ponieważ czołówka ucieka. Na pewno Sunderland na swoim boisku nie jest łatwym rywalem, lecz myślę, że Chelsea sobie dziś poradzi.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 5
- Liverpool - Stoke City (1.65) ✅

Kurs: 1.65
Stawka: € 20
Ewentualna wygrana: € 33 ✅
Liverpool w ostatnich trzech spotkaniach zdobył 7 punktów i wszystko wskazuje na to, że powoli wychodzi z dołku. Stoke City na pewno nie jest wygodnym rywalem, ale mam przeczucie takie jak wczoraj z Chelsea, że warto zainwestować w ten mecz. Luis Suarez powinien wystąpić od początku spotkania, co jest kolejnym ważnym faktem. Oczywiście, że nie można od niego nie wiadomo czego się spodziewać na początku w nowym klubie, lecz to nie jest do końca zawodnik, który długo się aklimatyzuje w drużynie. Luis potrafi indywidualnymi akcjami i strzałami ustalić wynik spotkania. Oczywiście, że w Anglii będzie mu wiele trudniej niż w Holandii, ale dobrze wiem na co go stać i z zainteresowaniem będę dalej śledził jego karierę. Kurs 2.55 na gol Luisa w debiucie również pobieram za grosze. Pamiętam, że w Ajaksie już w debiucie zaliczył bramkę. Czy tutaj będzie tak samo? Chciałbym. Tak czy siak, wygrana Liverpoolu wydaje mi się być dziś dość pewnym betem.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Na dzisiejszy wieczór przygotowałem kilka betów związanych ze spotkaniem Ajax - De Graafschap. Są one dokładnie opisane w dziale Eredivisie, tutaj więc prezentuję czyste kupony:
# Kupon 6
- Mounir El Hamdoui strzeli bramkę - TAK (1.80) ✅

Kurs: 1.80
Ewentualna wygrana: € 27 ✅

# Kupon 7
- Powyżej 3,5 bramek (1.88 ) ⛔

Kurs: 1.88
Ewentualna wygrana: € 28.20 ⛔
# Kupon 8
- Powyżej 4,5 bramek (3.00) ⛔

Kurs: 3.00
Ewentualna wygrana: € 45.00 ⛔

Overy się tym razem nie udały, trudno. Było kilka okazji ku temu, ale Ajax trochę rozczarował dziś.

Otrzymane punkty reputacji: +7
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 9
- Happonen - Hautameki 1 (1.60) ⛔
- Amman - Morgi 1 (1.50) ✅

AKO: 2.40
Ewentualna wygrana: € 48 ⛔
I bądź tu mądry i obstawiaj skoki...

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 10
- Feyenoord - Heracles 1 (1.70) ✅

Kurs: 1.70
Ewentualna wygrana: € 34 ✅
Opis tego spotkania znajduje się w dziale Eredivisie. Feyenoord w tym sezonie za dużo nie osiągnie, ale powoli gra drużyny z Rotterdamu zmierza ku lepszemu. Myślę, że na naładowanym kibicami De Kuip Feyenoord powinien sobie poradzić ze słabo grającym na wyjeździe Heraclesem.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Podsumowanie 10 kuponów, kolejne będę robił na początku nowego miesiąca, bo co 10 nie ma za bardzo sensu. Niestety niezbyt korzystnie wygląda, ale nie zawsze jest z górki. Po gorszym okresie zawsze przychodzi ten lepszy ;)
Ilość kuponów: 10
Ilość trafionych kuponów: 4
Ilość nietrafionych kuponów: 6
Ilość trafionych typów: 8 z 14
Zysk/strata: - 29.50 euro ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 1
- Utrecht - Heracles 1 HT (2.05) ✅

Kurs: 2.05
Ewentualna wygrana: € 41 ✅
Krótka analiza do tego spotkania w dziale Eredivisie.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 2
- Twente - NEC under 2,5 bramek (2.30) ✅

Kurs: 2.30
Stawka: € 30
Ewentualna wygrana: € 69 ✅
Faworytem jest oczywiście drużyna domowa, lecz w czwartek ekipa Twente miała trudny wyjazd do Moskwy i mecz w bardzo ciężkich warunkach. NEC na pewno nie jest drużyną do bicia, więc nawet jeżeli
Twente wygra ten pojedynek (po cichu liczę na remis, który jest dość
realny) to nie będzie to zapewne wysokie zwycięstwo. W tym spotkaniu zachęcił mnie kurs na under 2,5 ponieważ wynosi aż 2.30. Twente to bardzo poukładana drużyna, która zazwyczaj wygrywa przewagą jednej bramki.
# Kupon 3
- Ajax (-1) - VVV Venlo 1 (1.38 ) ⛔
- ADO - Feyenoord 1X (1.25) ✅
- Leyton Orient - Arsenal 2 (1.30) ⛔

Kurs: 2.24
Ewentualna wygrana: € 44.80 ⛔
Info na temat spotkań Eredivisie w temacie.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 4
- Ajax - Anderlecht 1 (1.67) ✅
- Liverpool - Sparta Praga 1 (1.35) ✅

AKO: 2.26
Ewentualna wygrana: € 45.20 ✅
Zastanawiałem się już wcześniej nad stawianiem na domową drużynę, ponieważ Ajax w ostatni weekend pokazał, że gra jedynie dobrze kiedy rywal jest wymagający. Anderlecht będzie musiał rzucić się do ataku, a Ajax może grać spokojnie z kontry. Z szybkimi skrzydłowymi oraz będącym w świetnej formie Eriksenem liczę na bardzo korzystne kontry. Do tego info z ostatniej chwili; najlepszy zawodnik Anderlechu, Boussoufa, nie zagra z powodu grypy żołądkowej. Jakoś nie widzi mi się Anderlecht bez swojego play makera na ciężkim terenie w Amsterdamie. Ajax będzie chciał się zrewanżować za bardzo słaby występ w niedzielę i powinno się to udać. Gram już teraz, ponieważ spodziewam się spadku kursu na Ajax.
Do tego dodaje Liverpool, ponieważ nie wyobrażam sobie by angielska drużyna odpadła u siebie ze Spartą. Liverpool powoli wraca do formy i moim zdaniem jest to dobry typ do dubla.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 5
- Małysz - Freund 1 (1.50) ✅
- Wozniacki - Zvonareva 1 (1.27) ⛔

AKO: 1.91
Stawka: € 40
Ewentualna wygrana: € 76.20 ⛔
# Kupon 6
- Roda JC - De Graafschap 1 (1.60) ⛔
- Małysz - Hilde 1 (1.45) ✅

AKO: 2.32
Ewentualna wygrana: € 58.00 ⛔
Krótko i na temat: Liczę na to, że Małysz znajdzie się na podium. Polak dobrze się czuje na małych, technicznych skoczniach i przy odrobinie szczęścia powinien zająć dobre miejsce. Karolina powinna poradzić sobie z Verą. Widziałem jej dwa spotkania w tym turnieju i jestem pod wrażeniem. Gra bardzo dobry i pewny tenis, dając rywalkom mało okazji na zdobycie punktu. Rodę JC ładnie opisał Groven w dziale Eredivisie, ja mogę tylko od siebie dodać, że podpisuję się pod jego analizą. Roda to bardzo silna drużyna u siebie i 3 punkty zapewne zostaną w Kerkrade.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 7
- AZ - Twente over 2,5 (1.85) ✅
- Skoki narciarskie: Norwegia - Niemcy 1 (1.45) ✅
AKO: 2.68
Ewentualna wygrana: € 67 ✅

# Kupon 8
- PSV - Ajax 2 (3.75) ⛔

Kurs: 3.75
Ewentualna wygrana: € 56.25 ⛔
# Kupon 9
- NEC - Utrecht under 2,5 (1.92) ✅
- PSV - Ajax over 2,5 (1.65) ⛔

AKO: 3.17
Ewentualna wygrana: € 47.52 ⛔
Analizy do spotkań Eredivisie w temacie: http://forum.bukmacherskie.com/f29/25-kolejka-eredivisie-25-27-02-2011-a-55596.html + Norwegia - Niemcy 1, chyba nie muszę tłumaczyć tego typu. Norwedzy u siebie + lepsze wyniki we wczorajszym konkursie indywidualnym.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Tak jak pisałem wcześniej, przez cały marzec nie będzie podliczeń a dopiero pod koniec miesiąca. Podliczenia staną się również bardziej profesjonalnie, bo za bardzo wieje amatorszczyzną. Będą podziały na sporty, będzie yield i dokładniejsze dobieranie stawek, więc mam również nadzieję, że i typy będą lepiej wchodzić ;) Poniżej ostatnie podliczenie po 9 kuponach, dziś nic nie będę grał, zaczynamy jutro i jestem dobrej myśli co do miesiąca marzec.
Ilość kuponów: 9
Ilość trafionych kuponów: 4
Ilość nietrafionych kuponów: 5
Ilość trafionych typów: 10 z 16
Zysk/strata: + 12.20 euro ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 1
- Everton - Reading 1 (1.45) ⛔

Kurs: 1.45
Stawka: 10j.
Zysk/strata: - 10j. ⛔
Analiza:
Na ten mecz się zdecydowałem tylko i wyłącznie dzięki temu, że oglądałem ostatnie spotkanie pucharowe Evertonu z Chelsea. Oczywiście, że Chelsea przeważała w tym pojedynku, lecz bardzo spodobała mi się determinacja Evertonu. Nie jest łatwo zremisować na Stamford Brige, a Everton tego dokonał.
Obydwie ekipy zaczęły batalię o FA Cup od trzeciej rundy. Everton wygrał na wyjeździe bez problemu ze Scunthorpe (5:1), a Reading pokonał na własnym stadionie WBA (1:0). W kolejnej rundzie Everton zremisował właśnie z Chelsea 1:1 (u siebie jak i na wyjeździe) i zdołał wygrać w karnych na Stamford Brige. Reading za to pokonał na wyjeździe Stevenage 2:1.
Krótko o absencjach:
W Evertonie pod znakiem zapytania stoi występ; Beckforda, Marouane Fellainiego i Sahy. Cahill rozpocznie spotkanie na ławce rezerwowych. W ekipie gości nie wystąpią; Adam Federici i Alex Pearce, a pod znakiem zapytania stoi występ Ingimarssona.
Warto dodać, że Reading nigdy nie wygrał jeszcze na Goodison Park.
Wydaję mi się, że Everton powinien poradzić sobie na własnym stadionie z Readingiem i dość pewnie awansować do ćwierćfinałów FA Cup.

# Kupon 2
- Rezai - Kudryavtseva over 21,5 gemów (2.10) ⛔

Kurs: 2.10
Stawka: 2j.
Zysk/strata: -2j. ⛔
Analiza:
Zaciekawiła mnie stawka jaka jest wystawiona na over 21,5 gemów, mianowicie 2.10. Na pewno jest to spotkanie z lekkim ryzykiem, lecz mimo roli faworytki, Rezai lubi często dłużej się pobawić z rywalką niż to jest potrzebne.
Rezai nie grała od występu w Australian Open, gdzie 1-2 przegrała z Zahlavovą Strycovą. Kudryavtseva grała za to kilka dni temu ze Zahlavovą i przegrała 0:2 (6-7/4-6).
Wydaję mi się, że warto spróbować over w tym spotkaniu ze względu na kurs. Nie liczę na łatwą przeprawę Aravane Rezai, lecz bardziej 3 setowy pojedynek lub ewentualnie dwa dłuższe sety.
Takich numerów się nie spodziewałem na początku miesiąca, ale to to nic. Ważne by dobrze finiszować :cool:

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Do góry Bottom