# Kupon 18
- AFC Ajax - Spartak Moskwa HT 1 (2.15)
Kurs: 2.15
Stawka: 4j.
Zysk/strata: - 4j.
# Kupon 19
- AFC Ajax - Spartak Moskwa (-1) 1 (2.55)
Kurs: 2.55
Stawka: 3j.
Zysk/strata: -3j.
Dodatkowo handi oraz Ajax HT, ponieważ Ajax nie ma żadnych kłopotów kadrowych, piłkarze są zmotywowani i za wszelką cenę będą chcieli dać z siebie wszystko. Będzie dziś niesamowity doping co pewnie jeszcze bardziej pomoże im osiągnąć dobry rezultat. Oglądam każdy mecz amsterdamskiej drużyny, więc wiem na co ich stać i tego właśnie dziś się spodziewam.
# Kupon 20
- FC Twente - Zenit 1X (1.42)
- PSV - Rangers 1 (1.45)
AKO: 2.06
Stawka: 6j.
Zysk/strata: -6j.
Do tego dubel na Twente z X i PSV. Wydaję mi się, że Twente powinno wygrać to spotkanie, lecz na wszelki wypadek zachowawczo podeprę się X. Problemy kadrowe Zenitu, Twente na własnym boisku i jedynym kluczowym zawodnikiem jaki nie zagra to Ruiz. Do składu wraca Douglas, który pewnie zajmie miejsce w obronie. Twente pokazało już w
LM, że u siebie jest bardzo mocne i potrafi się dodatkowo motywować na ciężkie spotkania.
PSV nie gra na dzień dzisiejszy porywającego futbolu, lecz ma Balaza, który sam potrafi przesądzić o wyniku spotkania. Do kadry wraca Toivonen, który jest zawieszony na jeszcze 3 spotkania w lidze. Jest jeszcze Lens i Berg, więc PSV ma czym postraszyć. Liczę na skromne zwycięstwo drużyny z Eindhoven, która również powinna wykorzystać atut swojego boiska.
Cholera, teraz widzę, że to miało być handi i HT na Twente a nie Ajax, ale pojechałem... A tak na poważnie, to kto oglądał mecz to pewnie teraz jak ja się zastanawia jak to jest możliwe w ogóle?
Nareszcie znalazłem coś odpowiedniego by opisać dzisiejszy mecz Ajaksu :razz: