>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Ajaksa

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 5
- ADO - NEC 1X (1.18) ✅
- Arsenal - Sunderland 1 (1.48) ⛔
- Twente - NAC 1 (1.28) ✅

AKO: 2.24
Stawka: 8j.
Zysk/strata: -8j. ⛔

# Kupon 6
- ADO - NEC 1 (1.72) ✅
Kurs: 1.72
Stawka: 5j.
Zysk/strata: + 3,6j. ✅
Czas najwyższy by trochę zielono zrobiło się w tym miesiącu. Analizy do spotkań ligi holenderskiej pojawią się jutro w dziale Eredivisie.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 7
- Vitesse Arnhem - VVV Venlo 1 (1.57) ✅

Kurs: 1.57
Zysk/strata: + 4,56j. ✅
# Kupon 8
- Vitesse Arnhem (-1) - VVV Venlo 1 (2.50) ✅

Kurs: 2.50
Stawka: 2j.
Zysk/strata: +3j. ✅
Krótki opis dlaczego Vitesse

Otrzymane punkty reputacji: +1
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 9
- Najlepsza Rosjanka: Zaitseva (1.50) ✅
- Najlepsza Norweżka: Berger (1.35) ✅
- Skoki: Niemcy - Polska 1 (1.25) ✅
Kurs: 2.53
Zysk/strata: + 12.24 ✅
Wszystko bardzo ładnie opisane przez typerów sportów zimowych, nie może być inaczej niż te typy ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 10
- FC Twente (-1) - NAC Breda 1 (1.74) ✅

Kurs: 1.74
Zysk/strata: + 5.92j. ✅
Czemu Twente to już pisałem o tym, dodaję jednak typ z handi, ponieważ są już składy i jak na nie spoglądam to widzę dużo silniejszą wyjściową jedenastkę Twente. Problemy kadrowe NAC powinny mieć spory wpływ na to spotkanie. Składy:
FC Twente: Nikolay Mihaylov, Roberto Rosales, Peter Wisgerhof, Oguchi Onyewu, Bart Buysse, Wout Brama, Theo Janssen, Luuk De Jong, Nacer Chadlli, Marc Janko i Emir Bajrami.
NAC Breda: Jelle Ten Rouwelaar, Csaba Feher, Rob Penders, Kees Luijckx, Jens Janse, Nemanja Gudelj, Donny Gorter, Joonas Kolkka, Ali Boussaboun, Anthony Lurling i Matthew Amoah.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 11
- Ajax - AZ 1 (1.70) ✅

Kurs: 1.70
Stawka: 10j.
Zysk/strata: + 7j. ✅
# Kupon 12
- Ajax (-1) - AZ 1 (2.95) ✅

Kurs: 2.95
Stawka: 3j.
Zysk/strata: + 5.85j. ✅

# Kupon 13
- Utrecht - Roda JC over 2,5 (1.80) ⛔

Kurs: 1.80
Stawka: 4j.
Zysk/strata: -4j. ⛔

# Kupon 14
- Heerenveen - Feyenoord over 2,5 (1.55) ⛔

Kurs: 1.55
Zysk/strata: -10j. ⛔
Analizy do spotkań
Powodzenia ????

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 15
- Liverpool - Manchester UTD over 1,5 (1.35) ✅
- Lierse SK - AS Eupen 1X (1.25) ✅
- Heerenveen - Feyenoord over 1,5 (1.14) ⛔

Kurs: 1.92
Zysk/strata: - 10j. ⛔
Nie widzę tutaj innej opcji niż te typy. Lierse zapożyczone od Benka, ale tutaj wierzę w jego umiejętności ogarniania belgijskiej. Liverpool jest dla mnie lekkim faworytem w tym spotkaniu i jestem pewien, że defensywa United będzie miała dziś sporo problemów ze Suarezem, może jego bramka dziś? Zobaczymy. Wydaję mi się, że padnie dziś kilka bramek w tym spotkaniu, ale wybieram bezpieczną wersję 1,5.
Banda patałachów, inaczej tego nazwać nie można. Samo Heerenveen miało w drugiej połowie 5 dobrych setek, w tym z dwóch metrów na pustą bramkę i nie trafia w piłkę... brak słów.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 16
- Najlepszy Francuz: Martin Fourcade (1.55) ✅

Kurs: 1.55
Zysk/strata: 4.4j. ✅
Ten typ chodził mi po głowie już wczoraj i po przeczytaniu wpisów w temacie o MŚ upewniłem się jedynie jeszcze bardziej. Martin jest zdecydowanie najlepszym biegaczem ze swojej reprezentacji i nawet jeżeli by się stało tak, że będzie miał np. pudło więcej od któregoś z kolegów (co i tak nie powinno mieć miejsca) to powinien bezproblemowo nadrobić w trasie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 17
- AFC Ajax - Spartak Moskwa 1 (1.75) ⛔

Kurs: 1.75
Zysk/strata: - 10j. ⛔
Analiza do spotkania w temacie o LE.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 18
- AFC Ajax - Spartak Moskwa HT 1 (2.15) ⛔

Kurs: 2.15
Zysk/strata: - 4j. ⛔
# Kupon 19
- AFC Ajax - Spartak Moskwa (-1) 1 (2.55) ⛔

Kurs: 2.55
Zysk/strata: -3j. ⛔
Dodatkowo handi oraz Ajax HT, ponieważ Ajax nie ma żadnych kłopotów kadrowych, piłkarze są zmotywowani i za wszelką cenę będą chcieli dać z siebie wszystko. Będzie dziś niesamowity doping co pewnie jeszcze bardziej pomoże im osiągnąć dobry rezultat. Oglądam każdy mecz amsterdamskiej drużyny, więc wiem na co ich stać i tego właśnie dziś się spodziewam.
# Kupon 20
- FC Twente - Zenit 1X (1.42) ✅
- PSV - Rangers 1 (1.45) ⛔

AKO: 2.06
Stawka: 6j.
Zysk/strata: -6j. ⛔
Do tego dubel na Twente z X i PSV. Wydaję mi się, że Twente powinno wygrać to spotkanie, lecz na wszelki wypadek zachowawczo podeprę się X. Problemy kadrowe Zenitu, Twente na własnym boisku i jedynym kluczowym zawodnikiem jaki nie zagra to Ruiz. Do składu wraca Douglas, który pewnie zajmie miejsce w obronie. Twente pokazało już w LM, że u siebie jest bardzo mocne i potrafi się dodatkowo motywować na ciężkie spotkania.
PSV nie gra na dzień dzisiejszy porywającego futbolu, lecz ma Balaza, który sam potrafi przesądzić o wyniku spotkania. Do kadry wraca Toivonen, który jest zawieszony na jeszcze 3 spotkania w lidze. Jest jeszcze Lens i Berg, więc PSV ma czym postraszyć. Liczę na skromne zwycięstwo drużyny z Eindhoven, która również powinna wykorzystać atut swojego boiska.
Cholera, teraz widzę, że to miało być handi i HT na Twente a nie Ajax, ale pojechałem... A tak na poważnie, to kto oglądał mecz to pewnie teraz jak ja się zastanawia jak to jest możliwe w ogóle?
Nareszcie znalazłem coś odpowiedniego by opisać dzisiejszy mecz Ajaksu :razz:

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 23
- Heracles (-1) - Excelsior 1 (1.96) ✅

Kurs: 1.96
Zysk/strata: + 3,84 j. ✅
# Kupon 24
- Heracles - Excelsior 1 (1.37) ✅
- Safina - Hantuchova 2 (1.44) ⛔
AKO: 1.97
Zysk/strata: - 8j. ⛔
Analizy do tego spotkania w Eredivisie: kliknij
Hantuchova dlatego, że gra niezły tenis, a Safina po swoim długim dołku radzi sobie teraz jedynie ze słabszymi zawodniczkami, Daniela to za wysokie progi na dzisiejszą Safinę.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 25
- De Graafschap - ADO Den Haag 2 (2.15) ⛔

Stawka: 9j.
Zysk/strata: -9j. ⛔
# Kupon 26
-De Graafschap - ADO Den Haag (1-0) 2 (3.90) ⛔

Kurs: 3.90
Krótki opis

Czy Bulykin dziś ponownie będzie świętował strzelenie bramki? Myślę, że tak.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 27
-Spartak - Ajax 2 (2.60) ⛔

Kurs: 2.60
Zysk/strata: - 8j. ⛔
# Kupon 28
-Spartak - Ajax drużyna wyjazdowa strzeli w obydwu połówkach - TAK (4.20) ⛔

Kurs: 4.20
Zysk/strata: - 2j. ⛔
Kto oglądał pojedynek na ArenA domyśla się zapewne czemu tak stawiam. Spartak jedna okazja (nie tyle okazja co piękny strzał z 20m Alexa) i brama, a Ajax, który już w pierwszej połowie mógł prowadzić 3-0 nie strzelił. Piłka nie chciała wpaść do bramki + świetne zawody bramkarza drużyny z Moskwy.
Domyślam się, że w Moskwie nie będzie łatwo. Sztuczna trawa, inny klimat etc. lecz jeżeli Ajax wykorzysta chociaż połowę okazji jakie miał w Amsterdamie, to będzie z górki. Spartak nie jest jakimś groźnym rywalem i spodziewam się, że od początku będzie atakować drużyna z Amsterdamu.
Ajax win + Ajax strzeli w obydwu połówkach pobieram ze względu na to, że: mimo porażki u siebie, Ajax jest o wiele lepszą drużyną od Rosjanów i stać go na zwycięstwo na wyjeździe, oraz wysoki kurs na bramki w dwóch połowach, co jest według mnie bardzo realne.
Spartak przegrał w poniedziałek w lidze przeciwko drużynie z Rostova (porażka 0-4 na wyjeździe), więc jak widać w wielkiej formie piłkarze z Moskwy nie są. Ajax mimo bardzo słabej pierwszej połowy z Willem II poradził sobie na wyjeździe i wygrał swoje spotkanie 3-1.
Mam nadzieję, że jutro będzie tak:

Odpuszczam granie na Ajax w tym sezonie. Bez Steka i z Verhoevenem w bramce nie zapowiada się to za dobrze...

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 29
-AZ Alkmaar (-1) - Vitesse Arnhem 1 (1.96) ✅

Kurs: 1.96
Stawka: 7j.
Zysk/strata: + 6.72j. ✅
Vitesse jest drużyną bardzo przeciętnie się spisującą. Na własnym boisku dość regularnie wygrywa, lecz futbolem na pewno nie powala. Na wyjeździe jest jednak dużo gorzej o czym świadczą wyniki ostatnich spotkań wyjazdowych (porażka 1-6 z Heraclesem, porażka 0-1 z Willem II i remis 1-1 z NAC).
Ostatnie wyniki AZ u siebie są naprawdę niezłe, no może pomijając porażkę z PSV (0-4), 2-1 z Twente, 6-1 z VVV czy 2-2 z NEC.
AZ ciągle z trzecim bramkarzem, lecz tutaj nie widzę żadnego problemu. Vitesse nie jest drużyną z wyjątkowo groźnym atakiem a obrona AZ aż tak słaba nie jest, a na pewno nie u siebie.
Jeżeli AZ chce zachować dobre miejsce w tabeli, ponieważ konkurencja tuż tuż, to z takimi przeciwnikami jak Vitesse musi wygrywać bez problemu. Tego się właśnie dziś spodziewam dlatego łapię kurs na AZ z handi.
Czas by się zrobiło trochę zielono w temacie, ponieważ ostatnie wyniki nie roz... jaj niestety.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 30
- VVV - Willem II over 2,5 (1.60) ⛔
- NEC - De Graafschap 1 (1.75) ✅

Kurs: 2.80
Zysk/strata: -4j. ⛔
Na dziś taki dubelek. Wydaję mi się, że VVV wygra to spotkanie, lecz i VVV i Willem II to drużyny, które dużo tracą, ale również potrafią jakąś przypadkową bramkę strzelić. Over 2,5 wydaje się być tutaj dobrym betem, spodziewam się wielu bramek w tym spotkaniu.
De Graafschap wygrało niezasłużenie tydzień temu z ADO (bramka nie powinna być uznana), a 2 tygodnie temu bardzo szczęśliwie z Willem II. Ta drużyna mnie kompletnie nie przekonuje + wiele nieobecnych, dlatego decyduje się na 1. NEC u siebie jest bardzo groźną ekipą. Co prawda dziś zabraknie najlepszego strzela, Vlemincksa, ale drużyna z Nijmegen ma innych dobrych zawodników i spodziewam się dość łatwego zwycięstwa z De Graafschap. Superfarmerzy nie są zagrożeni spadkiem, oraz nie spodziewam się tego by zagrali takim pressingiem jak tydzień temu u siebie z ADO.
# Kupon 31
- NEC (-1) - De Graafschap 1 (3.00) ⛔

Kurs: 3.00
Zysk/strata: -2j. ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 32
- Dominguez Lino - Aranxa Rus 1 (2.50) ✅

Kurs: 2.50
Zysk/strata: 4,5j. ✅
H2H 4:0 na korzyść Hiszpanki. Jest to jedna z tych najbardziej niewygodnych rywalek dla Holenderki, więc moim zdaniem kurs 2.50 warto spróbować. Wszystkie cztery wcześniejsze spotkania zostały wygrane w dwóch setach. Aranxa gra bardzo niestabilnie. Jest to dość spory talent holenderskiego tenisa, ale na dzień dzisiejszy szału jeszcze nie robi. Delikatnie można próbować.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 33
- Holandia - Węgry over 3,5 (2.20) ✅

Kurs: 2.20
Zysk/strata: + 8,4j. ✅
Nie można przejść obok takiego kursu z takim prawdopodobieństwem. Bardzo ofensywnie grająca Holandia zagra jutro w Amsterdamie z Węgrami. Ostatni mecz i gładkie zwycięstwo Oranje w Budapeszcie (4-0). Jakiś rok temu obie ekipy grały towarzyskie spotkanie właśnie w Amsterdamie i wtedy Holandia wygrała z tego co pamiętam 6-1. Jak widać Węgrowie mają problemy z szybką i bardzo ładną dla oka piłką Holendrów. ArenA będzie jutro pełna, a Holandia będzie chciała uciec rywalowi na kolejne punkty.
Liczę jutro na znakomitą imprezę w Amsterdamie oraz dobry mecz przy świetnym dopingu kibiców. Go go Oranje jedziemy po zwycięstwo oraz chcę widzieć jutro duuuużo bramek ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Podsumowanie marca
Niestety nie mogę być zadowolony z tego miesiąca. Za bardzo czerwono było w kuponach. Czasami brakowało po prostu szczęścia, lecz czasami niestety źle dobrane typy. Na pewno trochę się nauczyłem w tym miesiącu i coś sobie postanowiłem, mianowicie: nie stawiam na Ajax do końca sezonu :razz: No chyba, że coś w stylu; obie strzelą czy rywal strzeli ;)
Mam nadzieję, że kwiecień będzie dużo bardziej zielony i oczywiście plusowy.
Poniżej statystyki: Podliczenie miesiąca marzec Podane kupony: 33 Wygrane: 13 Przegrane: 20 Skuteczność: 39.4% Podane typy: 42 Trafione: 22 Nietrafione: 20 Skuteczność: 52.4% Suma zainwestowanych stawek: 202j. Stawki wygrane: 132.23j. Zysk/strata: -69.77j. Yield: -34,54% Najwyżej trafiony kurs: 2.95

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 1
- FC Twente - PSV under 2,5 (1.82) ✅
- West Bromich - Liverpool X2 (1.38) ⛔

AKO: 2.51
Stawka: 6j.
Zysk/strata: -6j. ⛔
Decyduję się na under w tym spotkaniu ponieważ te dwie ekipy grają ze sobą zawsze bardzo ostrożnie. Coś w stylu szachów, jakie miały miejsce również w meczu PSV - Ajax i Ajax - PSV (0-0 i 0-0). Różnica między obydwiema ekipami wynosi zaledwie 1 punkt, więc nikt nie będzie chciał przegrać tego spotkania a remis nie będzie złym wynikiem. Spodziewam się spokojnego spotkania z małą ilością bramek, dla odważniejszych polecam również under 1,5 po ładnym kursie w granicy 3.20.
Liverpool gra od jakiegoś czasu coraz lepszy futbol. Dużo ożywienie w szeregi The Reds wprowadził Suarez. Przed jego transferem do Liverpoolu wiedziałem, że ten chłopak będzie robił furorę na wyspach. Jego indywidualne akcje potrafią wpłynąć na wynik spotkania. Liverpool jest obecnie bardzo silny ofensywnie; Suarez, Carrol, Kuijt (który pracuje zawsze bardzo ciężko). Myślę, że ekipa z Liverpoolu wygra dzisiejsze spotkanie, lecz dla bezpieczeństwa stawiam z X.
Ciekawy dubelek jak na moje oko ????

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Jak zwykle pecha nie zabrakło na początku miesiąca. Szkoda, bo grubiej zaatakowany był ten dubel. No ale nic, skupiamy się na dniu dzisiejszym. Na dziś wybrałem dwa single z Eredivisie po dość ciekawych kursach.
# Kupon 2
- Ajax - Heracles over 3,5 (2.15) ⛔ (3:0)
# Kupon 3
- Utrecht - ADO Den Haag 1 (1.85) ⛔ 2:3
Kurs: 1.85
Zysk/strata: -7j. ⛔
Ajax gra dziś z cholernie osłabioną defensywą. Nie zagra belgijski duet (Vertonghen - Alderwaireld) a na bramce jest ciągle trzeci bramkarz, Verhoeven. Wydaję mi się, że Heracles powinien strzelić bramkę w Amsterdamie (może 2?) a Ajax jak to Ajax powinien dorzucić też coś od siebie. 4 bramki w dzisiejszym pojedynku są jak najbardziej możliwe, więc za nie za wielkie pieniądze trzeba skorzystać z niezłego kursu.
Druga pozycja to Utrecht u siebie. Sytuacja Utrechtu robi się powoli bardzo dobra. Dziś nie zagra jeszcze jedynie zawieszony Silberbauer, a długą kontuzję ciągle leczy Mulenga. Pozostali ważni zawodnicy są do dyspozycji i myślę, że trzy punkty pozostaną w Utrechcie. ADO z lekkimi problemami po hucznej imprezie po zwycięstwie nad Ajaksem. Zawieszeni są Immers i Vincento, oraz trener drużyny, tak więc asystent będzie dziś dowodził ADO. ADO z Ajaksem nic wielkiego nie pokazało. Można śmiało powiedzieć, że to żałosna porażka Ajaksu a nie zwycięstwo ADO. Jeżeli Utrecht zagra tak skoncentrowany jak bardzo często potrafi, to spodziewam się tutaj nawet luźnego handi.

Do góry Bottom