>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Ajaksa

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 1
- Monaco - De Bakker 2 (1.37) ✅
- Kanepi - Peer 2 (1.54) ⛔
AKO: 2.11
Stawka: € 50
Ewentualna wygrana: 105.49 ⛔
Czyli będzie dobrze ! Trzeba rozpocząć od wtopy ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 2
- Dynamo Kijów - Ajax Amsterdam X2 (1.74) ✅

AKO: 1.74
Stawka: €60
Ewentualna wygrana: €104.40 ✅
Czy obiektywnie to nie jestem do końca przekonany, po prostu mam przeczucie co do tego meczu tak jak czułem by w pierwszej kolejce Eredivisie odpuścić mecz z Groningen, tak teraz myślę, że wywieziemy minimalnie 1 punkt z Kijowa. Ajax zagra w najsilniejszym składzie. Do gry wraca Suarez i aż nie mogę się doczekać gdy zobaczę go w ofensywie z El Hamdaouim. Na środku pola ponownie zobaczymy Enoha, który wrócił po kontuzji (Jol zapewnia, że Eyong będzie w pełni sił wieczorem). Jest także Sulejmani, który nie otrzymał pozwolenia na pracę w Anglli, młody Bonevacia, który zadebiutował w meczu z Vitesse i był jednym z najlepszych piłkarzy na boisku. Jeżeli obrona poprawi swoje błędy z ostatnich tygodni, to jestem spokojny o wynik dzisiejszego spotkania. Na pewno zagram jeszcze coś na live dotyczącego tego meczu, ale to dopiero jak przed tv załączę meczyk przy piwku ????

Kadra Ajaksu na dzisiejszy mecz:
Maarten Stekelenburg, Jeroen Verhoeven, Gregory van der Wiel, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Vurnon Anita, Eyong Enoh, Miralem Sulejmani, Christian Eriksen, Mounir El Hamdaoui, Siem de Jong, Mitchell Donald, Urby Emanuelson, André Ooijer, Luis Suarez, Daley Blind, Demy de Zeeuw, Ismaïl Aissati, Oleguer, Roly Bonevacia.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
# Kupon 3
- Zeballos - Kohlschreiber over 21,5 gemów ✅

AKO: 2.0
Stawka: €30
Ewentualna wygrana: €60 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 4
- Young Boys - Tottenham 2 (1.70) ⛔

AKO: 1.70
Stawka: €80
Ewentualna wygrana: €136 ⛔
Wszystko dotyczące tego meczu zostało już napisane w poszczególnych działach. Nie widzę innej opcji jak awans Spurs, a wydaję mi się, że i dziś w wyjazdowym spotkaniu sobie poradzą. YB nie jest w wyśmienitej formie, a londyńska drużyna pokazała się z dobrej strony w meczu z City. Ambicje i silna kadra Tottenhamu powinny wybić futbol z głów piłkarzom YB.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Znalazłem jeszcze jedną ciekawą propozycje po niezłym kursie.
# Kupon 5
- Pavlyuchenkova - Kuznetsova over 21,5 gemów ✅

AKO: 1.93
Stawka: €44
Ewentualna wygrana: €84,92 ✅
Kursy na over maleją. Godzinę temu płacili na Unibecie 2.04 a teraz jest 1.93. Jak wiemy Pavlyuchenkova radzi sobie ostatnio bardzo dobrze. Półfinał w Cincinnati i odpadła dopiero z wracającą do formy Marią. Co dla mnie jest jednak ważniejsze, potrafiła jej urwać seta ;) Kuznetsova buduje formę na US Open, ale u niej często jest tak, że w pierwszych rundach potrafi głupio stracić seta ze słabszymi na papierze rywalkami. 21.5 ? Myślę, że Anastasia da radę !

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Gdyby nie Spurs, to wczorajszy dzień byłby zakończony na dużym ✅, a tak jest tylko mały ✅ Na szczęście nocne live pomogły jeszcze trochę zarobić. Na dziś kompletnie nie ruszam piłki, bo nie mam pojęcia kto wygra swoje spotkania, więc nie ma co ryzykować. Tak więc kolejny dzień z tenisem, który wczoraj dał bardzo ładnie zarobić.
# Kupon 6
- Pennetta - Kleybanova 1 (1.42) ✅
- Nalbandian - Isner 1 (1.42) ✅ zwrot

AKO: 2.02
Stawka: €70
Ewentualna wygrana: €141.15 --&gt; €99.40 ✅
Pennetta jest w bardzo wysokiej formie, co pokazała we wczorajszym pojedynku z Hantuchovą. Pierwszy set gładko do 0, w drugim niespodziewanie przegrywała i zapowiadało się na porażkę, ale potrafiła się obudzić i wygrać 7:5. Flavia gra naprawdę dobry i pewny siebie tenis, tak więc innego rezultatu jak jej win nie widzę w tym pojedynku.
Nalbandian zmierza wielkimi krokami do TOP-10. Ostatnio w znakomitej formie; zwycięstwo w turnieju w USA, ćwierćfinał w Kanadzie, gdzie po drodze pokonał Robredo, Ferrera i Soderlinga, a przegrał dopiero z Murray&#39;em co nie jest wstydem. Isner to atomowe uderzenie jak wszystkim wiadomo. Wczoraj łatwe 2-0 z Kubotem (na które wieczorem zresztą stawiałem), lecz dziś przeciwnik o 10 klas lepszy. Jeżeli David znajdzie sposób na odbiór serwisu Isnera, to powinno być z górki. Jeżeli Amerykanin będzie jednak nie do złamania, to Nalbandian poradzi sobie z nim w tajbreku ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 7
- Benneteau - Wawrinka 2 (1.40) ⛔
- Radwańska (-1,5) - King 1 (1.44) ✅

AKO: 2.02
Stawka: €35
Ewentualna wygrana: €70.56 ⛔
Takie jeszcze coś mi wpadło na myśl, a teraz biorę się za poszukiwanie odpowiedniego overa, bo ostatnio dają zarobić ????

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 9
- Kuznetsova - Zie Zheng 1 (1.34) ✅
- Roddick - Djokovic over 9.5 w pierwszym ✅

AKO: 2.05
Stawka: €60
Ewentualna wygrana: €123.01 ✅
Krótko i na temat:
Zie Zheng w kolejnej rundzie? No way ! Kuza lubi czasami popartaszyć trochę, ale przychodzi co do czego to ogarnia i jest win (over gemowy? może,może).
Linia 9.5 czyli wynik 6-4 lub tajbrek? Jak najbardziej możliwe. Dwaj bardzo dobrze serwujący tenisiści. Andy bardzo ciężki do złamania, wręcz atomowy serwis więc myślę, że żaden będą szli łeb w łeb.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 10
- Excelsior Rotterdam - NEC Nijmegen 1X ✅

Kurs: 1.64
Stawka: €69
Ewentualna wygrana: €113,16 ✅
Kursy na NEC maleją, więc sporo zakładów jest na NEC. Moim zdaniem, NEC nie jest takim faworytem w dzisiejszym spotkaniu. Szczerze? Nie widzę drużyny z Nijmegen po 3 kolejkach jako lidera Eredivisie z 9 punktami. Excelsior był z góry spisany na porażki i tak zapowiadało się po pierwszej kolejce. W poprzedni weekend drużyna z Rotterdamu pokazała jednak, że potrafi grać w piłkę i pokonała starszego brata, Feyenoord.
Do kadry Excelsioru wraca Gudde, którego zabrakło tydzień temu w rotterdamskich derbach. W NEC zabraknie pomocnika Thomasa Chatelle, który tydzień temu zagrał bardzo dobre spotkanie. Widzi mi się bramkowy remis lub (mam nadzieję) wygrana drużyny z Rotterdamu. Over 2,5 jest również ciekawym typem moim zdaniem ????
Btw takie spostrzeżenie z ostatnich lat śledzenia Eredivisie --&gt; w piątki nie wygrywają faworyci, więc tym razem niech będzie podobnie ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Na początek bardzo zapobiegawczo. Z czasem ciekawsze kupony z dużo lepszymi kursami.
# Kupon 11
- Wigan - Chelsea 2 (1.22) ✅
- Arsenal - Blackpool 1 (1.15) ✅
- Ajax - Roda JC 1 (1.1) ✅
- Vitesse - Twente DNB 2 (1.20) ✅

AKO: 1.99
Stawka: € 121.44
Ewentualna wygrana: 241.26 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 12
- Ajax (-1)- Roda JC 1 (1.50) ✅
- Vitesse - Twente under 3,5 (1.33) ✅

AKO: 2.00
Stawka: € 70
Ewentualna wygrana: 139.65 ✅
Btw, analizy spotkań w temacie o 3 kolejce Eredivisie.
# Kupon 13
- Ajax - Roda JC over 2,5 (1.30) ✅
- Arsenal (-1) - Blackpool 1 (1.50) ✅

AKO: 1.95
Stawka: € 60
Ewentualna wygrana: € 117 ✅

# Kupon 14
- Luis Suarez strzeli bramkę - tak (1.90) ✅

Kurs: 1.90
Ewentualna wygrana: € 95 ✅
# Kupon 15
- Ajax - Roda JC over 3,5 (1.80) ⛔
- Kuznetsova - Wozniacki +1,5 2 (1.37)
- Vitesse - Twente 2 (1.60) ✅

Kurs: 3.95
Stawka: € 40
Ewentualna wygrana: € 157.82

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 16
- Heerenveen - NAC under 3,5 (1.48 ) ⛔ - oczywiście 4 gole ????
- Fish +1,5 - Roddick 1 (1.48 ) ✅

AKO: 2.19
Ewentualna wygrana: 109.52 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Dziś spokojniej. Nie ma wielu ciekawych spotkań więc ponownie skupiam się na Eredivisie i tenisie. Wczoraj holenderska dała ładnie zarobić, oby dziś nie było gorzej.

# Kupon 17

- Federer - Fish over 9,5 g. first set (1.70) ✅
- Utrecht - Willem II 1 (1.27) ✅

AKO: 2.16
Ewentualna wygrana: 107. 95 ✅
Over 9.5 w pierwszym secie, czyli w przypadku zachowania serwisu maks 1 break. Myślę, że jak najbardziej prawdopodobne. Jednego jak i drugiego bardzo ciężko złamać, spodziewam się tajbreka w pierwszym secie.
Utrecht zdecydowanym faworytem, drużyna własnego boiska i mam nadzieję, że najpewniejszy typ w dzisiejszej Eredivisie mnie nie zawiedzie.
------------------------------------------------------------
# Kupon 18
- Federer - Fish over 94.5 min (1.97) ✅
- Utrecht - Willem II 1 (1.27) ✅
- PSV - AZ 1 (1.42) ✅

AKO: 3.55
Stawka: € 30
Ewentualna wygrana: €106.58 ✅
-----------------------------------------------------------
# Kupon 19
- Fish +4,5g. - Federer 1 (1.68 ) ✅
- Utrecht (-1) - Willem II 1 (1.74) ✅
- PSV - AZ Marcus Berg strzeli bramkę - tak (2.20) ✅

AKO: 6.43
Stawka: € 20.13
Ewentualna wygrana: €129.46 ✅
Tym razem Utrecht z handi, Willem II nie jest silną drużyną więc liczę na pewne zwycięstwo ekipy z Utrechtu. Marcus Berg strzeli bramkę.
Czas najwyższy na gola nowego piłkarza PSV. Berg potrafi strzelać bramki drużynie AZ co pokazał w ostatnich latach w barwach Groningen. PSV po porażce w LE będzie chciało się zrekompensować kibicom i na pewno utrzymać tempa czołówce. Berg w ostatnich spotkaniach miał swoje okazje, ale zabrakło szczęścia, czas na jego bramkę.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
No to weekend można uznać za bardzo udany. Holenderska i tenis dały dobrze zarobić. Zabrakło trochę szczęścia w tym overze 3,5 w Amsterdamie (nie podyktowali karnego gdy było 3-0 dla nas i później Suarez w słupek) oraz underze 3,5 w Heerenveen (głupie gole bo był samobój i mega gafa bramkarza), ale mimo tego jestem zadowolony.
Dziś też fajne typy powchodziły jak choćby strzelec bramki dla PSV czy 3/3 w meczu Fisha, który w tym turnieju pozwolił ładnie zarobić.
New Haven trzeba będzie odpuścić, albo grać małymi sumami, bo wydaje mi się, że będą tam niespodzianki. Trzeba się szykować na US Open jeżeli chodzi o tenisa.
????

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Typ zapożyczony od znajomego, który tym info przekonał mnie by spróbować:
# Kupon 20

- FC Brasov - Unirea 1 (1.85) ⛔

Kurs: 1.85
Ewentualna wygrana: €92.50 ⛔
To mnie przekonało do puszczenia:

Critical situation for Unirea Urziceni, they are close to bankrupcy, chairman will stop to finance the team, coach Rony Levy announced that after the double against Hajduk Split he will leave the club, manager Mihai Stoica left, also another staff memeber Narcis Raducanu left, 3 important players signed today a contract with Astra Ploiesti (they will leave after double match against Hajduk Split). I think Unirea Urziceni will fight for relegation this year with the players who will remain (I am convinced that all good players will leave the club). FC Brasov on the other side is stable and they play ok at home.

P.S. Kursy spadają i to nieźle ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 21
- Wolfsburg - Mainz 1 (1.50) ⛔ ???? Co za oszołomy.
- Chelsea (-1) - Stoke 1 (1.36) ✅

AKO: 2.04
Stawka: € 100
Ewentualna wygrana: €204 ⛔
-------------------------------------------------------------------------
# Kupon 22
- Roda JC - Heracles DNB 1 (1.36) ✅
- Chelsea - Stoke 1 (1.11) ✅
- Man Utd - West Ham 1 (1.14) ✅
- Tottenham - Wigan 1 (1.22) ⛔

AKO: 2.10
Stawka: € 60
Ewentualna wygrana: €125,97 ⛔
----------------------------------------------------------------------------
# Kupon 23
- Wolfsburg - Mainz over 1,5 (1.14) ✅
- Eintracht - HSV 2X (1.33) ✅
- Blackburn - Arsenal over 1,5 (1.22) ✅
- Werder - Koln over 1,5 (1.12) ✅

AKO: 2.07
Ewentualna wygrana: €82.87 ✅
------------------------------------------------------------------------------
# Kupon 24
- Wolfsburg (-1) - Mainz 1 (2.45) ⛔

Kurs: 2.45
Stawka: € 30
Ewentualna wygrana: €73.50 ⛔
--------------------------------------------------------------------------------
# Kupon 25
- Roda JC - Heracles 1 (1.85) ✅
- NEC - Heerenveen over 1,5 (1.16) ✅

AKO: 2.15
Ewentualna wygrana: €85.84 ✅

Na razie zagrałem tylko to, w ciągu dnia pewnie pojawią się jeszcze jakieś kupony.
EDIT: Jak można tak sfrajerzyć jak zrobił to Wolfsburg dziś? Takie kupony poszły się przez nich... :?

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Jeszcze taki wariat na dziś i jutro:
# Kupon 26
- Eintracht - HSV 2 DNB (1.58 ) ✅
- De Graafschap - Ajax over 3,5 (1.92) ✅
- Chelsea - Stoke over 3,5 (1.90) ⛔
- Dzeko sn (2.10) ✅

AKO: 12.10
Stawka: € 25
Ewentualna wygrana: €302.60 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
# Kupon 27
- Hoffenheim - Schalke 2 DNB (2.12 ) ⛔

Kurs: 2.12
Ewentualna wygrana: € 106 ⛔
Myślę, że czas najwyższy na przełamanie się Schalke. Do drużyny trafił KJH, który w duecie z Raulem może być bardzo groźny. Jasiek ma być gwarancją bramek w Schalke, ponieważ drużyna kreuje sporo sytuacji, ale brakuje wykończenia. Dziś zapobiegawczo (DNB), ale wydaje mi się, że jest spore prawdopodobieństwo, że wejdzie.
Go Go Jasiek :cool:

Do góry Bottom