# Kupon 2
- Dynamo Kijów - Ajax Amsterdam X2 (1.74)
AKO: 1.74
Stawka: €60
Ewentualna wygrana: €104.40
Czy obiektywnie to nie jestem do końca przekonany, po prostu mam przeczucie co do tego meczu tak jak czułem by w pierwszej kolejce Eredivisie odpuścić mecz z Groningen, tak teraz myślę, że wywieziemy minimalnie 1 punkt z Kijowa. Ajax zagra w najsilniejszym składzie. Do gry wraca Suarez i aż nie mogę się doczekać gdy zobaczę go w ofensywie z
El Hamdaouim. Na środku pola ponownie zobaczymy Enoha, który wrócił po kontuzji (Jol zapewnia, że Eyong będzie w pełni sił wieczorem). Jest także Sulejmani, który nie otrzymał pozwolenia na pracę w Anglli, młody Bonevacia, który zadebiutował w meczu z Vitesse i był jednym z najlepszych piłkarzy na boisku. Jeżeli obrona poprawi swoje błędy z ostatnich tygodni, to jestem spokojny o wynik dzisiejszego spotkania. Na pewno zagram jeszcze coś na
live dotyczącego tego meczu, ale to dopiero jak przed
tv załączę meczyk przy piwku ????
Kadra Ajaksu na dzisiejszy mecz:
Maarten Stekelenburg, Jeroen Verhoeven, Gregory van der Wiel, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Vurnon Anita, Eyong Enoh, Miralem Sulejmani, Christian Eriksen, Mounir
El Hamdaoui, Siem de Jong, Mitchell Donald, Urby Emanuelson, André Ooijer, Luis Suarez, Daley Blind, Demy de Zeeuw, Ismaïl Aissati, Oleguer, Roly Bonevacia.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
# Kupon 3
- Zeballos - Kohlschreiber over 21,5 gemów
AKO: 2.0
Stawka: €30
Ewentualna wygrana: €60