>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Żużlowe, Sezon 2014

V 161

vogel22

Użytkownik
Dzisiaj znowu zmagania Elite League Kings Lynn Star u siebie pojedzie z belle vue aces, znowu bede grac.over kennetha bjerre, ktory ma forme a mimo to linia na tegoo zawdnika jest wciaz za niska, uwazam ze trzeba to wykorzystac, Kennneth jest w gazie robi duze ilosci pkt w ostatnim meczu Kings Lynn na wyjezdzie zdobyl 11+2 bonusy, dzisiaj stawiam na powyzej 8 oczek.

Kenneth Bjerre over 8 punktow (1.7)✅✅✅
@bet 365

22:30

Taak Jest ???? Kenio znowu liderem Kings Lynn, to było pewne, atut własnego toru gospodarzy i swietna forma Bjerre, dzięki której wzbogacam się o kilkaset złotych

a o to jego punkty ( 3,3,2*,1*,2 ) 11+2 , znowu robi 11+2 pkt, mam nadzieje ze linie na Kenia w bet 365 dalej będą 7,8 punktowe a ja będe jak najbardziej na tym korzystał ????

V 161

vogel22

Użytkownik
Dziś o 12:00 rozpoczynają się zmagania Elite League w Anglii, pierwszy mecz Poole Pirates - Swindon Robins, i tu już widze swój pierwszy typ jaki będe grać, skupie się na polskim zawodniku Macieju Janowskim, zagram na niego over punktowy, linia wystawiona przez bet 365 to 9 punktów, które wydaje mi się że przekroczy, Janowski od początku sezonu prezentuje świetną forme w ostatnim meczu Poole przeciwko Coventry Maciek był absolutnym liderem zdobył komplet 15 punktów, wszystkie swoje biegi wygrał ???? ponadto ten zawodnik znalazł się w pierwszej siódemce zawodników 1 kolejki enea ekstraligi, dzielnie radził sobie gdy Sparta Wrocław walczyla z Gorzowem. Liczę na wygraną Poole jak i ponownie świetny dorobek Maćka w tym meczu.

Maciej Janowski @ over 9 pkt. [1.57]✅✅✅
Bet 365

Punkty Janka 1,0,3,3,2*,3 12+1✅

V 161

vogel22

Użytkownik
Dziś kolejne emocje związane z ligą Angielską, Bet 365 wystawił wlasnie swoją oferte i już mam upatrzony jeden ciekawy typ w który wejde z umiarkowaną stawką. Dziś jadą Leicester Lions - Coventry Bees, jest to rewanż za piątkowe spotkanie które lwy przegrały sześcioma oczkami ( 48:42) liderem drużyny Leicester był Mads Korneliussen który zdobył wówczas 12 punktów, forma tego zawodnika jest optymalna, dziś jadą u siebie na pewno jest mobilizacja aby wygrać i zrewanżować się pszczołom, zaliczka punktowa nie jest zbyt duża więc będzie ciekawie. Mam nadzieje ze Mads przyczyni się do zwycięstwa lwów w meczui zdobędzie więcej jak 8 oczek.

Mads Korneliussen @ over 8 punktów [1.83]⛔
bet 365

V 161

vogel22

Użytkownik
Włókniarz Częstochowa - Falubaz Zielona Góra @ Włókniarz +4⛔ 40:50
kurs [2.05]
bet 365

Dzisiaj w końcu inauguracja speedwaya na najlepszym torze do ścigania w Polsce, mecz będzie zacięty to jest pewne, dlatego wiele zależy od juniorów i 2 linii Włókniarza którą będzie Szumina, Czaja, Holta bo Kildemand i Walasek swoje powinni zrobić, jestem optymistycznie nastawiony, byłem na treningu Czaja i Szombierski byli bardzo szybcy, szeroka będzie chodzić aż miło, tor zrobiony pod dobre widowisko, uważam że Walasek i Kildemand nie zawiodą i zrobią swoje punkty, reszte dorzuci Holta, Czaja i Szumina.
Jeśli chodzi o Falubaz wraca niewiadoma czyli Jonsson który ma nieudany początek sezonu, Hampel nie jest dograny jeszcze ze sprzętem, juniorka wydaje się być gorsza od Częstochowy. Gramy !

V 161

vogel22

Użytkownik
Elite League, Peter Kildemand over 10 pkt. (1,85)✅✅
Bet 365

Znowu wygrana, dla mnie to niesamowite gdyz ten zawodnik jest w czestochowie

Peter Kildemand(3,3,3,3,3) 15 pkt , wszystkie biegi wygrane

V 161

vogel22

Użytkownik
Elite League, Lakeside - Swindon
Davey Watt powyżej 9 punktów. [1.90]✅✅✅
bet 365

po 4 biegach Watta, kupon do przodu (3,1*,3,3) a przed nim najprawdopodobniej jeszcze 1 bieg ????

ps. zastanawia mnie to czy ktoś obserwuje temat, skuteczność dobra, a kilknieć ,dzięki&#39; malutko ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
V 161

vogel22

Użytkownik
Speedway Grand Prix Bydgoszcz

Troy Batchelor powyżej 4 pkt [2.00]⛔
Bet 365

Batchelor jasno sie określił, jego mechanicy spisują sie dobrze, motocykle są szybsze, także prace nad sprzętem myślę że spowodują to że Troy zrobi więcej jak te 4 punkty ...otwarcie mówi ze ma jasny cel, półfinaly..
w Anglii ostatnio zrobił 11+3, także taki występ napawa optymizmem

Było blisko ( 0,0,1,3,0)

V 161

vogel22

Użytkownik
Speedway Grand Prix Bydgoszcz
Darcy Ward powyżej 8 punktów [1.66] ✅✅✅
bet 365
Darcy nie moze przejsc obojetnie obok tego występu,jesli chce liczyc sie w walce o najwyzsze trofea w SGP forme ma teraz bardzo dobrą, jest stawiany przez wiele osób do miejsca w top 4 tych zawodów, mimo tego linia wystawiona przez bet 365 to 8 punktów, wchodzę.

po 5 biegach już (2,1,3,3,3,2,2) więc wygrana ???? 16 punktów ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 161

vogel22

Użytkownik
A o to Podsumowanie miesiąca, chyba nie jest zle, jesli korzystasz z typów prosze o DZIEKI.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +6
V 161

vogel22

Użytkownik
Zdecydowanie za niska linia jak na tego zawodnika, Maciej jest przecież jednym z liderów Poole Pirates, nie wiem czym sie sugerowali w Bet 365 że wystawili linie 5 punktową, być możę słabszą dyspozycją w Toruniu gdzie zdobył 5 punktów, jednak nie ma co porównywać ligi Angielskiej do Polskiej, dziś Janek ma kilku dobrych przeciwników, jednak jestem pewien że ponad 5 punktów zrobi, ponadto został ogłoszony najlepszym Polakiem na wyspach ze średnią punktową 2,2. Wchodzę z większą stawką niż zazwyczaj ????

Maciej Janowski powyżej 5 punktów [1.66]✅
bet 365

V 161

vogel22

Użytkownik
Patrząc na statystyke meczy wyjazdowych Birmingham, zawsze przegrywają dużą iloscia punktow, dziś jeżdzą z drużyną która jest pretendentem do tytulu, są ostatni w tabeli mając tylko 1 zwycięstwo, na 6 rozegranych meczy mają na minusie 150 małych punktów, czyli średnio przegrywają mecze 25-cioma punktami .., myślę że po 8 biegu Poole Pirates wypracują już sobie przewage ponad 10ciu punktów

Poole Pirates - Birmingham @ handicap po 8 biegu Poole - 10 [2.05]⛔
bet 365

V 161

vogel22

Użytkownik
Po Bardzo udanym kwietniu, zaczynamy typy na MAJ ???? miejmy nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej ????
Teraz typy będą rzadziej, z uwagi na to iż najwygodniej obstawiać mi Lige Polską, za bardzo zaskakuje mnie czasem liga Angielska, straszne kartofliska a nie tory, przyklad kontuzji Kennethe Bjerre, złamany obojczyk, mecz Poole - Birmingham co chwile upadki, i walka o przetrwanie na torze.
Teraz tylko Liga Polska i Grand Prix a skutecznosc będzie na prawde imponująca, obserwujcie a nie pożałujecie ;)

V 161

vogel22

Użytkownik
Polska, 1 Liga Żużlowa

GKM Grudziądz - Polonia Bydgoszcz
TYP: po 8 biegu prowadzenie Grudziądza [1.90]
✅✅✅ (24:18) po 7 biegach
Bet 365

Dzisiaj emocje żużlowe zaczynamy od derbów, dwie drużyny które sa pretendentami do awansu do Ekstraligi, dobry początek Polonii i niespodziewana słabsza dyspozycja Gkmu na początek sezonu, muszą wygrać ten mecz, są bardzo skupieni.
Nermark powoli chyba forma przychodzi ostatnio bardzo ladny występ w Anglii, ponadto Ułamek i Kościuch powinni pojechać swoje, do tego Okoniewski który przyszedł z Rzeszowa
W Polonii nie jedzie jeden z czołowych zawodników Patrick Hougaard, słyszałem też plotki o zatruciu pokarmowym Andersena, to może odbić się na jego zdobyczy punktowej w tym meczu.

V 161

vogel22

Użytkownik
Enea Ekstraliga, solówki
Adrian Miedziński over 4 punkty [1.66]✅✅✅ (1,1*,3,1*,2,0) 8 pkt
Bet 365

Martin Vaculik powyżej 10 punktów [ 1.72]
✅✅✅ (3,3,3,3,1) 13 pkt
Bet 365
Greg Hancock powyżej 8 punktów [ 1.75 ]✅✅✅(3,2*,3,2*,0) 10 pkt
Bet 365

Otrzymane punkty reputacji: +5