Dzisiaj znowu zmagania Elite League Kings Lynn Star u siebie pojedzie z belle vue aces, znowu bede grac.over kennetha bjerre, ktory ma forme a mimo to linia na tegoo zawdnika jest wciaz za niska, uwazam ze trzeba to wykorzystac, Kennneth jest w gazie robi duze ilosci pkt w ostatnim meczu Kings Lynn na wyjezdzie zdobyl 11+2 bonusy, dzisiaj stawiam na powyzej 8 oczek.
Kenneth Bjerre over 8 punktow (1.7)
@bet 365
22:30
Taak Jest ???? Kenio znowu liderem Kings Lynn, to było pewne, atut własnego toru gospodarzy i swietna forma Bjerre, dzięki której wzbogacam się o kilkaset złotych
a o to jego punkty ( 3,3,2*,1*,2 ) 11+2 , znowu robi 11+2 pkt, mam nadzieje ze linie na Kenia w bet 365 dalej będą 7,8 punktowe a ja będe jak najbardziej na tym korzystał ????
Kenneth Bjerre over 8 punktow (1.7)
@bet 365
22:30
Taak Jest ???? Kenio znowu liderem Kings Lynn, to było pewne, atut własnego toru gospodarzy i swietna forma Bjerre, dzięki której wzbogacam się o kilkaset złotych
a o to jego punkty ( 3,3,2*,1*,2 ) 11+2 , znowu robi 11+2 pkt, mam nadzieje ze linie na Kenia w bet 365 dalej będą 7,8 punktowe a ja będe jak najbardziej na tym korzystał ????