>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Żużlowe, Sezon 2014

V 161

vogel22

Użytkownik
Speedway Best Pairs Cup w Landshut

Łotwa - Niemcy @ TYP 2 [2.00]✅✅✅
Bet 365

Niemcy są gospodarzami dzisiejszych zawodów w Landshut, Smoliński zna ten tor na pamięć, każde ścieżki więc na pewno dobrze pojedzie, jego zawodnik do pary to Tobias Kroner który ostatnio w Bundeslidze w Niemczech zanotował ładny występ, zdobył 11 +2* punktów, Lebiediev rónież zna tor w Niemczech i może coś zdziałać, jednak wydaje mi się że będzie brakować punktów Poudżuksa któremu ponoć doskwierają problemy ze sprzętem, ostatnio zanotował3 defekty w półfinale Mistrzostw Europy Par.

Łotwa 23 - Niemcy 28✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 161

vogel22

Użytkownik
Speedway Ekstraliga
Emil Saifutdinov over 7 punktów [1.83] ✅✅✅ [2,2,1,3,1]
Bet 365
Emil co prawda odczuwa jeszcze skutki ostatniego upadku w Gdańsku,jednak linie powinien pokryć, dziś jadą w pełni zmobilizowani przeciwko drużynie Tarnowa, nie ma miejsca na luki w punktach czy błędy, Emil lubi tor w Toruniu, odpowiadają mu ścieżki, i dziś zrobi wszystko żeby kibice w Toruniu byli z niego zadowoleni

Otrzymane punkty reputacji: +3
V 161

vogel22

Użytkownik
Jak na razie idzie bardzo dobrze, z czego się ciesze
Statystyki weekendu
2 Typy podane
2 Wygrane
Statystyki od początku Maja
6 Typów podanych
6 Wygranych
Średni kurs 1,81
Skuteczność 100%

DZIĘKI mile widziane, wtedy wiem że ktoś z forum obserwuje typy i z nich korzysta
Kolejne typy za tydzień, pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +11
V 161

vogel22

Użytkownik
Dzisiaj jedziemy Grand Prix Finlandii, typowanie może być nieco trudniejsze, zważywszy na to że zawody te odbędą się tam pierwszy raz, a tor jest jednym z najdłuższych na świecie (400 metrów) Dlatego będe grać zawodnika, który prezentuje równą, stabilną formę i ma duże doświadczenie w jezdzie na dużych torach, zawodnikiem który moim zdaniem będzie potrafił spasować się do tego owalu jest Greg Hancock, amerykanin lubi wygrywać w inauguracyjnych zawodach GP, mówi o tym historia, jednak ja mało patrze na ten aspekt, bardziej biorę pod uwage sprzęt który chodzi aż miło, dyspozycje innych zawodników, na których Greg będzie robił punkty, jak i również dobrze trafiony numer startowy.
Tak jak mówiłem co do innych zawodników, Ward - kontuzja kolana, Jonsson - uraz kciuka, absencja Krzysztofa Kasprzaka, Bjerre - świeżo po kontuzji Obojczyka, Pedersen- niewiadoma z silnikami, to samo się tyczy Taia, i słabsza dyspozycja zawodnikow takich jak Harris
Biorąc pod uwage te informacje uważam że punkty dziś bedą robić takie osoby jak Greg, Woffi, Puk, Hampel i być może Smoliński który uwielbia hasać po długich torach ????

Greg Hancock @ powyżej 10 punktów [1.80]⛔
Bet 365

dopasował się, szkoda że nie na początku ..(d,0,3,3,3,3,0)

V 161

vogel22

Użytkownik
Dziś Szwedzka Eliteserien, szkoda że gram teraz bo kurs pewnie spadł, linia 6 punktowa dla Walaska, myśle że jest jak najbardziej w jego zasięgu, dodatkowo za typ przemawia to że Hallstavik jadą dziś u siebie, przeciwnik wymagający, ale to 7 pkt minimum zrobi, uważam że będzie liderem swojej drużyny, wraz z Andreasem Jonssonem.

Grzegorz Walasek [ powyżej 6 pkt]⛔
1.50 Bet 365

V 161

vogel22

Użytkownik
Speedway Ekstraliga

Wybrzeże Gdańsk - Unia Leszno ( handi po 8 biegu ) Wybrzeże Gdańsk +6 ⛔[2.00]
Bet 365

Wybrzeże jak I Unia podchodzą do tego meczu w pełni zmobilizowani, trener Gksu zwiększył intensywność treningu przed meczem, świadczyć to może o tym że mecz nie będzie jednostronny, głównie zawodnicy trenowali starty, na torze w Gdańśku właśnie one mają bardzo duże znaczenie w gonitwach. Co do Leszna to niewiadoma jest forma Kennetha Bjerre który jest po kontuzji, nie wiadomo również jak pojedzie Baliński.
Liczę na zacięty mecz

V 161

vogel22

Użytkownik
1 Liga Żużlowa

Maciej Kuciapa powyżej 9 punktów [1.9]✅✅✅ (3,2,3,2,2)
bet 365

Mam informacje od znajomego, że Maciej w tygodniu dużo czasu spędzał na treningach, regulując swoje ustawienia w silnikach doszedł do bardzo dobrych ustawień bo był bardzo szybki, zawsze dobrze radzi sobie na swoim torze, dziś będzie podobnie ????

V 161

vogel22

Użytkownik
Speedway Ekstraliga

Artur Czaja +4 vs Kacper Gomólski TYP 1 [1.66] (8:7)✅✅✅
bet365

Dzisiaj Artur jako jeden z nielicznych osób będzie robić punkty w Tarnowie, zaraz obok Kildemanda, podejrzewam że pojedzie więcej biegów niż Kacper, Szombierski często zawalał wyjazdy w Częstochowie przez co były zastępstwa, zawodnicy jechali więcej biegów, dziś tak to widzę

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Speedway Ekstraliga

Artur Czaja +4 vs Kacper Gomólski TYP 1 [2.37]
bet365

Dzisiaj Artur jako jeden z nielicznych osób będzie robić punkty w Tarnowie, zaraz obok Kildemanda, podejrzewam że pojedzie więcej biegów niż Kacper, Szombierski często zawalał wyjazdy w Częstochowie przez co były zastępstwa, zawodnicy jechali więcej biegów, dziś tak to widzę
2,37 to jest kurs na Gingera, a nie na Czaje!!!

Otrzymane punkty reputacji: +5
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Speedway Best Pairs w Eskilstunie
Wygrana cyklu - Australia [1.90]✅
bet 365

brak czasu na analize ????
takie pytanie: były dwa zakłady w bet365: na wygraną w 3-cim turnieju i na wygraną w całym cyklu? Bo sam miałem postawioną Australię po tym samym kursie @1,9 ale na wygraną w Eskilstunie i mam rozliczony zakład jako przegrany.
e: każdemu się zdarza pomyłka, ale dwie pomyłki w czterech podanych typach to dla mnie dziwne...

A 0

adamzgr

Użytkownik
Przyłączam się do posta zksstal. Również grałem ten typ z forum i mój zakład jest przegrany. Proszę, zwrócić uwagę, że post został edytowany i prawdopodobnie zmieniono nazwę zakładu bo wcześniej widniał jako wygrana zawodów a nie całego cyklu.
Jako dowód dołączyłbym screen mojego zakładu ale mam za małą ilość postów także, dla zainteresowanych pw.
Na funpage&#39;u też szczycą się wygraną podając ten typ, oczywiście zedytowany ;)

V 161

vogel22

Użytkownik
Proszę nie spamować w temacie, adminów proszę o usunięcie, jestem człowiekiem każdy pomylić się może, a co do FP nic o tym typie nie było pisane

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Proszę nie spamować w temacie, adminów proszę o usunięcie, jestem człowiekiem każdy pomylić się może, a co do FP nic o tym typie nie było pisane
Z tym że kupon o którym mówi zksstal wyglądał tak:
Speedway Best Pairs w Eskilstunie
Wygrana - Australia [1.90]
bet 365

brak czasu na analize ????
Oczywiście taki kurs był na samą Australię jeśli chodzi o wygranie konkretnie w Szwecji. Bo Bet365 nie oferował zdarzeń na wygraną w całym cyklu. A jeśli oferował, to kurs max mógłby wynosić @1,50 mając na uwadze jaką mieli przewagę i jaki był konkretnie kurs na ich zwycięstwo w Szwecji.
Pomijam fakt że edytowałeś tego posta aż 7 razy. Czyżbyś chciał kogoś wpuścić w maliny?

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 161

vogel22

Użytkownik
Tak prezentuje się statystyka za MAJ
14 Typów Podanych
10 WYGRANYCH
4 Przegrane

Korzystacie z typów? DZIĘKI mile widziane.

Otrzymane punkty reputacji: +25
V 161

vogel22

Użytkownik
Grand Prix Czech

Dziś gram zawodnika na którego uważam że linia jest zdecydowanie za niska, owszem Kenneth jest po kontuzji obojczyka, ale pokazał już w Anglii oraz w Polsce w Gdańsku że ślad pozostał znikły, zrobił 11 punktow, a mogło być więcej, zawalił tylko jeden, ostatni jego wyścig, dziś jadą w Czechach tor w którym w dużej mierze będą liczyć się starty, Kencio nigdy nie był słabym startowcem, słyszałem że sprzętowo jest dopasowany dobrze, więc wchodzę śmiało.

Kenneth Bjerre over 4 punkty [1.83]⛔ 4 punkty ;/
bet 365

Do góry Bottom