>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Żużlowe, Sezon 2014

V 161

vogel22

Użytkownik
Zaczynamy miesiąc Czerwiec, mam nadzieje że zaczniemy od wygranej.

Dziś zdecydowałem się grać over punktowy Madsa Korneliussena, stosunkowo niska linia bo tylko 6 punktowa, patrząc przez pryzmat tego że ostatnio jechali w Rybniku gdzie słabo znają ten tor, to Mads pojechał kapitalnie, komplet punktów na jego koncie, na pewno łódzki Orzeł jest zadowolony z tego zawodnika, dziś w Angielskiej nie łatwy mecz przed Leicester Lions ale myślę że to 7 pkt minimum zrobi dla swojej drużyny.

Mads Korneliussen Over 6 puktów [1.76] Zwrot, mecz przełożony
bet 365

V 161

vogel22

Użytkownik
Jedziemy dziś Szwedzką Eliteserien, bardzo ciekawy meczyk się zapowiada pomiędzy Dackarną a Piraterną, długo się nie zastanawiałem nad betem który podam poniżej, powiem krótko, byłem, widziałem na żywo jak Darcy Ward lata po częstochowskim owalu, wydaje się że kontuzja kolana powoli odchodzi w niepamięć i Darcy nam się rozpędza, na dystansie był nie do złapania o czym świadczy jego świetne przygotowanie sprzętowe, przeglądałem jego zestawienia biegowe na dziś i jak najbardziej powinien spokojnie ponad 7 pkt zrobić.

Darcy Ward powyżej 7 punktów [1.72] Mamy pecha ostatnio do tej pogody znowu wydarzenie odwołane, także zwrot ????
Bet 365

V 161

vogel22

Użytkownik
Dziś już pogoda nie powinna przeszkodzić w rozegraniu zawodów żużlowych, na oku mam mecz Fjelsted - Slangerup , gospodarze jeszcze bez zwycięstwa, dziś czas na przełamanie, jednak ja i tak zdecydowałem się grać ciekawy bet który wystawił bet365 a mianowicie h2h między Kildemandem ( liderem Fjelsted ) a Madsenem, liderem gości, dodatkowo mamy tu mały handicap ???? uważam że Kildemand poprowadzi dziś swoją drużyne do pierwszego zwycięstwa

Peter Kildemand +1 - Leon Madsen TYP 1 [1.72]✅✅✅
Bet 365

Otrzymane punkty reputacji: +2
V 161

vogel22

Użytkownik
Podsumowanie pierwszego tygodnia

3 Typy podane
3 Wygrane
0 Przegranych

DZIĘKI mile widziane

Otrzymane punkty reputacji: +45
V 161

vogel22

Użytkownik
Dzisiaj Szwedzka Eliteserien, bez większego zastanawiania wpadł mi w oko jeden, pewny jak dla mnie typ, mimo mizernego kursu, zastanawiam się, kiedy były zawody żeby Peter Kildemand zrobił mniej jak 6 punktów hmm, bez względu czy on jedzie u siebie czy na wyjezdzie, gryzie chłopak każdy centymetr toru i jest szybki, dzisiaj mecz Vastervik - Vargarna i uważam że w tym meczu wynik będzie oscylował koło remisu, jestem również pewny że Bet 365 wystawiło za niską linie, kurs pewnie był większy no ale cóż.. ????
Przypomne jeszcze punkty w trzech ostatnich występach Petera, challenge sec 10 punktów, polska mecz ligowy 8 pkt (z czego raz miał upadek ) , no i Anglia 7+1 w 3 biegach (3,2*,2)

Peter Kildemand over 6 punktów [1.50]✅✅✅
bet 365

ps. jak znajdę coś ciekawego z większym kursem to wrzucę ????

V 161

vogel22

Użytkownik
Udostępniam również drugi typ, który ma szanse powodzenia, ponadto kurs jest bardzo ciekawy, mecz Smederna - Indianerna, w ekipie gości jedzie Niels Kristian Iversen, PUK jak dobrze wiemy ma lub miał ???? problemy z silnikami, sam o tym mówił, nie wiem dokładnie czy te problemy są już za nim, ostatni jego występ w Gorzowie szczególnie po 2 biegach nie napawał optymizmem (t,1) pozniej porobił jakieś korekty i było lepiej, ostatni występ w Anglii był dobry (14 punktów w 6 biegach) i stąd taka linia przez bet 365, ja jednak uważam że zrobi mniej jak 13 punktów, za rozsądna stawke warto zagrać

Niels Kristian Iversen under 13 pkt [2.37]⛔ 7 biegów 13 pkt ..
Bet 365

Pierwsza czerwcowa porażka, stawka była rozsądna, najlepsze jest to że kompletnie zapomniałem o Protasiewiczu ...

V 161

vogel22

Użytkownik
Witam, dziś mamy 2 mecze angielskiej Elite League, w barwach Birmingham wystąpi Bartosz Zmarzlik, który mając na uwadze to że jest nowym nabytkiem klubu, będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony, znalazł się w najlepszej siódemce, 7 kolejki Polskiej Ekstraligi, robiąc w meczu z Włókniarzem 12 punktów (3,3,0,3,3), Bartosz został również doceniony u trenera Marka Cieślaka i wezmie udział w Drużynowych Mistrzostwach Europy juniorów, dzisiaj bet 365 wystawił na niego linie 7 punktową, i chętnie w to wejdę.

Bartosz Zmarzlik @ over 7 punktów [1.90] ⛔ 4 punkty
bet 365

ehh ..szkoda słów, chyba lepiej skupić się na lidze polskiej

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 161

vogel22

Użytkownik
Podsumowanie Weekendu
5 Typów Podane
4 Wygrane
1 Przegrany
Łącznie od początku miesiąca
11 Podanych
8 Wygranych
3 Przegrane
DZIĘKI MILE WIDZIANE

V 161

vogel22

Użytkownik
Szwedzka Eliteserien

Dzisiaj ciekawie zapowiadający się meczyk, Vargarny z Vetlandą, wynik powinien oscylować na styku, ja przyjrzałem się ciekawemu betowi, który ma dziś prawo jak najbardziej wejść, biore tutaj szczególnie pod uwagę forme z ostatniego meczu Adriana Miedzińskiego, który nie poszalał w Lesznie (0,1,d) teoretycznie dziś ze swoją drużyną jadą jako gospodarze, ale Leon Madsen potrafi trzymać równą formę na każdym obiekcie

Leon Madsen +3 vs Adrian Miedziński [1.75]⛔

Bet 365

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom