>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Żużlowe, Sezon 2014

V 161

vogel22

Użytkownik
Witam, będe tu udostępniał typy żużlowe na sezon 2014 rok, głównie skupie się na Enea Ekstralidze (Polska) oraz na Grand Prix i Speedway European Championship. Jestem z Częstochowy, mam 21 lat, świat żużla jest mi dobrze znany od malca na speedway zabierał mnie ojciec, potem już ze znajomymi. Stadion Włókniarza Częstochowa jest około 1 KM od mojego miejsca zamieszkania, także z uwagi na to iż jestem studentem i mam troszke wolnego czasu, to jestem praktycznie na każdym treningu Włókniarza, siedze w parku maszyn, jestem blisko zawodników, także obserwuje i widze aktualną sytuacje dotyczącą sprzętu i predyspozycji danych zawodników jak i przygotowania toru przed danym spotkaniem. Postanowiłem że będe się dzielił z Wami moimi spostrzeżeniami, analizami i typami.

Ponadto jestem dość aktywną osobą jeśli chodzi o udzielanie się na innych forach żużlowych, oglądam każde mecze żużlowe w telewizji, nie raz po kilka razy jeśli jakieś szczególnie mi sie spodobały, przykład ( Play Offy Włókniarza z Unibaxem Toruń ) dosyć że byłem na meczach i w Toruniu i u siebie to jeszcze musze spotkanie prześledzić od tej drugiej strony. Mam nadzieje że moje Typy będą dla was pożyteczne, jeśli kiedykolwiek skorzystasz i dzięki mnie sie wzbogaczisz, kliknij DZIĘKI będzie to dla mnie pewną motywacją do działania na tym forum.

Pozdrawiam wszystkich

V 161

vogel22

Użytkownik
a o to typ z dzisiaj z godziny 11:47 --&gt; link jako dowód udostępnienia typów uznajmy to jako dobry początek ????
http://forum.bukmacherskie.com/f66/turnieje-indywidualne-druzynowe-i-towarzyskie-2014-a-105270.html

Testimonial M. Risagera w Ipswich, Anglia - Sobota 22.03.2014

Oferta STS wystawiona, i widze niezły kurs na Iversena i myślę że trzeba skorzystać bo jak dla mnie prawdopodobienstwo że typ wejdzie jest bardzo duże,
we wczorajszym sparingu z Włókniarzem PUK prezentował wysoki poziom, jednak jesli chodzi o obsade to poziom nie był dla niego jakiś bardzo wygórowany, rywalizował z takimi zawodnikami jak Grzesiu Walasek oraz Peter Kildemand, i radził sobie na torze ponad przeciętnie.

Niels Kristian Iversen 3,3,3,3,1 [13] w tym że w ostatnim biegu coś kombinował ze zmianą motocykla, dlatego zapewne urwał tylko 1 oczko.

H2H Niels Kristian Iversen - Kenneth Bjerre TYP 1 [1.80] (7-6)✅✅

Ponadto jeśli chodzi o Testimonial J. Kylmaekorpiego w Eastbourne

Uważam że warto zagrać również oferte stsu, która daje nam mozliwosc zagrania h2h Fredke Lindgrena oraz Chrisa Harrisa który ostatnio w turnieju w Birmingham pokazal ze jego forma i przygotowanie sprzętowe daleko odbiega od ideału, pozniej niby cos tam pozmieniał i zrobił 5 pkt w 2 biegach, natomiast uważam ze musi jeszcze popracować nad swoimi ustawieniami, Fredka wygrał w swietnym stylu turniej w Birmingham i uważam że dziś w bezposredniej rywalizacji z Chrisem będzie znacznie lepszy

1. Fredrik Lindgren (Szwecja) - 14 (3,3,3,3,2) + 1. miejsce w finale
2. Ryan Fisher (USA) - 11 (2,3,1,2,3) + 2. miejsce w finale
3. Edward Kennett (Wielka Brytania) - 9 (3,2,2,1,1) + 3. miejsce w finale
4. Peter Kildemand (Dania) - 15 (3,3,3,3,3) + upadek miejsce w finale
5. Daniel Nermark (Szwecja) - 9 (2,2,2,1,2)
6. Adam Skórnicki (Polska) - 7 (0,1,2,1,3)
7. Ben Barker (Wielka Brytania) - 7 (1,2,1,2,1)
8. Chris Harris (Wielka Brytania) - 5 (d,0,d,3,2)
9. Daniel King (Wielka Brytania) - 5 (u,1,3,0,1)
10. Adam Roynon (Wielka Brytania) - 3 (2,1,0,0,0)
11. Tyron Proctor (Australia) - 3 (1,d,0,0,2)
12. Josh Auty (Wielka Brytania) - 2 (1,d,1,w,0)
Bieg po biegu:

F.Lindgren - Chris Harris TYP 1 [1.50] 10-9✅✅

B 20

biedny-zuczek

Użytkownik
Witam, fana czarnego sportu jak i kibica biało-zielonych. Miło mi,że będziesz prowadził taki temat, bo bardzo chętnie tu zajrze. Jestem również fanem czarnego sportu i na razie nie zdradze ci moich &quot;barw&quot; ale mam nadzieje,że kiedyś miło się rozczarujesz. Moje doświadczenia żużlowe są spore i mam spore doświadczenie w temacie. Mówisz ,że jesteś blisko,że masz rzut kamieniem do stadionu i jesteś na treningach. Mam więc do ciebie pytanie co wiesz na temat tego co dzieje się w klubie częstochowskim. Chciałbym byś albo potwierdził,albo zdementował moje informacje. Ponoć przed sparingiem w Gorzowie mieli jechać zarówno R.Holta jak i M.J Jensen,ale niestety pusta klubowa kasa przyczyniła się do tego,ze nie pojechali. Prezes Migalski tłumaczy śmiesznie brakiem przygotowania sprzętowego. Drabol dba o syna i też nie pozwoli by go dymano i też nie pojechał. Czy to prawda ,ze jechał w jakimś meczu sparingowym jako wypożyczony zawodnik(nie mam dokładnego info) Szumina nagle się przeziębił. Dziwne pasmo nieszczęść spadło na drużyne a problem wydaje się jeden. BRAK KASIORY. Tłumaczenia sprzętowe to są dla sześcioletnich dzieci,bo profesjonaliści mają czas by się przygotować, bo wiedzieli o meczu dużo wcześniej. Wczoraj w spotkaniu ze SzwecjąU21 Maxym Drabik ponoć wyjechał raz w biego pokazowym pomiędzy normalnymi biegami,a potem miał jakieś problemy sprzętowe ( przynajmiej taki komunikat widniał na livie) Co wiesz więćej na powyższe tematy chętnie usłysze. Nawet jak dostali dodatkowo od miasta 80tys to 30tys pójdzie do Emila i zostanie im 50+ drobne za bilety ze sparingów. Dzisiaj Gorzów na tapecie.Jestem ciekawy jaką kolejną&quot;bajeczke&quot; wymyśli prezesunio Mizgalski. ?
No i wiadomo ,ze Griszka po operacji nogi. Myśle ,ze twardziel się wykuruje na styk,albo lepiej żeby odpuścił Leszno jak ma mu się coś stać.

V 161

vogel22

Użytkownik
@ Biedny Żuczek, odpisałem na priv.

Dzisiaj już nieco bardziej prestiżowe zawody na wyspach co za tym idzie, zawodnicy zostawią troche więcej potu i ambicji na torze niż miało to miejsce w ostatnich turniejach.
Bukmacherzy powystawiali oferty, głównie będą one z Betssona oraz Bet 365.
Będe napewno grał typ z Iversenem który w zeszłym roku na torze w Coventry w tych samych zawodał zajął 2 miejsce przed Rory Scheleinem, co prawda ostatnie zawody w Ipswich w wykonaniu PUKA delikatnie mnie zaskoczyły, ale ranga tych zawodów nie była zbyt duża, dlatego Niels jezdzil na rezerwowych silnikach, po to aby najlepszy sprzęt zostawić wlasnie na dzisiejsze zawody w Anglii, do rywalizacji H2H dołącza Matej Zagar, który nie obył się jeszcze z jazdą w rywalizacjach w tym sezonie, dlatego uważam że dziś nie narobi zbyt wielu punktów, tym bardziej że obsada zawodów jest mocna ( 8 zawodników cyklu GP ) Patrząc na biegi poszczególnych zawodników, nasuwa mi się tylko 1 wniosek, że PUK wyjdzie górą w rywalizacji między tymi zawodnikami, jak i myślę że powalczy o zwycięstwo w tych zawodach zaraz obok Darcy Warda oraz Taia Woffindena.

Niels Kristian Iversen - Matej Zagar TYP [1.40] @Bet365

Oraz 2 typ tak jak pisałem powyżej, uważam że dzisiaj w walke o zwycięstwo włączy się Tai Woffinden, wypowiadał się że te zawody bierze bardzo na serio i będą one dla niego sprawdzianem przed GP Nowej Zelandii, dlatego myślę że w rywalizacji z Fredką Lindgrenem wypadnie lepiej , będzie robić wszystko by wypaść jak najlepiej i nabyć pewnośći siebie przed zbliżającymi się tuniejami Grand Prix.

Tai Woffinden - Fredrik Lindgren TYP 1 [1.25]

ZWROTY - Zawody Odwołane

V 161

vogel22

Użytkownik
Dzisiaj Inauguracja sezonu Elite League, naprzeciw siebie staje drużyna Wolverhampton Wolves z liderem Taiem Woffindenem i Piotrem Pawilckim, oraz drużyna Birmingham która powinna w miare równo prezentować się w tym sezonie, w meczu nie będzie żadnych absencji z jednej jak i z drugiej strony, nie stawiałbym na bez posredniego zwycięzce tego pojedynku gdyż mecz może być równy, stawiałbym bardziej tutaj na over punktowy lidera Taia, który będzie chciał sie pokazać z jak najwyższej strony i pieczołowicie przygotowuje się do występu Grand Prix, dobry występ w tych zawodach pozwoli mu na nabranie pewnośći siebie przed pierwszym turniejem w Nowej Zelandii który już 5 kwietnia.

Na razie oferta dostępna tylko z STS

Tai Woffinden @ over 9.5 [1.62] ✅✅✅

Siedzi jak w masło, Woofi oraz Pawlicki komplety ????

Wolverhampton Wolves - 58
1. Tai Woffinden - 15 (3,3,3,3,3) PIĘKNIE ????
2. Jacob Thorssell - 8+2 (2*,2,2*,2)
3. Tyron Proctor - 5+1 (1,2*,2,u)
4. Ricky Wells - 9+1 (3,3,1*,2)
5. Piotr Pawlicki - 12+3 (3,2*,3,2*,2*)
6. Joe Jacobs - 7+1 (3,1,2,1*)
7. Ashley Morris - 2+1 (2*,0,0,u)

Birmingham Brummies - 35
1. Daniel King - 5 (1,1,2,1)
2. Adam Skórnicki - 6 (0,2,0,3,1)
3. Ben Barker - 8 (0,1,6!,1,0)
4. Daniel Nermark - 7+1 (0,3,1*,3)
5. Edward Kennett - 2 (2,0!,d,0)
6. Simon Lambert - 3 (0,1,1,1)
7. Paul Starke - 4 (1,0,3,0)

V 161

vogel22

Użytkownik
Mało się rozpisze gdyż czasu brak, piwko kupione za 30 min zawody

Australia - Rosja 1.20✅

Australia, wiadomo duzo pisac nie musze CHolder i Ward, znają tor na motoarenie wyśmienicie, myślę że ślady po kontuzji odeszły w nie pamięć i będą jechać o wygraną

Dania - Rosja 1.30✅

Dania jadąc z nieobliczalnym Nickim i świetnym Iversenem, również może włączyć się dziś w walke o zwycięstwo, nie zdziwie się jak pojadą w finale

Rosja - Szwecja 1.30 ( Cóż typ dobry, jednak manager suskiewicz się pomylił i odwrotnie postawił zawodników na starcie przez co stracili 7 pkt które zdobyli w biegu

Emil dobrze sobie radzi, jest szybki na motoarenie, będzie mocnym ogniwem Unibaxu jak i dzisiaj reprezentacji Rosji, do tego Artiom tutaj troszke nie wiadoma, jednak uważam że w porównaniu z Jonssonem ( który jest po kontuzji ) oraz Lindbeckiem, który jezdzi w kratke, spokojnie sobie poradzą

V 161

vogel22

Użytkownik
Sts wystawił oferte na dzisiejsze Elite League, gram teraz bo pozniej linia moze się zmienić.

Adam Skórnicki @ over 6.5 pkt [1.75]✅✅✅

Adam Skórnicki (3,2,6,2,0)✅✅

V 161

vogel22

Użytkownik
Dziś kolejne spotkanie Elite League, tym razem zmierzą się ze sobą drużyny Swindon Robins - Coventry Bees, liderem Coventry jest Peter Kildemand który w ostatnim fajnym lecz minimalnie przegranym meczu wyjazdowym zdobył 13 punktów dla tej drużyny, dziś linia punktowa jaka została wystawiona przez stacjonarnego bukmachera STS wynosi 8.5 pkt, myślę że Peter utrzyma dobrą forme, moze stracic punkty w bezposredniej rywalizacji z Hansem Andersenem, jednak myślę że linie 8.5 pkt spokojnie przekroczy, ponadto twierdzę że Swindon wygra dziś swój pierwszy mecz.
Peter Kildemand @ over 8.5 [1.70] ZWROT
Zawody przerwane po 10 biegach.

Jak na razie skuteczność jest dobra, jutro po południu wrzucam typy H2H na Speedway Grand Prix w Auckland !

V 161

vogel22

Użytkownik
Jutro o 7 rano, coś na co fani speedwaya wyczekiwali bardzo długo, Grand Prix w Auckland, faworytów jest kilku, jednak bardzo trudno wskazać dokładnie, gdyż jest to dopiero początek sezonu, swoje typy będe opierać na zeszłorocznej rywalizacji na tym dość specyficznym, dużym torze, oraz na formie zawodników patrząc na sparingi i poszczególne turnieje które miały miejsce już na początkach tego sezonu. Wybrałem 2 najbardziej prawdopodobne typy, z buka stacjonarnego @Fortuna

Oto zeszłoroczne wyniku GP w Auckland
1. Jarosław Hampel (Polska) - 15 (1,1,3,2,2,3,3) + 1. miejsce w finale
2. Tomasz Gollob (Polska) - 15 (3,1,3,0,3,3,2) + 2. miejsce w finale
3. Nicki Pedersen (Dania) - 12 (0,0,3,3,3,2,1) + 3. miejsce w finale
4. Greg Hancock (USA) - 11 (3,3,1,1,1,2) + 4. miejsce w finale
5. Darcy Ward (Australia) - 12 (3,3,1,1,3,1)
6. Andreas Jonsson (Szwecja) - 11 (3,2,3,2,1,0)
7. Tai Woffinden (Wielka Brytania) - 9 (2,2,0,3,2,0)
8. Chris Holder (Australia) - 9 (2,2,0,3,1,1)
9. Fredrik Lindgren (Szwecja) - 8 (2,1,2,2,1)
10. Niels Kristian Iversen (Dania) - 7 (1,2,2,w,2)
11. Emil Sajfutdinow (Rosja) - 6 (0,3,0,1,2)
13. Antonio Lindbaeck (Szwecja) - 6 (1,0,2,3,0)
12. Krzysztof Kasprzak (Polska) - 6 (0,3,2,1,0)
14. Matej Zagar (Słowenia) - 5 (1,0,1,0,3)
15. Martin Vaculik (Słowacja) - 5 (2,0,1,2,0)
16. Jason Bunyan (Wielka Brytania) - 1 (0,1,0,w,0)

Pierwszy typ jaki zdecydowałem się zagrać to bezposrednia rywalizacja Nickiego Pedersena i Mateja Zagara, ten pierwszy zainponował mi na Speedway Best Pairs w TOruniu świetną jazdą i walecznośćią na torze, Matej natomiast jeszcze nie wjechał się w ten sezon, mało występów może mieć odbicie na występie w Auckland, tym bardziej że rok temu, jego występ na tym torze, nie był udany.

Nicki Pedersen - Matej Zagar @ 1 [1.57]✅✅

Oraz drugi typ na podbicie, z mniejszym kursem będzie rywalizacja Jarka Hampela oraz Krzysztofa Kasprzaka, Jarek w wypowiedziach mówi że leży mu tor w Auckland, ma świetne wspomnienia i nie dziwie mu się, w świetnym stylu wygrał zeszłoroczny turniej w Nowej Zelandii, Krzysztof zaś zanotował słaby występ, wierze w to że Jarek wygra i będzie walczył o tytuł IMŚ !

Jarosław Hampel - Krzysztof Kasprzak @1 [1.25]⛔

AKO 1.96 @ Fortuna

V 161

vogel22

Użytkownik
A teraz coś z internetowego buka, linia jaka została wystawiona na Chrisa Holdera jest moim zdaniem zbyt niska i mam zamiar to wykorzystać, co prawda jest po groznej kontuzji biodra i kosci ogonowej, ale uważam że te 9 pkt zrobi, zresztą na ostatnich zawodach Best Pairs Cup w Toruniu pokazał że ślad po kontuzji jest na prawde znikomy
Chris Holder @ over 8 pkt [2.20] ✅✅
@ Bet 365

V 161

vogel22

Użytkownik
Ja zdecydowalem się jeszcze coś pograć, Bet 365 wystawił linie 10 pkt Jarka Hampela, Polak zdecydowanie i otwarcie mówi o swoich celach jakim jest złoto, chce zostać mistrzem świata, będe trzymał za niego mocno kciuki,jest zmobilizowany i zmotywowany na 150 %, poandto AUckland to dla niego bardzo szczęśliwe miejsce, rok temu oczywiscie wygrana, myślę że powalczy o zwycięstwo jak i przekroczy linie 10 pkt.

Jarosław Hampel @ over 10 pkt [2.15] ⛔

V 161

vogel22

Użytkownik
Po emocjach związanych z GP postanowilem zagrać coś bardziej przewidywalnego, dziś w Elite League zmierzą się Eastborne Eagles - Leicester Lions, zdecydowałem się zagrać over punktowy Camerona Woodwarda, który wydaje się być w formie drużyna gospodarzy ma już jeden mecz za sobą, rozbiła 32 punktami ekipe z Birmingham a Woodward zdobył komplet punktów, dziś przeciwnik wydaje się być troszke trudniejszy, mimo to zagram typ poniżej :

Cameron Woodward @ over 8.5 pt [1.80]

@ STS

V 161

vogel22

Użytkownik
Typy na dzisiejszą Ligę Angielską,
Peter Karlsson @ under 10 punktów. [1.95]✅✅ ( 9pkt )
Oraz

Coventry - Kings Lynn @ TYP 2 [1.83]
✅✅ 42:48
A już jutro pierwszy mecz sezonu Polskiej Ekstraligi, na prawdę nie mogę się doczekać ! najprawdopodobniej znajdę jakąś perełke i wrzucę na forum.

V 161

vogel22

Użytkownik
Patryk Dudek -1 - Artiom Łaguta TYP 1 [1.70]⛔

Duża stawka idzie na ten typ, Patryk Dudek będzie chciał się pokazać z mocnej strony jako senior w drużynie, dziś może być liderem Falubazu, który uważam że wygra to spotkanie mimo że jedzie Sasza za Jonssona.

V 161

vogel22

Użytkownik
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa handicap 0:16.5 TYP 2 [1.85]✅✅✅

Rozumiem Włókniarz bez Griszy i Jensena, natomiast za Duńczyka jedzie Mirek który to minimum 5 pkt zrobi myślę ..zzka za Grisze hmm, Kildemand swietna forma na wyspach mysle ze tez cos pojedzie, Walasek i Holta muszą ciągnąć jakoś ten wynik, nie wydaje mi sie żeby było więcej jak 16 punktowe lanie.

A teraz jade na wyjazd, 260 KM przedemną, pozdrawiam i życzę wielu emocji.

Świetny mecz do oglądania na zywo mimo wyniku mecz był zacięty, po 12 biegach nie mielismy juz silnikow, jechalismy na rezerwach w 4 meczu się nie wygra, jednakże z chłopaków i drużyny jestem bardzo zadowolony, mecze na olsztyńskiej to znowu będzie bajka wróci Grisza i Jensen to na prawde mozemy takim składem powalczyć o medal.

V 161

vogel22

Użytkownik
Emocje zwiazane z ekstraliga trzymaja nadal a juz dzis zmagania w Elite League, wczoraj swietny wystep kennetha bjerre w meczu Unii Leszno z Wlokniarzem, a dzis bet 365 wystawia na niego linie 7 pkt ..oczywiscie gram over

Kenneth Bjerre over 7 pkt. (1.90) ✅✅✅

Tak jak myślałem, zdecydowanie za niska linia na Bjerre wczoraj w Lesznie fruwał po torze a dziś mało prawdopodobne było to że zrobi mniej jak 7 punktów w meczu w którym obsada nie jest taka jak u nas w ekstralidze, takie okazje trzeba łapać. Bjerre dziś liderem Kings Lynn, szkoda ze minimalnie przegrali jednak mecz.

Punkty Bjerre ( 3,2*,2,1*3) 11+2 ???? ????

Do góry Bottom