Witam, będe tu udostępniał typy żużlowe na sezon 2014 rok, głównie skupie się na Enea Ekstralidze (Polska) oraz na Grand Prix i Speedway European Championship. Jestem z Częstochowy, mam 21 lat, świat żużla jest mi dobrze znany od malca na speedway zabierał mnie ojciec, potem już ze znajomymi. Stadion Włókniarza Częstochowa jest około 1 KM od mojego miejsca zamieszkania, także z uwagi na to iż jestem studentem i mam troszke wolnego czasu, to jestem praktycznie na każdym treningu Włókniarza, siedze w parku maszyn, jestem blisko zawodników, także obserwuje i widze aktualną sytuacje dotyczącą sprzętu i predyspozycji danych zawodników jak i przygotowania toru przed danym spotkaniem. Postanowiłem że będe się dzielił z Wami moimi spostrzeżeniami, analizami i typami.
Ponadto jestem dość aktywną osobą jeśli chodzi o udzielanie się na innych forach żużlowych, oglądam każde mecze żużlowe w telewizji, nie raz po kilka razy jeśli jakieś szczególnie mi sie spodobały, przykład ( Play Offy Włókniarza z Unibaxem Toruń ) dosyć że byłem na meczach i w Toruniu i u siebie to jeszcze musze spotkanie prześledzić od tej drugiej strony. Mam nadzieje że moje Typy będą dla was pożyteczne, jeśli kiedykolwiek skorzystasz i dzięki mnie sie wzbogaczisz, kliknij DZIĘKI będzie to dla mnie pewną motywacją do działania na tym forum.
Pozdrawiam wszystkich
Ponadto jestem dość aktywną osobą jeśli chodzi o udzielanie się na innych forach żużlowych, oglądam każde mecze żużlowe w telewizji, nie raz po kilka razy jeśli jakieś szczególnie mi sie spodobały, przykład ( Play Offy Włókniarza z Unibaxem Toruń ) dosyć że byłem na meczach i w Toruniu i u siebie to jeszcze musze spotkanie prześledzić od tej drugiej strony. Mam nadzieje że moje Typy będą dla was pożyteczne, jeśli kiedykolwiek skorzystasz i dzięki mnie sie wzbogaczisz, kliknij DZIĘKI będzie to dla mnie pewną motywacją do działania na tym forum.
Pozdrawiam wszystkich