>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Typuj niższe ligi z Tobet" - Pytania, niezgodności

tbm 642

tbm

Forum VIP
Widzę, że trochę wolno idzie Wam podliczanie tych typów, dlatego podam wyniki III Ligi pomorsko-zachodniopomorskiej, mam nadzieję, że to trochę ułatwi Wam zadanie:

Błękitni Stargard - Astra Ustronie Morskie 2:0
Dąb Dębno - Kotwica Kołobrzeg 2:0
Bytovia Bytów - Cartusia Kartuzy 1:2
Piast Choszczno - Chemik Police 2:2
Darzbór Szczecinek - Rega Trzebiatów 1:1
Energetyk Gryfino - Orkan Rumia 1:2
Chojniczanka Chojnice - Gryf Wejherowo 2:2
Dzięki ;) Czas na podliczenie dajemy sobie do środowego wieczoru. Jeśli do tego czasu nie zdążymy to poprosimy o pomoc użytkowników, którzy się do nas zgłosili z możliwością pomocy.

tc4t 13

tc4t

Użytkownik
Mam pytanie dlaczego zaliczacie mecze z czwartku 20 a już ze środy 19 nie ???
Też powinny być nie uznane bo nie mieszczą się w dacie 21-23 ??

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mam pytanie dlaczego zaliczacie mecze z czwartku 20 a już ze środy 19 nie ???
Też powinny być nie uznane bo nie mieszczą się w dacie 21-23 ??
Napisz o jaki mecz chodzi, coś musieliśmy najwidoczniej przeoczyć za co przepraszamy.

tc4t 13

tc4t

Użytkownik
W moim poście w konkursie na pierwszej stronie ostatni mecz , tam ktoś zostawił informacje ,że zła data .

tbm 642

tbm

Forum VIP
W moim poście w konkursie na pierwszej stronie ostatni mecz , tam ktoś zostawił informacje ,że zła data .
Zła data, dobrze jest podliczone. Typowałeś mecze z 19 sierpnia kiedy wyraźnie było zaznaczone, że gramy weekendowe kolejki. Przez nieuwagę tracisz punkty.

Bardziej chodziło mi oto abyś wskazał post gdzie rozliczaliśmy typy rozgrywane 20 sierpnia (czwartek).

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
typy bam14.
Strona 8, post nr 8 licząc od końca.

źle podliczony typ Ruch-Świt. x2 wszedł, a Ass. omyłkowo dał ⛔

pozd(R)awiam :spokodfhgfh:

By Ass: poprawione, sorki za pomyłkę.. ;)

P 3

pajdan

Użytkownik
Mam problem ponieważ mecz Concordia Piotrków Trybunalski - Start Otwock na tobet.com jest że mecz odbędzie się 27 o godzinie 17 a na 90minut że 29 sierpnia o 17.I nie wiem czy mogę go obstawić?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mam problem ponieważ mecz Concordia Piotrków Trybunalski - Start Otwock na tobet.com jest że mecz odbędzie się 27 o godzinie 17 a na 90minut że 29 sierpnia o 17.I nie wiem czy mogę go obstawić?
Najlepiej sprawdzic na jakiejś oficjalnej stronie klubowej. Jednakze moim zdaniem raczej jutro nie będą grali. Dziś Otwock grał w Pucharze Polski.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
1.Ruch Radzionkow - Nielba Wągrowiec 1 1,95 [ II Liga Zachód ]
2.Sleza Wroclaw - Polonia Słubice 1 2.95 [ II Liga Zachód ]
3.Gryf 95 Słupsk - Błękitni Stargard Szczeciński 2 3.00 [ III pomorsko-zachodniopomorska ]
4.Skałka Żabnica - BKS Stal Bielsko-Biała 2 2.55 [ III liga Śląska - Opolska]
5.MKS Myszków - Skra Częstochowa 1 2.1 [ IV liga Śląska - I grupa ]

Extra typ :
Gwardia Koszalin - Sarmata Dobra [ IV zachodniopomorska ]
Typ : 1
DW : 3:0
Liczba bramek : over2.5

Sorry i dzięki Ass.

By Ass: poprawione.. ;)

inter 5

inter

Użytkownik
2 kolejka - post # 115 Miedź Legnica - Jarota Jarocin 2 @ 3.50 powinno być, omyłkowo zamiast 3,50 podałem kurs 2,50, jeżeli jest możliwość poprawy to poproszę. Sorki za błąd.

flamaster// ok

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Zauważyłem, że zmienił się gospodarz w spotkaniu, które obstawiłem. Arka Nowa Sól zagra jednak na wyjeździe, proszę w takim razie o zmianę typu na Łucznik - Arka Nowa Sól 1 Jeżeli jest taka możliwość ;) post nr 73.
// mecz się już zaczął niestety o 13, tak więc napisałem posta za późno... wcześniej nie zauważyłem, że gospodarz spotkania się zmienił, trudno ;)

T 41

thomaszc

Użytkownik
Jezeli da rade poprawic to ok, jezeli nie to trudno, bo zapomnialem do meczow dodac jakie to sa ligi i teraz to zrobilem(poniewaz rano sie bardzo spieszylem i zapomnialem :p)
1. Resovia Rzeszów - Ruch Wysokie Mazowieckie - X @ 3.20 [II liga wschodnia]
2. Orkan Rumia - Kaszubia Kościerzyna - 1 @ 2.30 [III liga pomorsko zachodniopomorska]
3. Rega Trzebiatów - Bytovia Bytów - 1 @ 1.85 [III liga pomorsko zachodniopomorska]
4. Łucznik Strzelce Krajeńskie - Arka Nowa Sól - X @ 3.65 [III liga dolnoslosko lubuska]
5. Tur Turek - Elana Torun - 1 @ 1.85 [II liga zachodnia]
Extra Typ:
Lechia Zielona Gora - GKS Tychy TYP: 2 [II liga zachodnia]
Liczba bramek: over
Dokladny wynik: 0-3

princeas 11

princeas

Użytkownik
chciałem poprosić o dopisanie kursu meczu Stal Sanok - Siarka 1.80, bo przeoczyłem, kurs wg. wpisu któregos kolegi, mecz sie juz odbył dzisiaj.
i jeszcze jedno: mecz sokół Nisko - Polonia Przemyśl jest przesunięty na 1 wrzesnia i licze, ze bedzie rozliczony poprawnie.

Do góry Bottom