Prosze dopisać kursy.1. Stal Rzeszów - GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) 1 1.70 II Wschód
2. LKS Nieciecza - Resovia Rzeszów X2 1.74 II Wschód
3. Ruch Wysokie Mazowieckie - Świt Nowy Dwór Mazowiecki X2 1.66 II Wschód
4. Kolbuszowianka Kolbuszowa - Limblach Zaczernie X2 IV podkarpacka
5. Orzeł Przeworsk - Strumyk Malawa X2 IV podkarpacka
Extra Typ:
Budo-Instal Turbia - Wisłok Wiśniowa IV podkarpacka
2
under 2,5
0-1
zapomnialem ze mam taki typ ;/ wiec prosze o zamiane POloni Nowy TOmysl na Leśnik Margonin - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski (IV Liga - Wielkopolska Północ )typ 2 kurs 3.45mam pytanie.. czy można zmienic spotkanie gdyż mecz Poloni Nowy Tomysl jest przełozone z powodu remontu plyty głownej? jezeli tak to prosze o zmiane na Darzbór Szczecinek : Rega Trzebiatów (III liga pomorsko - zach.) 2 2.55
hmm, ja "znalazłem sposób".Sam jeszcze nie podałem typów... trzeba czekać aż naprawią.
Za szybko posta wyslalem..;pExtra Typ moze byc taki sam jak jeden typow z kuponu glownego? Pytam bo zauwazylem
Może być To pytanie pojawiło się także na poprzedniej stronie tematu pytania,niezgodności.Extra Typ moze byc taki sam jak jeden typow z kuponu glownego? Pytam bo zauwazylem
1. LKS Nieciecza - Resovia Rzeszów [II liga wschód] 2 (1,85)
2. Przebój Wolbrom - Wigry Suwałki [ II liga wschód] x2 (1,9)
3. Olimpia Elbląg Hetman Zamość [ II liga wschodnia] 1 (1,75)
4. Dąb Dąbrowa Białostocka - Znicz Suraż [ IV liga podlaska] x2 (2,57)
5. Mrągovia Mrągowo - Start Działdowo [ III liga podlasko - warm-mazur.] 1 (2,40)
Extra typ:
Włókniarz Białystok - Łks Łomża[IV liga podlaska]
Typ: 2
Liczba bramek: over 2,5
Dokładny wynik: 1:3
Prosze o zmianę w meczu lks niecieczy z typu 2 na 1 , kurs bez mian
EDIT TBM: zrobione, na przyszłość uważaj.
Mam pytanie wczoraj zauważyłem u siebie jakiś błąd. W typie Extra podałem ty z.... poprzedniej kolejki nie wiem jakim cudem to się stało bo wszystkie mecze kopiowałem ze strony Tobeta. Mogę podać inny typ zamiast tego?
Typ 4 ( napisany na fioletowo :jezora: ) to oczywiście nie II zachodnia a III Opolsko-Śląska przez przypadek wpisałem, także jakbyście szukali wyników to przepraszam :spokodfhgfh:1. Zaglebie Sosnowiec - Ruch Radzionkow Ruch @ 3.15 ( II liga zachodnia )
2. TOR Dobrzeń Wielki - LZS Leśnica Leśnica @ 1.95 ( III Opolsko-Śląska )
3. Polonia Marklowice - Gwarek Ornontowice Gwarek @ 1.95 (IV Śląska II )
4. Pniówek Pawłowice Śląskie - BKS Stal Bielsko-Biała Remis @ 3.90 ( II liga zachodnia )
5. Unia Racibórz - Przyszłość Rogów Remis @ 4.50 (IV Śląska II )
Extra Typ
Skalnik Gracze - Energetyk ROW Rybnik ( III Opolsko-Śląska )
Typ: ROW Rybnik
Liczba bramek: over 2.5
Dokładny wynik 1:3
Tobet