Sorki, ze zaśmiecam, ale czy te Yieldy nie wyglądają za wysoko ? Czy aby na pewno dobrze je obliczasz ?Kończę kolejny miesiąc na plus 3294 j, więc jest dobrze choć nie ukrywam że końcówka maja była w moim wykonaniu słaba. Wiadomo że najlepsze ligi pokończyły rozgrywki i o dobry typ jest dużo trudniej, więc trzeba wziąć pod uwagę to, że nie jestem znawcą lig skandynawskich, fińskich czy wietnamskich, ale próbuje i staram się coś z tych lig wycisnąć. Jak widzicie wychodzi mi to średnio, ale puki jest plus to trzeba się z tego cieszyć. Oczywiście dziękuję wszystkim za reputacje i polubienia, nie ukrywam że było ich w tym miesiącu naprawdę sporo!! Co mnie cieszy. Oczywiście dalej bedę starał się wam podsyłać typy które gram, bo nic mnie to nie kosztuje a radość z ogrania buka jest naprawdę bezcenna. A ja mam nadzieję że następny miesiąc będzie równie udany jak te poprzednie.
Powodzenia.????
Maj - 3294 j
Typów - 227 Wygrane - 101 Przegrane - 121 Zwrot - 5 ( 45% )
Yeild - 62,29
Styczeń - 3801 / 46,75 yeild .... Luty - 1200 / 46,52 yeild
Marzec - 2563 / 48,50 yeild ...Kwiecień - 5656 / 72,05 yeild
Maj - 3294 / 62,29 yeild
Witam. Mam nadzieję że tak, choć sam jestem zdziwiony bo czytałem że taki yeild jest raczej mało prawdopodobny. Ostatnio nawet prosiłem inny użytkowników by ktoś podał mi dokładnie jak to yeild się liczy. Podam wam schemat dokładnie jak liczę yeild. I bardzo bym prosił o potwierdzenie, czy dobrzy to liczę bo sam mam wątpliwości.Sorki, ze zaśmiecam, ale czy te Yieldy nie wyglądają za wysoko ? Czy aby na pewno dobrze je obliczasz ?
Gratuluje trafień i bacznie obserwuje....Od dziś jeszcze baczniej ????
Pozdrawiam...
63050 to suma wygranych wraz ze stawką, czyli 100x1,8 @= 180 i te 180 liczę bez odliczenia stawki. Suma wygranej i suma stawki. Dało mi taką sumę. Już zgupiałem.Jakoś źle liczysz sumę wygranych, nie wiem skąd Ci się wzięło to 63050. Skoro zysk masz 3294, a sumę stawek 38850 to suma wygranych powinna być suma ich czyli 42144, ale mniejsza z tym. Podziel 3294 / 38850 * 100 i wyjdzie 8,5% yield. Już to trochę inaczej wygląda ???? , ale i tak jest dobrze:cash: