lukaku80
Typer
Z powodu problemów technicznych nie zdążyłem podać typów na Esbjerg i Lubeck , trudno zobaczymy co by z tego wyszło.
Dzisiaj niestety nie gram żadnego typu na remis, choć zastanawiałem się nad remisem w meczu Niort - Ajaccio, to jednak nie do końca jestem przekonany co do tego typu i nie zaryzykuję go zagrać. Nie ma co się martwić są inne mecze do pogrania, więc grajmy !!
19:00
Nykobing - Viborg * 2 @ 2,10
Buk : Marathonbet
20:45
Torquay - Guiseley * 1 @ 1,66
Berwick - Stenhousemuir * 2 @ 1,67
Doncaster - Blackburn * btts @ 2,05
Buk : Bet365
Stawka - 180 j / BANK : 6758 j
Dzisiaj zaliczyłem wtopę i jak wszyscy wiemy czasami zdarzają się takie dni jak ten, i choć byś myślał, kombinował, analizował to i tak żaden typ nie chce wejść. Tak było właśnie dzisiaj, ale spokojnie jutro też jest dzień i wszystko jeszcze można odrobić.
Dzisiaj niestety nie gram żadnego typu na remis, choć zastanawiałem się nad remisem w meczu Niort - Ajaccio, to jednak nie do końca jestem przekonany co do tego typu i nie zaryzykuję go zagrać. Nie ma co się martwić są inne mecze do pogrania, więc grajmy !!
19:00
Nykobing - Viborg * 2 @ 2,10
Torquay - Guiseley * 1 @ 1,66
Berwick - Stenhousemuir * 2 @ 1,67
Doncaster - Blackburn * btts @ 2,05
Buk : Bet365
Stawka - 180 j / BANK : 6758 j
Dzisiaj zaliczyłem wtopę i jak wszyscy wiemy czasami zdarzają się takie dni jak ten, i choć byś myślał, kombinował, analizował to i tak żaden typ nie chce wejść. Tak było właśnie dzisiaj, ale spokojnie jutro też jest dzień i wszystko jeszcze można odrobić.