Ok mogę się mylić, ale wydawało mi się, że ok 15:30 były podane tylko mecze Mińsk i Chikhura. Każdy się może pomylić nawet ja a Ty już w tym temacie nie raz się myliłeś jeśli chodzi o rozliczanie meczy dlatego pilnuje żeby wszystko było uczciwie ???? Dlatego luuuz i też pozdrawiam.Typy na Szwecje dałem jako pierwsze przed godz 14 !!!! razem z trzema meczami które zaczynały się o 16. Więc nie powinieneś pisać takich głupot, wszystko było podane przed meczem Szwecji, więc nie wiem czemu się czepiasz. Pewnie ci coś nie poszło wczoraj Pozdrawiam
A i nie chce więcej byś oskarżał mnie o tego typu zagrania, jak masz problemy z pamięcią to przyda ci się z pewnością kartka i kredka, byś mógł sobie notować to co czytasz. Bez spiny ???? Jeszcze raz pozdrawiam.
Jasne że zdarza mi się pomylić (dokładnie dwa razy) lecz nie robię nic celowo co mogło by zaszkodzić mojej osobie. Staram się prowadzić temat rzetelnie i zgodnie z regulaminem, choć jak widać zdarzają się również pomyłki. Więc jak coś jest nie tak i są jakieś nie jasności to trzeba reagować ( jestem za) więc nie mam do ciebie pretensji. A tak po za tym fajne że się nie zagotowałeś i przyjąłeś mój komentarz bez żadnej spiny, za to ????. Pozdrawiam i powodzenia.Ok mogę się mylić, ale wydawało mi się, że ok 15:30 były podane tylko mecze Mińsk i Chikhura. Każdy się może pomylić nawet ja a Ty już w tym temacie nie raz się myliłeś jeśli chodzi o rozliczanie meczy dlatego pilnuje żeby wszystko było uczciwie ???? Dlatego luuuz i też pozdrawiam.
Prawidłowo powino być (0:1) już poprawiam.Dzięki.Peru wygra różnicą 1 bramki 1szy typ? Kurs 7.4?
Hej. Jak stawki przekładają się na złotówki? Swoją drogą gratuluję!Kolejny miesiąc za nami i o dziwo kolejny miesiąc w którym udało się osiągnąć mój cel, czyli zarobić na opłaty 1,5 tys zł. Dla mnie jeden z trudniejszych miesięcy w tym roku. Ciężko mi było znaleźć przed mundialem coś do gry w niszowych ligach, mecze towarzyskie przed turniejem i sam mundial pełen niespodzianek spowodowało to że miałem wiele wątpliwości że uda mi się w tym miesiącu coś zarobić. Na szczęście udało się osiągnąć zamierzony cel 1570 zł ugrane więc jest dobrze, mi to wystarcza więc tylko się cieszyć. Wspomnę też o tym, że w tym miesiącu z powodu słabej oferty zdecydowałem się grać płaską stawką, nie jak dotychczas wieksze stawki na początku, budowanie profitu i próba utrzymania zysku do końca miesiąca. Myślę że tym miesiącu zagram podobnie i nie ukrywam że liczę na to że mój cel nie będzie rodził się w takich bólach, chociaż kto wie? bo z tego co widzę ten miesiąc też nie będzie obfitował w bogatą ofertę. Trudno, trzeba będzie się sprężyć, bo nikt za mnie opłat nie zrobi a nie ukrywam że choć kwoty które czasami wygrywam nie są duże i nie powalają na kolana, to jednak bardzo ułatwiają mi życie !!! Powodzenia
Czerwiec - 1570 zł
Typów - 306 Wygrane - 115 Przegrane - 180 Zwrot - 11 (39%)
Yeild - 3,42% !!!!
Styczeń - 3801 zł / yeild 12,02% , Luty - 1200 zł / yeild 4,23%
Marzec - 2563 zł / yeild 9,08% , Kwiecień - 5656 zł / yeild 17,78%
Maj - 3294 zł / yeild 8,73% , Czerwiec - 1570 zł / yeild 3,42%
Hej. Jak stawki przekładają się na złotówki? Ok mam prosta matematyka 1j=100pln ???? Swoją drogą gratuluję!