>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

"Types, from Theatre of Dream"

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pierwszy typ który siedział mi w głowie dwa dni uwalił. Teraz czas na drugi, którego nie jestem w żadnym stopniu pewny. Ostatnimi czasy nie mam weny do pisania czegokolwiek więc tylko podam i włączam video na baw.
typ: Real Betis x2
kurs: 1,55 by Bwin.
Rezultat: Betis 0-1 ⛔⛔

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Miejsce Moskwa, cel to forsa&quot;​

W końcu powraca Liga Mistrzów. Niech najjaśniejsza cholera strzeli weekend łączony z poniedziałkiem. Pierwszym starciem będzie pojedynek wicelidera ligi kacapów, CSKA Moskwa które podejmie triumfatora sprzed dwóch lat, mediolańczyków z Interu. Mecz rozegrany będzie o trzy godziny wcześniej od innych, co daje możliwość wyłącznego skupienia się na jednym jedynym. Więc przejdźmy do rzeczy.
W ekipie z Moskwy zabraknie jutro dwóch ponadpodstawowych piłkarzy. Bramkarz Akinfeev, oraz jakże dobrze nam znany, napromieniowany, wybitny ofensywny pomocnik Honda. Z gośćmi nie przybędzie Sneijder, czyli strzelec bramki sprzed dwóch lat na tym samym stadionie.
Inter pod wodzą Claudio Ranieriego w końcu powrócił do najlepszej formacji, a w ostatnim ligowym meczu z Bologną widzieliśmy widoczny cień tego mistrzowskiego zespołu. Zaczęli się w końcu rozumieć na murawie i tworzyli miłe dla oka akcje i co warte zauważenia, bez pomocy kontuzjowanego Wesa za plecami. Zabraknie Forlana, ale to żadna nowość. Egzekutorzy kryjący się pod nazwiskami Milito oraz Pazziniego powinni uspokoić huczny stadion w stolicy Rosji.
Inter po dwóch kolejkach z zerowym dorobkiem? O ile realia piłkarskie mogłyby to jutro utwierdzić, to poglądy ogólne nie dają temu wiary. Faworytem dzisiejszego pojedynku są gospodarze co dziwić nie powinno, a owy fakt tylko otwiera drogę ku fenomenalnym kursom na przyjezdnych.
W Mediolanie mimo sytuacji &#39;statystycznej&#39; ligowej jak i Champions League wszystko idzie w dobrym kierunku. Jutro na murawę powinni wyskoczyć nieobecni Maicon wraz z Serbem Stankovicem. Patrząc na przypuszczalne składy nierealnym jest dla mnie fakt, że oni mogą to przegrać.
CSKA Moskwa : Gabulov; W. Berezutski, Ignashevich, Nababkin, A. Berezutski; Aldonin, Dzagoew, Mamaev, Oliseh; Doumbia, Vagner Love.

Inter Mediolan : J. Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Coutinho; Milito, Pazzini.
Jedenastka Interu na tle graczy z Moskwy wydaje się być o wiele solidniejsza, szczególnie środek obrony wraz z linią pomocy. Doświadczenie i rutyna przemówi dnia jutrzejszego za Włochami. Dodając do tego temperament obydwu ekip można się spodziewać bardzo kartkowego meczu. Obecny coach wicemistrzów Serie A to trzeźwo myśląca, mądra siwa główka w której nie zabraknie pomysłów na ten mecz. Raz się już przejechałem na Interze, ale co to ma do rzeczy? Tylko totalny idiota mógłby argumentować niechęć ich ponownego grania poprzez powrót w przeszłość i wytykanie ile to razy zwalili sprawę. Wtedy był Inter z 14 września, jutro na boisko wybiegnie nowy &#39;stary&#39; zespół. Kasy na ten typ żałować nie będę, nie mam ochoty w kalkulowanie sprawy. Jeśli piłkarze idą na otwartą walkę, my też róbmy to samo w swoim zawodzie.
Inter gra jako pierwszy, więc z pewnością w międzyczasie pojawi się typ na wieczór. Ale co to będzie? bóg jeden wie. Na razie czas na powyższe starcie.
typ: Inter x2
kurs: 1,55 by Bwin.
Rezultat: Inter 3-2 ✅✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Żabki, turecki kocioł już czeka!&quot;​

Powróciła Liga Mistrzów, wróciły typy na zielono. Wychodzi na to, że sam mistrzem nie jestem, ale najlepiej mi się w tej randze rozgrywek typuje. W Moskwie zaczynaliśmy wcześniej, więc teraz czas skazać na walkę ekipę z serii wieczornej.
Krótko i na temat. Składy już podane, w obu ekipach nie zabraknie nikogo. Lille max ofensywnie nastawione, gospodarze ewidentnie zadbali o defensywę. Kadra przemawia za Francuzami parokrotnie, ale to reguluje ten fenomenalny stadion i atmosfera w Turcji. Nie biorę tu pod uwagę pokonania Interu w sensie zwycięstwa, a świadomości w głowach samych piłkarzy. Mieli tu zostać pożarci, a sprawili nie lada suprise w europejskiej piłce. Czystego zwycięstwa nie stawiam, to mistrz Ligue 1 jest faworytem a ja to potwierdzam. Jednak co przeczy mojej zasadzie, nie stawiam takich spotkań na ekipę przyjezdnych. To często są bezsensowne remisy lub jeden gol dla gospodarzy i nudna gra. Na to dzisiaj właśnie liczę, niech Trabzon ich powita najlepiej jak potrafi.
Typ: Trabzonspor 1x
Kurs: 1,55 by Bwin.
Rezultat: Trabzonspor 1-1 ✅✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;OLE OLE OLE, NUR DER BVB!&quot;​

Ze względu wcześniejszych zysków z południa nie zagrałem Zenitu. Błąd błędem, ale na szczęście nie odbiło się to na stracie pieniężnej. Czas na pierwszy i ostatni dzisiaj typ, choć w HP lekko sugerowałem granie kacapów live.
Sprawa jest prosta. Obecna obrona Marsylczyków, podobna jest do szwajcarskiego sera i nawet Didi, który kiedyś był jednym z najlepszych defensorów nie potrafi tego ułożyć. Prócz kapitana, zarazem bramkarza Mandandy nie ma w tej formacji mocnego punktu. Borussia ma dość mocny atak, a co ważne bardzo solidną obronę, która nie powinna łatwo wpuszczać fajnie wyglądającej ofensywy gospodarzy. Składów jeszcze nie ma, mam swoje przypuszczenia i wątpię aby się wiele różniły od potwierdzonych jedenastek. Jedyne co przemawia za Marsylią to stadion, reszta leży. Ten typ będzie zależeć od obrony mistrzów Bundesligi, jeśli ta spisze się m.in. dobrze nie powinno być kłopotów z co najmniej remisem. Dortmund jak dla mnie bezproblemowo strzeli bramkę, a to jako tako pokrywa cały bet.
Najgorszy jest fakt, że wczoraj kurs był o wiele wyższy. Dzisiaj już goście są faworytami wg. buków, więc i na mojego wybrańca musiał ostro spaść.
Typ: Borussia Dortmund x2
Kurs: 1,40 by Bwin.
Rezultat: Borussia 0-3 ⛔⛔

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Czerwone armatki w białym kurniku - czas na derby Londynu&quot;​
Dzisiaj nietypowo, podam trzy propozycje do jednego meczu. Te swoje krótkie bzdety pisałem dnia wczorajszego w dziale o PL, ale nie zaszkodzi dodać i tutaj. Będzie to na pewno super mecz do oglądania. Więc przejdźmy do rzeczy, a dosłownie - kopiuj, wklej w temat.
Jak patrzę przypuszczalny skład na stronie Kanonierów to nie widzę dla nich większych szans. Tottenham po meczu z Liverpoolem wydaje się przypominać ten zespół z najlepszych okresów poprzedniego roku. W pełni zdrowia są już Rafa Van der Vaart, a na grze w piłkę, przynajmniej do zimy skoncentrował się Luka. Zespół świetnie się rozumie, w bramce Harry zrezygnował w końcu z Gomesa na rzecz weterana Friedela - również dobre posunięcie. Do meczu LE nie przywiązuje większej uwagi. Co prawda grało tam paru podstawowych (m.in. Lennon, Defoe) ale przeszli praktycznie obok tego meczu z lekką pobudką gdy stracili gola. W poprzednim roku te derby były jednymi z najlepszych w Anglii. Myślę, że każdy pamięta i mecz na Emirates, gdzie Koguty wyszły ze stanu 0-2 i wygrali mecz jak i na White Hart Lane, gdzie ponownie ekipa Redknappa odrabiała dwubramkową stratę (1-3) i wyciągnęła na remis. Faworytem prawidłowo w niedzielne popołudnie będą gospodarze, a kursy jakie wystawiły buki na Tottenham bądź remis są chyba najlepszymi do grania w tym przedwieczornym okresie. Co prawda u Harry&#39;ego zabraknie ważnych obronnych ogniw, jakimi są chociażby Dawson czy Gallas, ale mają na tyle szeroką kadrę i dosłownie solidnych ludzi, by mniej więcej załatać te dziury. Do składu wraca Pienaar, ale to bez większego znaczenia, bo w weekend nie ma opcji byśmy nie zobaczyli skrzydeł Lennon-Bale.
ARS: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs - Frimpong - Ramsey, Arteta - AOC, Robin, Walcott.
Niby to jako tako wygląda, ale ja czuje spory niedosyt w każdej formacji i jakby dokładnie przyjrzeć się jedenastce którą dysponuje Harry nie powinno być większych zmartwień co do kogutów. W niedzielnym starciu jak zawsze, nie powinno zabraknąć bramek z obu stron, ale komplet powinni zgarnąć gospodarze.
Tottenham 2-1 Arsenal
Tottenham podwójna @1,35
Tottenham no draw @1,50
Tottenham over 1,5 @1,85

by Bwin.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Sam osobiście wracam w ten weekend bądź w środku przyszłego, nie ma nic ciekawego do grania a już na pewno czegoś na czym się dogłębnie znam - więc niech Bwin obejdzie się smakiem, na żadnym szajsie kasy nie oddam.
Wracając do tematu trzeba lekko odświeżyć ten chlewik i podrzucam dwa typy na jutro. Analizę zrobiłem we własnej głowie, a kto będzie skłonny zaufać, nie mi decydować ;)
David Nalbandian v Ivan Dodig
typ: 1 1,30
wynik: 2:0 (7-6, 6-2) ✅
Xavier Malisse v Alejandro Falla
typ: 1 1,45
wynik: 0:2 (1:6, 5:7) ⛔
Można pograć jako dubla, ale to już wg własnego uznania.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
No startuje powolutku Masters w Szanghaju więc jak zapowiadałem tak jestem. Powrót z powrotem do dużego grania. Dzisiaj typy z kończących się jeszcze imprez.
Rafael Nadal v Andy Murray
typ: 1 1,55
wynik: 1:2 (6:3, 2:6, 0:6) ⛔
To samo co na grane szlemie, tyle ze po lepszym kursie. Wtedy Rafa był moją peffką turnieju, teraz jest podobnie. Murek w Azji jedzie perfekcyjnie i bez cienia ulgi, wszystkich których spotka ostatnimi czasy. Gra jak profesor, kwintesencja tenisa można rzec. No, a jutro z rana finał i to wszystko pójdzie w &quot;dalekie p....&quot;
No, do czasu było dobrze...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
???? Mons &amp; China Open
Julien Benneteau v Andreas Seppi
typ: 1 1,65
wynik: 1:2 (6:2, 3:6, 6:7) ⛔
Aga Radwańska v Andrea Petkovic
typ: 1 1,47
wynik: 2:1 (7-5, 0-6, 6-4) ✅

Do góry Bottom