>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Types, from Theatre of Dream"

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Włoska dwójka&quot;​

Czas na drugi typ z gier deblowych. Kurs nie wiele wyższy, pewność mniej więcej ta sama. Transmisje udostępnia Super Tennis.
Simone Bolelli i Fabio Fognini​
Powyższa para świetnie zaprezentowała się na US Open. Byli sprawcami największych niespodzianek w deblu mężczyzn. Jak dla mnie nie będzie tutaj kalkulacji i debel Włoski dokończy przeciwników z Chile. Trybuny nie bardzo pomagają gospodarzom. Ich para grała ze sobą tylko kilka małych spotkań, w porównaniu do makaronów wygląda to słabiutko. Mam nadzieje ze utrzymali dyspozycję z Amerykańskiej imprezy i nie pozostawią złudzeń Chilijczykom.
Typ: Simone/Fabio
Kurs: 1,25 by Bwin.
Rezultat: 6-4, 6-4, 6-4 ✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Россию на войну&quot;​

Czyli do boju Rosjo. Jutro zostaną rozegrane dwa single, gdzie reprezentacji powyższego kraju staną do walki z Brazylijczykami. Aktualny stan rywalizacji to jednopunktowe prowadzenie Canarinhos. Natomiast, mimo aktualnie złego wyniku to Sborna jest faworytem do wygrania tego meczu, ponieważ jutrzejsze dwie pary ewidentnie ich faworyzują.
Mikhail Youzhny v Thomaz Bellucci
Dzisiaj z rana naprzeciw sobie staną Youzhny i Bellucci. Wszyscy wiemy jak gra Rusek w turniejach ATP 1000 oraz mniejszych, gdzie w połowie meczu albo poczuje chęć gry, albo pomyśli co dziś upichcić na obiadek. Jak zawodnicy traktują Davis Cup mówić nie trzeba, tak więc zapewnić o staraniach i zaangażowaniu Michała można.
Gra przed własną publicznością pomoże gospodarzom w jutrzejszych, stresujących meczach. Youzhny to jeden z najlepszych grajków świata, jeśli idzie o wyszkolenie techniczne. W każdym aspekcie, jeśli o to chodzi przewyższa rywala. Krótkowłosy zawsze w meczach, gdzie reprezentuje kraj stara się ile może, a wtedy naprawdę widać czym Bozia obdarzyła jego rakietę. Youzhny mógłby spokojnie aspirować do wielkich lokat, lecz lenistwo robi swoje i nic na to nie poradzimy. Jego podania są bardzo precyzyjne, uderzane bez przerwy w sam koniec rogu karo rywala. W dotychczasowych starciach jest 1:0 dla gospodarza. Michał pokonał dwa lata temu Brazylijczyka w dwóch setach w Japońskim Tokyo. Thomaz to niezbyt spełniony, wielki talent z kraju kawy, który wciąż nie może się przełamać w wielkich spotkaniach. Rusek przypomina mi Wawrinkę, obaj coraz podkreślają tylko fakt, że interesuje ich wyłącznie wielki szlem i mecze reprezentacyjne.
Jutro obaj zagrają na hali, czyli nawierzchni podobnej do twardej. Tam obaj czują się znakomicie, tyle, iż styl Kanarka to mocne przebijanie i lekkie starania urozmaicania gry, za to gracz Sbornej jak podkreślę jeszcze raz jest wybitnym filozofem gry. Jednoręczny BH/FH w stylu Federera, bardzo precyzyjne slajsy. Nigdy bym nie zagrał takiego spotkania, gdyby było rozgrywane w jakimś turnieju &#39;jednym z wielu&#39;, ale Davis to co innego i tutaj nie ma, że mi się nie chce. Jużny nie odziedziczył też genów po Dence i Kunitsynie, którzy na każdym kroku szukają tylko wałów i kasy, a talenty mają nieprzeciętne. Dlatego nie martwię się o niego, że w środku gry właduje smecza w siatkę, czy mając pusty kort wywali w aut.
Obecny stan rywalizacji to 1-2 dla Canarinhos. Lecz dzisiaj są dwa spotkania, a dokładniej:
Igor Andreev (RUS) v Ricardo Mello (BRA)
Mikhail Youzhny (RUS) v Thomaz Bellucci (BRA)
W obu spotkaniach ewidentnymi faworytami są reprezentacji Rosji. Myślę, że nie zmarnują tej szansy i wygrają pojedynek z Brazylianką. Michał w meczach o Davisa na nawierzchni halowej ma dodatnie bilansy, prócz lekko kompromitującej porażki z Selą reszta wygląda świetnie. Na razie, jeśli chodzi o mecz z obecnymi rywalami grał tylko z Ricardo Mello, który zapisał się w naszej pamięci przez mecz z Simonem na US. Oddał mu tylko trzy gemy, robiąc &#39;dynamicznie techniczną&#39; egzekucje na korcie.
Dla mnie nie ma tutaj wielu opcji. Grający na maksa, w pełnym zaangażowaniu Michałek zrobi z niego masakrę.
Typ: Mikhail Youzhny
Kurs: 1,40 by Bwin.
Rezultat: 2-6, 6-3, 5-7, 6-4, 14-12 ✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Chłopaki grali ponad pięć i pół godziny, wielki był to mecz. Przyznać trzeba, że dawałem Brazylijczykowi max jedną partię, takiego spotkania w żadnych snach bym się nie spodziewał.
Brawo Michał, ostatni set perfekcyjny! Choć nie obeszło się bez małych &#39;usterek&#39;, ale to normalne jak na ludzi z tego kraju. Pierw zapomniał w gemie meczowym jak się gra, potem marnował BP za BP, lecz suma sumarum to Rosjanin górą i są faworytami do wygrania. Wystarczy zwycięstwo Andreeva ze słabym singlem Mello.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Oryginalny nie będę, na wieczór zagram sobie tylko Real Madryt po &#39;dobrym&#39; kursie jak na nich w tej lidze. Nie ma żadnych osłabień, są w dobrej formie i po wczorajszej masakrze Barcelony nie będą chcieli być gorsi. Poza tym mistrz w końcu musi trafić do stolicy Hiszpanii. Oby zagrali fajną piłkę będzie co oglądać, powodzenia.
Typ: Real Madryt
Kurs: 1,20 by Bwin.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
No i nie byłem oryginalny jak chciałem i wjebałem z kretesem ???? Ale nie ma się co załamywać, co się odwlecze to nie spierdoli - nie wiem czy można przeklinać. Szkoda to fakt, lecz jutro też dzień i nowe wyzwania.
Do przeczytania ????

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
No i nie byłem oryginalny jak chciałem i wjebałem z kretesem ???? Ale nie ma się co załamywać, co się odwlecze to nie spierdoli - nie wiem czy można przeklinać. Szkoda to fakt, lecz jutro też dzień i nowe wyzwania.
Do przeczytania ????
No problem, masz na tyle duży procent typów wchodzących, że tylko żałuję, że nie zawsze mogę się &quot;podłączyć&quot; pod Twoją propozycję. Pojedyncze porażki możesz spokojnie uznać za drobne i niezależne od Ciebie potknięcia. Ja postawiłem na Real nawet z handicapem. Wyszło jak wyszło.
Niedawno się zarejestrowałem więc będę mógł w końcu poklikać np na podziękowania. Opiniami z LS się nie przejmuj bo najłatwiej się źle mówi (a szczególnie pisze) o nieobecnych. Znający Twoją wartość nie zmienili zdania. Powodzenia.
m.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
o, witam Cie mario. Widzę też zmieniłeś tych przygłupów na solidne forum i bardzo dobrze. Choć jedna rzecz co mnie ciekawi to taka, że teoretycznie wszyscy z radością pożegnali moją osobę, a coraz więcej ich tu widzę. Niemniej rzeczą oczywistą jest, iż to zwykły boży przypadek...
Na dzisiaj wziąłem od dobrego kumpla typ na Wisłę Kraków. Szczerze to nie dużo mam do napisania o tym meczu, bo mało wiem o polskiej kopanej. Bwin nadał dobry tytuł, a mianowicie &#39;pucharowy kac Wisły&#39;, no i ciekawe czy się z niego wybudzą. GKS w tym sezonie to istna katastrofa i zdaje mi się, że lepszej okazji na powrót do zwycięstw nie będzie niż dzisiejszy mecz. Pierw APOEL co można uznać za niezaskakujący wynik, ale potem Lechia, niedawno Odense, ile można? W końcu to mistrz kraju, a jeśli dzisiaj mecz zakończy się remisem bądź niespodzianką ze strony gości to będą tracić m.in. 5 punktów do lidera. Maaskant wybrał schemat podobny do Fergusona z poprzedniego sezonu, a dokładniej na wyjeździe gramy na pół gwizdka a u siebie wrzucamy szósty bieg. Osłabień u &#39;mistrza&#39; niema, więc ogarniać cztery litery i powoli przygotowywać się do meczu w Holandii.
Typ: Wisła Kraków
Kurs: 1,50 by Bwin.
Rezultat: Wisła 2-0 ✅✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
W dniu dzisiejszym tylko jeden typ, z pucharu CC.
Pod lupę wziąłem Manchester United, co zresztą dziwne nie jest. Zasada jest prosta - Ferguson nie przegrywa dwóch pojedynków pod rząd. W jego pamięci tkwi ten blamaż, kiedy na Old Trafford Leeds wygrało z będącymi w mocnym składzie Czerwonymi Diabłami. Gospodarze rzucą na ten mecz wszystko co najlepsze, ale nic dwa razy się nie zdarza.
Szkot wziął bardzo silną kadrę na ten mecz, a w niej m.in.
Lindegaard, Fabio, Jones, Evans, Carrick, Giggs, Owen, Berbatov, Valencia i garść utalentowanej młodzieży, jak Pogba czy Vermi.
Sędzią będzie Mike Jones, który zbyt uprzedzony do mistrzów Anglii nie jest. Dla wielu będzie to okazja do pokazania się, np. dzisiejszy mecz pucharowy to dopiero pierwszy występ Owena! Do tego doświadczenie Giggsa, opiewający w nadzieje mecz Valencii przeciwko Chelsea dodaje gazu. Obrona stabilna, Jones i Evans w rytmie meczowym.
Leeds po siedmiu kolejkach zajmuje 12 pozycję, co nie napawa specjalnymi względami. Wygrana na Old Trafford, remis na Emirates ale to jest koniec tych niespodzianek. Arsenal zwycięstwem 3:1 rok temu skończył marzenia o kolejnych sensacjach.
Dalej Diabły!
Typ: Manchester United
Kurs: 1,50 by Bwin.
Rezultat: Man United 3-0 ✅✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Allez Marseille!&quot;​

Pamiętam o tym meczu od dwóch dni. Dla mnie osobiście nie ma opcji, ani chorych przesądów by Marsylia tego meczu nie wygrała. Każdy z gigantów swojego kraju ma kiedyś kryzys, ale po to są takie mecze by się go pozbyć.
Jak zapowiadał kapitan, Steve Mandanda, jego zespół jest gotowy i w końcu ucieszy swoich kibiców. Po sześciu kolejkach wicemistrz Francji jest na ostatnim miejscu! Przecież to jest anty normalne. W LM zagrali bardzo dobry mecz na Greckim terenie, a u siebie ani widu ani słychu o komplecie oczek. Lecz jak wspomniałem na początku - spotkanie u siebie z beniaminkiem będzie właściwą okazją by zacząć gonić czołówkę.
W ekipie Deschampsa wciąż katastrofa w defensywie, o dziwo, że sam szkoleniowiec to nie kiedyś perfecto obrońca. Atak nie schodzi z poziomu, mimo nie imponującego dorobku napad Marsylii jest godny podziwu i na tą broń liczę w jutrzejszych godzinach przed wieczornych.
Wg bramkarza gospodarzy problem tkwi po prostu w lenistwie, tak więc ruszyć te kacapy i jak żaby po liściach, skakać po zadowalające zwycięstwo.
Typ: Olympique Marsylia
Kurs: 1,44 by Bwin.
Rezultat: Marsylia 2-0 ✅✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Katalonio, czas uciekać!&quot;​

Przed Realem Madryt. Znając życie, ekipa Pepa znowu odskoczy na dwa, trzy punkty z początku i utrzyma przewagę do końca kwietnia, której królewscy nie będą potrafili zniwelować w GD. Przez przegraną Ronaldo i s-ki już są w lepszej sytuacji, a trwający mecz ich rywali z Santanderem mówi jasno - póki Real ustał czas wrzucać tryb turbo i zwiewać.
Czas na drugi typ, który dzisiaj miałem na oku po zakończeniu Marsylii.
Dostać na nich taki kurs, w obecnych czasach w krajowej lidze to graniczy z cudem, więc trzeba korzystać.
Co ciekawe, w dzisiejszym pojedynku to Valencia przystaje w roli lidera. Po trzech meczach, z kompletem punktów na koncie będzie podejmować mistrzów kraju. Lekko zagrożony jest występ najlepszego atakującego gospodarzy, Soldado. I teraz obrót o 180 stopni, bo goście przyjeżdżają z niedawno nieobecnymi Iniestą i Puyolem, co napawa odpowiednim optymizmem. Barcelona po katastrofie z Sociedadem, zadyszką w Lidze Mistrzów otrząsnęła się w meczu weekendowym i teraz wszystko jest w dobrym stanie.
Klasyki rządzą się swoimi, oddzielnymi prawami więc trzeba być ostrożnym - lecz nie mam wątpliwości - dzisiaj komplet dla Dumy Katalonii. Rok temu męczyli się tu niemiłosiernie do ostatnich minut, więc dzisiaj czas na &#39;swoją&#39; piłkę i fajne zwycięstwo.
Typ: FC Barcelona
Kurs: 1,44 by Bwin.
Rezultat: Barcelona 2-2 ⛔⛔

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
No skoro miałem tu dodawać wszystko co gram, to dodam i to, choć wątpię że ktokolwiek weźmie owego tripla pod uwagę ;) Ze względu na przede wszystkim kursy - lecz, kto wie?

Jo-Wilfried Tsonga
Richard Gasquet
Philipp Kohlschreiber

@1,50

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
A może Gasquet w dwóch setach? 1,55 to nie 1,16 ??? I juz się nadaje na singla....lub do dubla z Kohlschreiberem...
Można poznać Twoją opinię?
Przepraszam, że zaśmiecam postem forum - usunę wieczorem, nie mogłem napisać PW bo są ograniczenia, a nie będę specjalnie pisał 10 postów, żeby mieć możlwiść wysyłania PW :)
mariusz

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie ma problemu mario, czystszy temat kasy nie dodaje.
To sobie wtopiłem na Kolbie, gdyby to był mistrz Petzschner zrobiłbym z niego żabiego kotleta, ale Filipek gracz jak gracz, zdarza się :p

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Na dzisiaj zaplanowałem naprawdę bardzo dużo grania, więc niezbyt idzie mi wszystko troszeczkę tam opisywać jak wcześniej. Będzie szedł w sumie dubel za dublem, tak więc sami rozumiecie. A na pierwszy ogień idą odpowiednio...
Wolfsburg - Kaiserslautern
typ: 1x
kurs: 1,25
Dunfermline - Glasgow Rangers
typ: 2
kurs: 1,30
@1,63 by Bwin.
Rezultaty:
Glasgow Rangers 4-0 ✅✅
Wolfsburg 1-0 ✅✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mimo braku zwycięstwa z Barceloną to zainspirowali mnie swoją grą. Robili z obrońcami Katalonii istnych przedszkolaków, a to, że Soldado zrobił co zrobił to nie wina całej drużyny. Sevilla nie gra nic specjalnego, czuje jedynie respekt bo grają u siebie, lecz Valencia która uwierzy w swoje siły nie powinna tu polec.
typ: Valencia CF x2
kurs: 1,72 by Bwin.
Rezultat: Valencia 0-1 ⛔⛔

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ostatnie dni były &#39;słabo-średnie&#39;, więc wraz z powrotem seansu europejskiego czas powrócić na dobre tory. Tym razem na dłużej. Nie miałem czasu by fajnie się przyjrzeć ostatnim typom, np przede wszystkim z La Liga. Podchodziłem do niej z lekkim olewaniem i mi się to odpłaciło. Bo o braku szczęścia w Valencii nie ma co wspominać, brak tego czynnika to niestety normalne w naszym zawodzie.
Ogółem od początku tematu jestem na fajnym plusie, ale pojedynczo wygląda to trochę inaczej więc trzeba eliminować stałe błędy i iść dalej.
W syndrom szczęścia niewierze i na niego nie ma co zwalać, po prostu która ekipa ma wygrać to wygra i na odwrót. Jest typ dobry i zły, za brak szczęścia zwrotu nie dostajemy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
daandi 1

daandi

Użytkownik
każda przegrana jest szansa by sprobowac jeszcze raz, madrzej...
...zreszta co ja ci bede pisac kuchciiik ty wiesz co robic ;]
ode mnie lapiesz &#39;+dzieki&#39; i do uslyszenia jedenasteeego kolego!

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dzisiaj na pierwszy ogień idzie warszawska Polonia. Gryf już przerwał świetlne tygodnie Korony i dzisiaj będzie tego potwierdzenie. Czarni po takim meczu derbowym powinni grać jak na skrzydłach, a ekipa Kielczan to typowy średniak, któremu zdarzyły się wielkie w ich skali mecze. Ekipa Zielińskiego po dzisiejszym spotkaniu wskakuje na lidera i jak dla mnie innej opcji nie ma.
Biedy ciąg dalszy...
typ: Polonia
kurs: 1,80 by Bwin.
Rezultat: Polonia 0-0 ⛔⛔

Do góry Bottom