>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Types, from Theatre of Dream"

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Pewny over!&quot;
&quot;Tsonga faworytem&quot;
&quot;Federer ma kompleks Francuza,
przecież on z nim dwukrotnie wygrał!&quot;

A szwajcarski mistrz wydymał wszystkich ???? Z jednej strony nie lubię jak ktokolwiek zasponsoruje buka, ale z drugiej strony nauczka jak znalazł.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open
John Isner v Andy Murray
typ: Isner powyżej 4,5 gema w pierwszym secie
kurs: 1,70
wynik: 5:7 ✅

⚽ Liga Zon Sagres
FC Porto v Vitoria Setubal
typ: over 2,5 1,50
wynik: 3:0 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
???? Shanghai

Cedrik-Marcel Stebe v Jurgen Zopp
typ: 1 1,40
wynik: 2:0 (6:2, 7:5) ✅
???? Sevilla

Daniel Gimeno-Traver w Ruben Ramirez-Hidalgo
typ: 1 1,25
wynik: 2:0 (6:3, 6:3) ✅
Grane dublem @1,75

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
???? US Open
Rafael Nadal v Andy Murray
typ: 1 1,34
wynik: 3:1 (6:4, 6:2, 3:6, 6:2) ✅
⚽ Niemiecka Bundesliga

Bayern Monachium v SC Freiburg
typ: 1 1,16
wynik: 7:0 ✅
⚽ Liga BBVA
Real Sociedad v FC Barcelona
typ: 2 1,15
wynik: 2:2 ⛔
:siata: ME Europy 2012
Czechy v Portugalia
typ: 1 1,25
wynik: 3:2 ✅
Grane jako ako @2,23. Kursy nie powalają, ale liczy się tylko wygrana i przyjemność oglądania swoich faworytów.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pozwolicie ze nie będę komentował tych ludzi, nie chodzi mi tu o pierwszy minus od długich dni a o co innego. Katalońskie mistrze.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wciąż proponuje jeszcze Nadala jako singla, a na pozostałe mecze, czyt. półfinały Pań podam w następnych postach.
Czechy dały 1,60 w ostatnim secie więc troszkę odrobione, ale jeszcze nie wszystko. Cóż, że tak powiem i najlepszym się zdarza - ale mówię to z obrzydzeniem, większość pewnie wie czemu.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
⚽ Bundesliga
FC Koln v FC Norymberga
typ: 1x 1,40
wynik: 1:2 ⛔
Powyższy typ mam w dublu z PSV. Nie podawałem holendrów, zbyt obszerny typ i chyba najprostszy w dniu dzisiejszym do znalezienia. Co do Kolonii naprawdę w moim uznaniu będzie to sensacja, gdy przegrają to spotkanie. Cienki dzień dzisiaj niestety ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
???? US Open 2011 THE END ????
No i wielki koniec turnieju! Finałowy mecz zdecydowałem się tylko obejrzeć, więc dla mnie dzisiejsza noc była zakończeniem. Ogółem przygodę z naszym forum chciałem zacząć od właśnie tej imprezy. Poszło bardzo dobrze, chociaż doszukałem się wielu błędów w ogólnej estetyce tematu. Jeden, dwa typy mogą się jeszcze tak prezentować, ale tyle propozycji jedna po drugiej naprawdę wyglądają słabo. Od nowego tygodnia popracuje nad lepszymi postami graficznie, bo lubię to robić. Co do poziomu typów, tego nie zmieniam, wciąż pozostanie w miarę duży, bynajmniej będę tak nastawiony. Będę starał się podawać typy bardzo długo przed rozpoczęciem, bo kilkukrotnie ominąłem ten punkt pomocny dla korzystających.
Według mojego rozumowania myślę, że osoby które tu zaglądały nie czują się zbyt zawiedzione. Choć to i tak nie maksimum mojej zawartości. Pojawiły się też pierwsze plusy, co prawda tylko trzy, ale każdy liczy się dla mnie potrójnie jeśli chodzi o sentyment.
Ciesze się, że finał będzie w poniedziałkowy wieczór, ponieważ we wtorek rusza już moja ukochana Liga Mistrzów - potem też europy, na które czekam całe wakacje i pozostałe suche tygodnie. Wraz z taką nową erą od jutra, czyli wejściem całkowicie w sezon piłkarski pojawią się bardzo obszerne analizy. Lubię je pisać, tylko teraz przez turniej było tyle typów oraz grania live, że niezbyt mi się chciało. Ale widzę - odwiedzin jest coraz więcej, więc to też mnie zachęca. Co mogę tu jeszcze dopisać, dobrze jest uczestniczyć w codziennym życiu tego forum i wszystkich rzeczy z nim związanych.
Jeszcze dorzucę małe podsumowanie i można chyba owe wypociny zakończyć.
US Open, podsumowanie, zakładając ze jedna jednostka to 100 zł:
Włożone: 4j (400 zł)
Wyłożone: 18j (1800 zł)
Przez cały turniej służył mi tylko i wyłącznie, stary dobry Baw. Tam również mam nadzieje rozegram co najmniej rundę wiosenną. Zapraszam do odwiedzania i nagradzania autora plusami :rolleyes:
Pozdrawiam.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Finał US Open 2011
Rafael Nadal v Novak Djokovic
&#39;Chciał a nie mógł&#39; - czyli o tym, jak autor tematu miał nie grać finału. Nie dało rady, to było silniejsze. Długo nad tym myślałem i w końcu wpadło mi coś w oko. Mianowicie niska linia na over, którą proponuje Bwin.
Rafa broni tytułu, ma sporo do udowodnienia swojemu przeciwnikowi za cały przekrój tego sezonu, który dzisiejszego wieczoru się kończy. Novak na tym turnieju miał bardzo sporo treningów, bo takimi można nazwać mecze przeciwko Nilandowi i Berlocqowi. W meczu z Ukraińcem był ewidentnie zaspany. Co prawda Olek grał bardzo koncertowo w pierwszym secie, ale Serb jak na moje był troszkę ospały przez te poprzednie mecze, lecz nie ma się co dziwić. &#39;Derbowe&#39; spotkanie z Janko było już przedsmakiem tego wiosennego Djokovica. Ten mecz był jednym z najlepszych w tym turnieju, a gra obu fenomenalna. Coraz bliżej nawiązania do meczu z Federerem. Wg mnie to te ostatnie trzy gemy piątego seta były jedne z najwspanialszych w jego całym życiu. Jeden powie, że to Szwajcar trzepnął w siatkę i tak dalej, ale liczy się fakt - Novak wytrzymał, bardzo umiejętnie przebijał przy piłkach meczowych. Nie pomylił się trafiając w neta, czy aut. Zabrzmi to dziwnie, ale podbuduje go ten pojedynek. Powiedziałem dziwnie, bo każdy widzi jaki ma sezon, lecz wszędzie liczą się małe rzeczy, które tworzą największych.
Rafa Nadal z meczu na mecz się rozkręcał. Mecze z Golubevem, Nalbandianem czy Mullerem były bardzo przeciętne. Nicolas to ewidentny trening. W pojedynkach z Andym i Roddickiem było już ewidentnie widać początki &#39;starego&#39; Hiszpana. Świetny BH, te bardzo znane, niesamowicie dynamiczne obieganie piłeczki. Piłek kończących też nie brakowało. Finał Rafaela z Serbem będzie również spotkaniem &#39;mistrzów defensywy&#39;. Niewyobrażalnie szybcy, zresztą, widzimy co trzeba zrobić by stworzyć sobie kończący atak w pojedynku przeciwko tym dwóm. Co do zmęczenia fizycznego - to jest nierealne w tym spotkaniu. Mogę zapewnić, że Djoko będzie w pełni gotowości nawet przy ostatniej piłce tie-breakowej w piątym secie - takowy przykład podam. Obaj są waleczni do bólu, jeden chce w końcu podnieść puchar US, drugi zrewanżować się za sezon i obronić tytuł. Co do serwisu, w tej imprezie lepiej pokazuje się podanie Serba. Nadal prócz w meczu z Roddickiem wyglądał przeciętnie, praktycznie cały czas drugie podanie, a gdy weszło pierwsze to szału żadnego. Co do stylu gry obu - nie ma mowy o takim czymś, że jeden wie jak pokonać drugiego. Ci dwaj są fenomenalni pod każdym względem. h2h to 16-12 dla Hiszpana, co też potwierdza to, iż nikt z nich nie ma patentu na siebie. Zdecyduje forma dnia i taka jest prawda. Ja nie lubię argumentować do bólu swojego typu w takim meczu, ponieważ jest duża szansa ze wejdzie, ale równie wielka co do failu. Wg mnie to jest dobra opcja na ten finał, czystego zwycięzce zagrają ci, którzy idą na otwarte pole walki. Ja będę neutralny, uderzam w inny bet.
Typ: Over 38,5 gemów
Kurs: 1,55 by Bwin.
Nie chce mi się opisywać tego meczu. Po prostu fenomen. Co do typu zabrakło jednego gema, co zrobił Rafa w ostatnim secie nie mam pojęcia. Ale cóż zrobić? nie my tam graliśmy.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Mecze znowu zaczniemy od słów, Ce sont les meilleures...&quot;​

Powraca Liga Mistrzów! To już dzisiaj z powrotem wróci ta rutyna razem z emocjami, gdy najwięksi wychodzą na murawę. Wielkie spekulacje, wielkie nadzieje, mnóstwo klasyków - po prostu koniec wakacji dla piłkarzy i typerów. Ja postaram się wejść w kolejny, nowy sezon tej imprezy spokojnie. Jest to moja ulubiona, najmocniejsza strona. Mowa o rozgrywkach europejskich. Dzisiaj jest wiele ciekawych spotkań, nie tylko mecze w Dortmundzie i Barcelonie. Jednak przyznam, że biorę to co wydaje mi się za najlepsze, a nie szukam czegoś, gdzie ludzie &#39;nie patrzą&#39;. Choć, czasami w takich meczach jest klucz do sukcesu. Jutro będzie jutro, na razie mamy wtorek.
Ligę Mistrzów jak i cały sezon piłkarski rozpoczynam ze stanem 1300,00 PLN, które w miarę ogarnąłem na US.
A więc zaczniemy od meczu, gdzie na boisku &#39;sauna&#39; APOEL podejmie obecnie ekipę top1 w Rosji - Zenit Sankt Petersburg. Co bym tutaj proponował? A mianowicie opcje taką, że mistrz Cypru nie przegra tego meczu. Kurs jest warty zagrania.
Zenit w ostatnim meczu zagrał naprawdę świetnie, ale tylko pierwsze kilkadziesiąt minut. Potem cisnący rywal z Moskwy zrobił swoje, a dokładniej bez pardonu wrzucił cztery bramki mistrzom Rosji.
Kadra? w niej Nikozja ma nikłe szanse i tutaj się nie będę oszukiwał. APOEL gra od paru lat jednym składem, w którym czasami zmieniane były tylko &#39;małe&#39; rzeczy. Wszyscy wiemy jak zagrali w LM parę lat temu. Mimo zajęcia ostatniego miejsca i nie wygrania meczu zrobili bardzo dobre wrażenie. Nie ma sensu komentować ligi w której gra mój zespół, bo tam przepaść pomiędzy dwoma, trzema zespołami jest taka jak w La Liga.
Zenit mimo porażki dogonił w końcu CSKA Moskwa i wszedł na fotel lidera. Swoją drogą świetne mecze się w ich lidze szykują przy takim układzie.
Ja nie ukrywam - to jest typ na ryzyko. Zdaje sobie sprawę z tego, że Rosjanie mogą im równo nakopać. Mają Kerzhakova, który w 17 ligowych meczach strzelił trzynaście goli. Na środku obrony powinien stanąć niesamowicie solidny Bruno Alves, za to w bramce z pewnością Malafeev, któremu ostatni mecz &#39;zbytnio&#39; nie wyszedł. Przód Zenitu to naprawdę siła. Bukhavor, Portugalczyk Danny czy były gracz PSV Lazovic.
Ogólnie liczę na ten klimat Cypru i nieprzeciętną motywacje mojego zespołu. Mają naprawdę dobry skład, zgrany i ładnie grający. Nie mówię tego jednak na podstawie meczu z Wisłą bo to nie ta klasa.
Obrona APOEL&#39;u powinna być bez zarzutów. W bramce Chiotis, od lewej świetny Boaventura, Kontis, Jorge oraz Poustaritidis. Środek pomocy wygląda jako tako, dużo biegania, zaangażowania i prostych piłek. Natomiast atak, gdzie trener Nikozyjczyków Ivan Jovanovic decyduje się najczęściej na formację 3-1. W oczy rzuca się od razu para skrzydłowych, tworzona przez Trickovski&#39;ego oraz Manducę. Na &#39;lisa&#39; gra Almeida, wspierany za plecami przez Marcinho.
Cypryjczycy są już o jeden sezon bardziej do przodu. Wątpię aby skończyli z takim rezultatem jak ostatnim razem, czyli z bilansem 0-3-3.
Liczę na szczęście, na to, że faworyzowany przez wszystkich dzisiaj Zenit Sankt Petersburg nie da rady wygrać na Stadionie GSP.
Typ: APOEL Nikozja 1x
Kurs: 1,60 by Bwin.
Stawka: 2j (200 zł)
Rezultat: APOEL 2-1 Zenit (w: 320 zł) ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Niebieski Mediolan? Starej &#39;nowej&#39; biedy ciąg dalszy&quot;​

Wybrałem ten mecz z dwóch powodów. Pokaże go Polsat, a obok tego jest to jeden z najbardziej niewiadomych pojedynków stylu jeden faworyt, drugi kopciuszek. Inter nie jest w dzisiejszym meczu takim faworytem, jakim jest City, Madryt. Prawda boli, Włoski zespół bez Mourinho gubi się niezmiernie. Mancini dawał tej drużynie coroczne mistrzostwo ligi - no, chociaż tyle, bo w Championach mieli kompleks. Przyszedł Jose, cały niebieski Mediolan był najszczęśliwszy na świecie. Tego im nikt nie zabierze, lecz życie toczy się dalej, a do zespołu ze stolicy Włoch wstąpiła nowa, stara bieda. Gasperini źle ustawia drużynę, irytuje kibiców, a jego podopieczni nie mają żadnego pomysłu. Sportowo Milan przeważył w superpucharze, w pierwszym meczu ligowym Inter dwukrotnie prowadził, aż dał sobie wbić trzy bramki z rzędu przez obecnie średnie Palermo.

Do składu Mediolańczyków wraca najprawdopodobniej od pierwszej minuty Wesley. Co jeszcze ważniejsze, comeback zaliczy Giaopaolo Pazzini, którego brak w meczu ligowym wywołał bunt.Trener zapowiada w końcu zmianę formacji, to jest o tyle ważne, że Inter może pozbyć się wreszcie tego nędznego ustawienia z trzema obrońcami z tyłu. W ekipie powołanej znajdują się tacy jak Jonathan, Lucio, Nagatomo czy Ranocchia którzy powinni pokryć tą formacje. Trabzonspor, czym on może zaskoczyć? Brożkami? A może agresywnym Mierzejewskim, któremu nerwy odpalą jak w meczu w Lizbonie? Ale tam nie przejdzie taki styl, Włosi nie będą dłużni.
Mówiąc poważnie Turcy są po prostu jedną z miliona &#39;solidnych&#39; drużyn, które dużo biegają, próbują coś ładniejszego ale nie wychodzi. Oglądałem ich spotkania, bez szału - a zapewniam, że umiem u mniejszych ekip zauważyć fajne rzeczy. Wicemistrz Turcji który dziś zagości na San Siro nie będzie liczyć jednak tylko na szczęście. W zespole posiadają Halila Altintopa, Saparę oraz Paula Henriquę. Oni postarają się o pokonanie Cesara. Ale szczerze wątpię, by Brazylijski napastnik zagroził swojemu rodakowi Lucio, a para Altintop z Saparą takiej defensywie, jak Zanetti do spółki ze Stankovicem. W środku pola bez rewelacji, prócz Zokory, który ma częste przebłyski są zwykli, ambitni gracze. W obronie z pewnością zobaczymy Głowackiego. Na lewej stronie zagości najprawdopodobniej Cech, martwiłoby mnie to ale w przypadku innego rywala. Inter Mediolan zawsze mierzył przez akcje ofensywne środkiem pola, rzadko kiedy skrzydłami. Zresztą i ich piłkarze nie są wybitnymi skrzydłowymi, wszystko opiera się na mocnym środku boiska.
Liczę na małe przebudzenie z tego długiego snu Nerazzurrich i ponowne wkroczenie na wysokie progi. Dzisiaj jest do tego idealna okazja, tak więc Forza Inter i jazda po mecz.

Typ: Inter
Kurs: 1,40 by Bwin.
Stawka: 3j (300 zł)

Rezultat: Inter 0-1 Trabzonspor (l: 300 zł) ⛔⛔

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;Europejskie Fulham, czyli fajnych chwil ciąg dalszy?&quot;
Mimo, że typ będzie z podpórką to dla mnie jest to bet dnia i dobry kurs. Fulham w Lidze Europy to inny zespół, nie grają już typowo po angielsku tylko starają się naprawdę urozmaicać grę, efektownie przyśpieszać akcje i cieszyć swoją grą kibiców. Skład z pamiętnego roku 2010 wiele się nie zmienił. Do drużyny doszedł Brian Ruiz, który wcześniej strzelał siatki dla wicemistrza Holandii. Lecz co oczywiste - nie będzie mógł zagrać przeciwko byłym pracodawcom. Niekoniecznie pomoże gospodarzom, ale znacznie osłabi gości.
Martin Jol, obecny trener gospodarzy pracował półtora roku w Ajaksie Amsterdam. Stąd jak sam mówi, z niecierpliwością czeka na mecz z dawnymi kumplami. Fulham zagra dzisiaj odpowiednio bez Senderosa i Etuhu.
Londyńczycy bronią serii 20 meczów bez porażki w europejskich pucharach, jeśli chodzi o własny obiekt. To też napawa optymizmem, ponieważ ekipa z Enschede jest na podobnym poziomie, który wtedy prezentowały ekipy Hamburga, Juventusu. Z tego co mówią zawodnicy z Premier League, bardzo chcieli dostać się do Ligi Europy. To też potwierdza fakt, że w meczu z zespołem pochodzącym z Wysp Owczych wystawili najsilniejszy skład.
Obie ekipy lubią ofensywę, przy czym średnio grzeszą solidną obroną. Liczę tutaj przede wszystkim na atmosferę, która bez wątpienia zagości na Craven Cottage. Specjalnych osłabień w obu ekipach nie ma, ekipa Twente wraz z gospodarzami to główni faworyci do wyjścia z grupy. Anglicy zawsze stawiają spory nacisk na własne boisko, gdzie jest wyjątkowo trudno wywieść jakiekolwiek punkty.
Jak podkreślałem wcześniej, &#39;wieśniaki&#39; zagrają ze zdeklasowaną obroną. Zabraknie tam Senderosa oraz Hughesa. Zero problemów natomiast jeśli chodzi o ofensywę. Dostępni są tacy jak Duff, Dempsey, Murphy i Dembele z Zamorą na przodzie. W bramce stanie solidny Schwarzer, przed którym wystąpi dzisiaj środkowy, norweski obrońca Hangeland.
W ostatniej kolejce Fulham grało dobry mecz z Blackburn, ale szczęście też jest potrzebne a takowego zabrakło. Twente natomiast &#39;sensacyjnie&#39; uległo Rodzie Kerkrade, gdzie w meczu wyjazdowym roztrwonili jednobramkowe prowadzenie po pierwszej połowie. Gospodarze są obeznani i wiedzą gdzie, co i jak trzeba grać w tych rozgrywkach. W przeciwieństwie do Tottenhamu i Stoke mecz inauguracyjny zaczną u siebie, więc trzeba dobrze wejść w ten maraton. Grupa nie jest łatwa, nie ma miejsca na kalkulacje w stylu siatkarzy.
&quot;Izraelska &#39;widmo&#39; potęga&quot;​

Mecz, po którym od razu rozpoczyna się spotkanie Fulhamu. Wiem o nim mniej więcej tyle co kot napłakał, ale intuicja jest jednym z moich atutów. Hapoel pokazał się z dobrej strony w LM, gdzie strzelił jedną z najpiękniejszych bramek grupowych. U siebie potrafili powstrzymać Schalke na remis, czy też Benficę na zwycięstwo! I to nie małe, bo aż 3-0! Izraelska atmosfera jest spokojnie do porównania z Cypryjskimi warunkami. I tu i tu przeciwnicy mają niemały ból główki.
Hapoel po inauguracyjnej kolejce narodowej ligi jest liderem. Pierwszy mecz sezonu wygrał z trzy bramkową różnicą. Powiem tak, gdyby nie to, że finał imprezy jest rozgrywany w Rumuńskim Bukareszcie to nikt specjalnie nie liczyłby się z tymi zespołami. Ale dla mnie to nie argument. Z faktami się nie dyskutuje, na boisku grają piłkarze a nie takie argumenty. Ile już oglądam spotkania za spotkaniem to trudno mi sobie przypomnieć, czy jakiejś drużynie fakt grania finału w swoim mieście pomógł?
Widziałem dwumecz Rapidu ze Śląskiem. W mojej opinii to byli słabi Rumunii i żenujący zespół Lenczyka. Izraelska potęga to inny poziom gry niż wicemistrza Polski, do tego będącego kompletnie bez jakiejkolwiek formy. Nie chce mi się przeglądać wszystkich źródeł, przeziębienie robi swoje. Z tego co wiem nie ma zagrożeń występu w ekipie Hapoelu Sahara i tego typu piłkarzy. Niewierze dzisiaj w to, że Bukareszt wygra na tym obiekcie, a tym bardziej strzeli dwie bramki. Dla mnie jest to anty wykonalne.
Typy: Fulham 1x + Bukareszt under 1,5 gola
Kurs: 1,85 by Bwin
Rezultaty:
Hapoel 0-1 Bukareszt ✅✅
Fulham 1-1 Twente ✅✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot; Wielki Szlem? Teraz czas na tenisa, w najwyższej randze !&quot;​

Czyli nic innego jak Davis Cup. Mamy już wspaniałe półfinały tych rozgrywek, gdzie znalazła się ekipa broniąca tytułu, Serbia. To właśnie jednego z ich reprezentantów biorę dzisiaj do grania. Na wspaniałej hali w Belgradzie, zdobywcy tytułu z poprzedniego roku podejmą groźną Argentynę. Moim osobistym faworytem jest ESP, ale tutaj chodzi wyłącznie o forsę i dobry typ.

Janko Tipsarevic v Juan Martin Del Potro
Dzisiaj będący w świetnej formie Tipsa podejmie największą gwiazdę Argentyny. Janko skreczował w meczu US Open nie przez uraz. Przegrywał w setach, w czwartym został złamany, on po prostu wiedział ze nie ogarnie tego meczu, a Davis nadchodzi wielkimi krokami. Natomiast Potro z tego co wiem ma lekki problem, co może być pomocne dla Serba.
Janko w końcu postanowił sobie, że chce zostać wielką gwiazdą tej gry. Wcześniej mecze go bawiły, chciał rozrywki, teraz przez przebieg czasu zmienił pogląd i już m.in. w USA mogliśmy widzieć tego jakże &#39;groźnego&#39; z twarzy zawodnika. Janko zagra dzisiaj na własnej hali w Belgradzie, gdzie w obecnych sezonach urwać seta a co dopiero mecz jest anty normalne. Tipsa w meczu z Novakiem zrobił na wszystkich piorunujące wrażenie, zresztą nie ma co się dziwić. Ja jestem spokojny o to, iż ten może tak grać w każdym meczu, ponieważ ma umiejętności na miarę mistrzów świata tylko większość kariery źle podchodził do grania w tenisa.
Tipsarevic prezentuje się o wiele lepiej od Potro. Nie chce tutaj przyciągać wniosków z US Open, ponieważ reprezentowanie kraju to inna sprawa. Serb jest szybszy w grze od Argentyńczyka. Defensywa po prostu bajeczna, wytrzymałość fizyczna równie świetna. Ale to cechuje Serbskich tenisistów, jak tak piszę to naprawdę utwierdza mnie to w przekonaniu, że zasługują oni na mistrzów globu.
Juan Martin jest jak zeszyt do matematyki, tylko w pamiętnym US Open trzymał dyscyplinę przez cały turniej, a tak? bynajmniej ja tego nie zauważyłem. Serwis jak siedzi to daje rade, jak na początku meczu nie idzie to rzadko kiedy się to zmienia. Natomiast podanie bałkańskiego gracza jest dosłownie solidne, czasami zdarzy się nawet seria niesamowicie mocnych uderzeń. Ogółem kolejny plus dla mojego faworyta. Wszyscy stawiają na zwycięstwo Janko. Ja tego nie kwestionuje, kurs jest po prostu niesamowity jak na takie fakty. Po ostatnich słowach Tipsy, brzmiących w stylu &#39;Chce być w końcu profesjonalistą i osiągać wielkie sukcesy&#39; trzeba go traktować jak wielkiego technika, bo takowym jest. Gra u siebie, na nawierzchni halowej. To właśnie na niej Serbia czyści wszystkich rywali. Mają kadrę m.in. z Novakiem, Janko, Troickim oraz deblistą Zimonjicem i są faworytami do obrony pucharu. Puchar świata do trzech setów, więc ten typ jest maks realny.
Jeśli ktokolwiek ma zawieść z tej bałkańskiej czwórki, to co najwyżej w meczach deblowych. Single są ich, bez względu na to kto z kim gra.
Dawaj Serbie, skoro lubisz klasykę i wielką sztukę w życiu osobistym, to wprowadź te aspekty w swoją rakietę!
Typ: Janko Tipsarevic over 17,5 gema w meczu
Kurs: 1,60 by Bwin.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Znowu stały błąd, czy żółtodziób czy fachowiec nigdy się ich nie wystrzegamy. Chodzi tu o to, że pierwsza myśl po prostu najlepsza. Takową było zagranie na to, iż Serb ugra co najmniej pięć gemów w pierwszym secie. Jak widać akurat. Nie wiem co mnie skłoniło do tego, co posłałem, ale coby nie ukrywać dawałem nawet większą pewność temu drugiemu typowi. Cóż zrobić, wczoraj ja, dzisiaj buk - jutro? A no jutro na pewno będzie ciekawie. Nie ma na co tutaj zwalać winy, Potro zagrał dość dobrze, a Tipsa stosował chory schemat w tym meczu. Pięciokrotnie robił dosłownie w 30-50 sekund trzy BP dla Argentyńczyka, a potem w efektownym stylu wybraniał. No, tylko ze ta sztuka nie udała się w pierwszym secie ostatniego gema i tu tkwi mały problem.

Do następnego ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
&quot;W Serbskim obozie gorąco...&quot;​

Krótko i na temat. Serbia wczoraj przegrała dwa pojedynki z Argentyńczykami w singlu. Teraz na pięknej hali w Belgradzie nie mają najmniejszego wyjścia, po prostu muszą zwyciężyć w tym meczu deblowym.
Janko Tipsarevic i Nenad Zimonjic​
Serbowie rzucają wszystko co najlepsze na teraz. Nenad jest dosłownie jednym z najlepszych deblistów na świecie. Janko po wczorajszym zerżnięciu własnego siebie przez Del Potro musi się rehabilitować. Argentyński debel na nawierzchniach twardych i halowych jest &#39;potężnie&#39; słaby, przegrywają wszystko co można. Chela jest zbyt drewniany na grę podwójną, poza tym jego umiejętności są okazałe tylko na cegle. Sam Monaco meczu nie wygra, a on też nie zachwyca w deblu, jak i na hali.
Janko i Zimonjic grali dotychczas trzy mecze. Roznieśli chorwacką parę Cilica z Dodigem w trzech setach, a w pojedynku przeciwko Isnerowi i jednemu z braci Bryan przegrali po wielkiej walce czterosetowej.
Dla mnie jest to nierealne, by w drugi dzień Davisa obrońcy tytułu skończyli z bilansem 0-3.
Typ: Janko/Nenad
Kurs: 1,25 by Bwin.
Rezultat: 7-6, 6-4, 6-2 ✅

Do góry Bottom