Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów
Spotkanie : Zenit - Atletico
Typ : X2 (wygra bądź zremisuje)
Kurs : 1.80
Bukmacher : eXpekt
Analiza: Miałem ogromne problemy z zalogowaniem się tu na forum i widzę że kolega
@AKA SHAKAL mnie z typem odnośnie Zenitu wyprzedził, lecz chciałbym tu coś dopowiedzieć. Pewnie będę tu jedynym z takim typem odnośnie tego meczu ale zaryzykuje. Przeanalizowałem formę Zenitu wedle własnych kryteriów i zagram w stronę Atletico mimo wszystko. Informacje na jakie natrafiłem są skazujące mnie na porażkę bo drużyna z Hiszpanii bez takiej elity jak :
napastnik Diego Costa oraz imponujące
14/14, obrońca Filipe Luis
12/0, obrońca Godin
12/0, pomocnik Tiago
9/2, napastnik David Villa
14/8, pomocnik Arda Turan
11/1, napastnik Baptistao
5/0, oraz pomocnik Mario Suarez
7/0. Podkreślam że to są dzisiejsze informacje i do samego gwizdka czy oficjalnego podania składów może się wiele wydarzyć & możecie mieć mój typ w ( Y ) !
Jeśli chodzi o Zenit to również w sieci i w swoich źródłach szukałem i na chwile obecną wiem w 50/50 że gospodarze tego meczu zagrają bez bramkarza Vyacheslav Malafeev
0/0, pomocnik Danny
15/10 oraz obrońca Cristian Ansaldi
5/1. Obrońca Aleksandr Anyukov
7/0 nie jest pewny swojego występu, a do składu wracają obrońca Lombaerts
15/0, pomocnik Shirokov
9/5, napastnik Kerzhakov
11/4, pomocnik Shatov
11/3 i pomocnik Bystrov
13/0.
Sprawa wygląda tak : Zenit ma nie wielkie osłabienie w składzie, wracają do drużyny kluczowi gracze, goście są poważnie osłabieni bo są pewni swojego awansu tak więc trener ich oszczędzi w tym meczu.
Drużynie Atletico depcze po pietach Real, tak więc następny mecz z niewymagającym rywalem jakim jest Elche na wyjeździe wypadałoby wygrać, a do tego jest niezbędny skład w komplecie ! Atletico goni Barce i bardzo mnie to cieszy, a ostatni swój mecz przeciwko Getafe to brak mi słów ! Przejdźmy do gospodarzy tego spotkania, mianowicie Zenit u Ruskich w lidze ma pierwsze miejsce, co prawda czuje oddech na swoich plecach drużyny Lokomotiv Moskva. Ostatnie pięć spotkań w bardzo fajny sposób pokazuje aktualną formę Zenitu :
W pucharze przegrana z drużyną z 2 dywizji, co prawda po samobójczym golu i po rzucie karnym ale różnica tych lig i poziomu jest ogromna ! Ostatni mecz to przegrana przeciwko Rustov (9 miejsce w tabeli). Wygrywając ten mecz z Atletico na własnym boisku, przy wsparciu kibiców, odskoczą drużynie Porto "nadal" na 1 pkt bo Portowcy podejmują u siebie słabą Austrię Wiedeń, tak więc w tym meczu widzę 3 pkt dla Porto. Na pewno ogromna mobilizacja jest w drużynie Zenitu w tym meczu lecz ja nie skreślę tylko dlatego drużyny Atletico !
Poziom nawet najgorszej drużyny Primera Division przewyższa najlepszą drużynę ligi ruskich !
Jestem bardzo ciekawy jaką 11-stke wystawi Diego Pablo Simeone, ale nawet jego najmniej doświadczeni gracze w tym meczu wg. mnie pokażą klasę i zaangażowanie !
Pozdrawiam / emoboy !