>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tylko SINGLE, tylko tennis ATP i WTA - wysoka stopa % zwrotu. Typy by SLIWA. ZAPRASZ

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Monfils jest faworytem meczu. Rochus w ostatnich trzech meczach na twardych kortach przegrał. Ostatnie h2h wygrał Monfils 10.02.10 w Rotterdam ale 2-1 (4-6,6-1,6-2). Obaj jeszcze nie grali w tym turnieju w Metz. Kolejny argument by nie obstawiać meczu. A ostanio Mnfils grał 23.05 tego roku? Według mnie wszystko może się zdarzyć. Nie zdziwiłbym się jak Monfils potraktuje ten turniej jako rozgrzewkę do jakiegoś innego ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Mysle ze Monofils powinien sobie poradzic, w innym meczu pomiedzy Seppi-Dodig stawka na Seppiego wynosi 1.53 mimo ze ten jest wyzej sklasyfikowany od Monofilsa a i Dodig jest poza 100 w ATP. Oczywiscie wszystko moze sie zdarzyc mimo to mysle ze Monofils da rade szkoda by mi bylo taki fajny kuponik przegrac kombinowalem dwa dni ????

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Chyba przekombinowałeś ???? Ale ja też czasami się mylę ???? Monfils miał sporą przerwę ???? Nigdy nie gram meczy jak zawodnik nie zagrał meczu w turnieju ponieważ nie wiadomo jak traktuje turniej ???? Według reguły w końcu turniej jest we Francji ????

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
8 lat chodzenia, obecnie 4 lata malzenstwa no i jest sliczna zonka i avatar, przynajmniej z kobieta udalo mi sie lepiej niz z zakladami ale coz nie mozna miec wszystkiego ????

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Voskoboeva G. (Kaz) - Kanepi K.(Est)
Wygra: Kanepi K.(Est)
Kurs: 1.66
Stawka: 147 zł
EW: 244.02 zł

✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
sliwa191 107

sliwa191