>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tylko SINGLE, tylko tennis ATP i WTA - wysoka stopa % zwrotu. Typy by SLIWA. ZAPRASZ

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Jak na razie stan konta wzrósł o 224.9 zł ✅ od ostatniego tygodnia. Z łatwością podliczyłem ponieważ wszystkie typy gram w realu ???? podsumowanie zrobię jutro ponieważ jeszcze dziś będzie gorący typ ???? Przepraszam za ten nie ład w tym tygodniu ale miałem mało czasu i dużo pytań na gg i z tego powodu trochę zrobił się chaos ???? nowy tydzień zaczynam od soboty i postaram się bardziej zdyscyplinować i prowadzić temat bardziej przejrzyście ???? Zapraszam do komentowania postu ????

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Jeśli macie jakieś propozycje czy sugestie odnośnie typów to piszcie na moje gg lub priv ???? Ostatnio miałem duże zainteresowanie moimi typami, więc jeśli chcecie więcej typów to piszcie ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Żeby nie było wątpliwości co do zawyżania kursu meczu będę stawiał według średniej wartości kursu na podstawie kilku największych buków ????

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
WTA - SINGIEL: US Open (USA), twarda
07.09.2012 20:00
Azarenka V. (Blr) - Sharapova M. (Rus)
Wygra: Sharapova M. (Rus)
Kurs: 2.8
Stawka: 78.4 zł
EW: 219.52 zł

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Podsumowanie ostatniego tygodnia:
Grałem płaską stawką 78.4 zł
Stan konta tydzień temu: 783.85 zł
Obecny stan konta: 930.35 zł
Zysk: 146.5 zł
Wzrost kapitału (ostatni tydzień): 18.6 %
Najwyższy wygrany kurs: 5.0

Ten tydzień był bardzo trudny do typowania ze względu na zmęczenie zawodników ???? Typy były w kratkę więc teraz będę bardziej starał się z typowaniem i sprawdzaniem typów jakie dałem na forum ????

Do góry Bottom