Jak dla mnie za dużo tu chaosu trzeba szukac typow. zamiast cytować posty mógłbyś edytować i zanzaczać na zielono jak wejdą na czerwono jak nie wejdą było b to przejrzyste
pozdro
Ok dzięki za podpowiedź ???? Od teraz będę tak postępował ???? Zależy mi na tym żeby każdy mógł bez problemu zobaczyć moje typy ???? Gram cały tydzień płaską stawką ???? zobaczymy co z tego wyjdzie ????
Tak jak Tomek proponuje jest wporzo, bo ciężko tutaj się odczytać . Co do edytowania, jeśli ludzie pobierają twoje typy (a tak będzie jeśli będą/są dobre), to jeśli będziesz próbował jakiś jaj z edycją to ktoś Ci to od razu wygarnie :].
ew. jesli chcesz koniecznie cytowac dla wiarygodności typów, to podawaj codziennie w jednym, dwóch czy dziecięciu nawet postach swoje wszystkie typy, a potem powiedzmy około 22 wszystkie cytujesz i robisz podsumowanie, tak tutaj jest chaos
te dwa ostatnie mecze rozpoczeły się 6:20 i 6:25 to jak to sie stało ze je później obstawiłeś??
wystawiaj te typy chociaż 6h wcześniej bo tak jak wystawiasz teraz to nie da rady ich obstawiać