>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 46: Sao Paulo (ATP CT Finals), Bratislava, Champaign, Montevideo, Salzburg

Status
Zamknięty.
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Haider Maurer- Paire
1,92 bwin
Jak dla mnie promocja od bwina i jutro kursy beda w granicach 1,70. Haider gra u siebie, jak dla mnie jest faworytem do wygrania turnieju po pokonaniu Mahuta dzisiaj. Paire widac ze gra od niechcenia, meczarnie ze slabym Struffem, ze slabym Janowiczem a dzisiaj cudem wygrana z rownie slabym Gojowczykiem ktory skreczowal.. Austriak sezonu nie mial zbyt udanego wiec wygrana u siebie jakos poprawilaby humor. On jest zmotywowany w przeciwienstwie do Francuza. h2h rowniez dla Haidera 1-0.

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Haider Maurer- Paire
1,92 bwin
Jak dla mnie promocja od bwina i jutro kursy beda w granicach 1,70. Haider gra u siebie, jak dla mnie jest faworytem do wygrania turnieju po pokonaniu Mahuta dzisiaj. Paire widac ze gra od niechcenia, meczarnie ze slabym Struffem, ze slabym Janowiczem a dzisiaj cudem wygrana z rownie slabym Gojowczykiem ktory skreczowal.. Austriak sezonu nie mial zbyt udanego wiec wygrana u siebie jakos poprawilaby humor. On jest zmotywowany w przeciwienstwie do Francuza. h2h rowniez dla Haidera 1-0.
Zgodzę się z Tobą. Nie widziałem w prawdzie meczu Haidera, ale Paire jakiś dramat - klient co chwile miał jakieś ale do decyzji sędziów liniowych, mecz z Gojowczykiem nie był jego wygraną ale przegraną Niemca, jak był drugi serwis to zarówno i jeden i drugi robili co chcieli - strzelali (kwestia tylko czy trafiali :razz ???? .
Dzisiaj kurs na Haidera 1,65 :wink:

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Ja już sie na Paire w tym turnieju przejechałem w meczu z Janowiczem, dlatego tym razem odpuszczę. Francuz jak mu coś nie wyjdzie ma pretensje do całego świata, rzucanie rakietami to już norma, ale mimo tego przechodzi z rundy do rundy. Nie zdziwię się jak wygra także to spotkanie.
Za to &quot;bet dnia&quot; dla mnie to:
Lacko - Dancevic 1 1,56 - betgun ✅
Moim zdaniem Lacko wygra cały turniej w Bratysławie, prawdopodonie wczoraj rozegrał najtrudniejsze spotkanie z Berrerem. Publiczność zachowywała się tak jakby to był finał wielkiego szlema, rzadko zdarza się, aby na turniejach tenisowych słyszeć taki doping.
Słowak w formie, napędzany publicznością nie powinien mieć problemów z Kanadyjczykiem.
Zawsze miło ogląda się mecze z udziałem Dancevicia, bo chłopa ma bajeczną technikę i ciekawe pomysły na grę, ale to będzie za mało na świetnie dysponowanego Lacko.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
AHM - Paire @ 1.80 26 03 AHM ret.
Wczoraj AHM wraz z Mahutem na spółę zrobili spektakl lub może nawet rollercoaster, to czy pozytywny czy negatywny to już każdy sam oceni lecz Austriak wygrywa czy to w złym czy gorszym stylu ciągle prze do przodu.
Błyski świetnej gry z tamtego sezonu widać u Andiego, to na pewno nie wystarcza na główny cykl ale tutaj u siebie na challengerze który zamyka sezon bo w następnym tygodniu to już naprawdę będą raczej zlewki i fusy AHM wygląda nieźle dobrze się porusza, jest ruchliwy nieźle gra z obu skrzydeł i co chyba najważniejsze nieźle szachuje serwisem na tej specyficznej nawierzchni chociaż obraz z wczoraj trochę rozmazuje rysy.
Obaj są to gracze z dziwną psychiką, ale Paire na tle Austriaka to jest mistrz przebija Monfilsa i innych swoimi pomysłami na korcie jak i poza nim lecz nie potrafi tego udokumentować wynikami.
Jeśli będzie pajacował próbował grać slajsy, dropy, podchodzić do siatki na tej nawierzchni trzeba być bardzo pewnym po approach-shot i jeśli Paire będzie robił akcje bez pomysłu to Austriak nie będzie cudował tylko będzie próbował szybko skończyć wygłupy Francuza.
Lacko - Dancević @ 1.53 ✅ 46 75 60
Lukasowi zawsze idzie gra w słabo obsadzonych turniejach ATP, chall lub na początku sezonu czy jego końcu. Chłopak ma talent lecz to kolejny przykład słabej głowy typu spartoli pare piłek pod rząd i włącza się hebel, narazie jest odwrotnie odwrócenie losów w meczu z Berrerem, pokonanie Kubota (wynik idzie w świat i nikogo nie obchodzi czy Kubot wpadł tutaj po wpisowe czy nie) i wygrana z zawsze groźnym Hajkiem.
Dancević zawodzi od sezonu &#39;09 jakoś nie ma tak fajnej jakości jaka była i nie zapowiada się na to by wróciła, na turnieju nie pokonał nikogo wymagającego może ktoś powie Ebden ale sądze że historia jest podobna jak u Kubota.
Lacko na nawierzchni w Bratysławie powinien prowadzić i wygrywac wymiany z Kanadyjczykiem który narazie tak naprawdę nie miał żadnego sprawdzianu, a Lacko jest zahartowany w bojach na kortach NTC w Bratysławie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
mozi 552

mozi

Użytkownik
Hell pogubiłeś się trochę. Zgadzam się, że Lacko wygląda tu całkiem przyzwoicie, ale tak naprawdę to jego rywale w meczach z nim nic nie pokazali (a oglądałem jego mecze z Hajkiem i Berrerem). Frankie ograł dwóch bardzo niewygodnych rywali - Ebdena, który był bardzo bliski zwycięstwa, ale Frankie pokazał że poprawił się jeśli chodzi o psychikę i jedno przełamanie to nie koniec seta dla niego. Z Minarem, który stawiał bardzo ciężki opór pokazał prawdziwą klasę. Oprócz klasycznych już dla siebie pięknych winnerów pokazał że potrafi być też niezwykle regularny, biegał do niewiarygodnie trudnych piłek i wszystko mu przechodziło. Kanadyjczyk uwielbia takie korty, dobrze się tu czuje, nie widzę innej opcji niż jego win, bo tak naprawdę to gracz o dużo większym potencjale niż wskazuje na to ranking, jego problemem jest głowa, która nie pozwala na regularne osiąganie dobrych wyników.
Frankie Dancevic @ 2.55 (znajdziecie i wyższy pewnie)

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Zemlja - Paire @ 1.90 ✅ 76(6) 46 46
Francuz w każdym meczu cyrki lecz jedynie poza kortem, chyba sobie obiecał skalp na koniec sezonu i wypadnie to w Salzburgu, na tej specyficznej nawierzchni dobrze wiedzie się osobom które skutecznie returnują, wczoraj Paire obnażył serwis Austriaka w całej okazałości jak i z defensywy bardzo często odwracał sytuację i wygrywał punkty, grał bardzo solidnie i bardzo dużej mierze regularnie.
Grega też bardzo solidny lecz bez jakiegoś błysku, większa suma spotkań to trzy sety i chyba bardziej kondycją i swoją &quot;mądrą ścianą&quot; wygrywał mecze Słoweniec jak i nie trafił na mocnego returnera choć Phau stawił mocny opór lecz czegoś zabrakło, dzisiaj decydującym czynnikiem będzie return Francuza który jest świetny.

drago 108

drago

Użytkownik
Popieram argumentacje Hell&#39;a. Poza tym, tak jak napisał Kamil, mimo tego jakim jest świrem to mimo to prześlizgnął się do finału. W meczu z AHM nie pasował mu prawy but i kilkukrotnie pokazywał swoje przepocone skarpetki, a gdy dostał nową parę wziął tylko prawego buta...
Nie bacząc na jego problemy z obuwiem to HM&#39;a rozstawiał jak chce i mimo kreczu mam wrażenie, że gdyby HM był wtedy w normalnej dyspozycji lub chociaż w tej z meczu z Mahutem to Paire i tak skończyłby z 2 setami.
Zemlji nie oglądałem, ale podobnie jak Francuz prześlizgiwał się przez kolejne rundy. Finał rządzi się swoimi prawami i dla bezpieczeństwa stawiałbym handi lub seta Pairego.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Lacko - Berankis 1 1,85 - nordicbet ✅
Konsekwentnie na Lacko w tym turnieju, mimo, że to finał jakoś nie mam obaw, co do tego, że tytuł powędruje do Słowaka.
Berankis młody, utalentowany, ale ogranie dziś Lacko będzie niezmiernie trudno, w dodatku niemal cała widownia będzie przeciw niemu.
Słowak niczym wojownik przechodzi przez kolejne rundy (mecz z Berrerem i Dancevic), to co często było jego słabą stroną (głowa), w Bratysławie funkcjonuje fenomenalnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom