Kilka meczy wartych uwagi:
Vesely - Krajinovic 1 1.25
Niski kurs, ale do podwyższenia ako w sam raz ???? Vesely na poziomie challengerów w tym roku na prawdę może zaimponować, świetny bilans (19/3). Bardzo dobrze zaprezentował się na RG, gdzie migiem przeszedł kwalifikacje, ale niestety wylosował Kohliego, więc przegrana z nim wstydu nie przynosi. Nie ma co patrzeć na ostatni mecz pomiędzy tymi zawodnikami, mecz w Uzbekistanie, myślę, że młodzian przyjechał tylko po wpisowe ???? Krajinovic co by tu powiedzieć, klasa niżej od Czecha.. choć widać zwyżkę formy, ale to za mało na solidnego i ambitnego Czecha !
Mayer - Gonzalez 1 1,26
Krótko i na temat. Widać, że Niemcowi chce się tu grać, więc śmiało go można dawać, rozstawiony z nr 1 Mayer ma wszystkie atuty by dziś wygrać i awansować do finału w Brunszwik. Kurs malutki, ale do kombinacji w sam raz ????
Zemlja - Konecny 1 1,17
Kolejny faworyt po malutkim kursie. Zemlja gra u siebie i na pewno będzie chciał zajść jak najdalej, spotkanie raczej do jednej bramki ???? można dać tylko do kombinacji.
Lorenzi - Podlipnik 1 1,25
dx2 bardzo dobrze opisał ten mecz, więc nie ma co się powtarzać, gra u siebie, więc będzie chciał się pokazać, różnica klas dość duża, wygrywa Lorenzi ????
Bedene - Cipolla 1 1,46
Kurs bardzo mi odpowiada, spodziewałem się mniejszego. Bedene dwa mecze i dwa szybkie spacerki, Cipolla (nie lubię jakoś tego gracza, ale to nic nie znaczy) męczył się z Ghemem, więc to coś znaczy... Dodatkowo Bedene gra u siebie i wątpię by miał przegrać akurat z Włochem, który w tym sezonie nie zachwyca, stawiam na zwycięstwo Słowaka !
Giraldo - Naso 1 1,25
Giraldo pokonał Starace na jego ziemi, dla mnie jest faworytem tego spotkania, różne wyniki są na turniejach we Włoszech, ale faworyt jest jeden - jest nim Giraldo ! Kurs słaby, ale gram go w kombinacji ????
Carreno-Busta - Ruben Ramirez-Hidalgo 1 1,50
trzeba go zapamiętać.. ale żenada ????
Gawronix super opisał ten mecz, nic dodać nic ująć, Rubena już nie powinno być na tym turnieju, no ale jakoś wydostał się z tarapatów, dziś wygrywa młody i waleczny Carreno ????
szkoda jednego meczu... 6/7 mam nadzieje, że ktoś skorzystał ????