>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 27: Braunschweig, Winnetka, Todi

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Braunschweig

Surface: Clay
Prize Money: €106,500 +H
Tournament website: http://www.sparkassen-open.de/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/526/mds.pdf

Winnetka

Surface: Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website:
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/228/mds.pdf

Todi

Surface: Clay
Prize Money: €42,500 +H
Tournament website: http://www.internazionaliumbria.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/3627/mds.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

Otrzymane punkty reputacji: +25
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Skugor-Dutra S. 2 @1.36

Na Wimbledonie dzien przerwy, a tu taki mecz z kwalifkacji do turnieju w Brunszwiku, gdzie pula nagrod wynosi 100 tysiecy, wiec challanger z renoma i dla wielu ostatni zawodnikow etap przygotowan do turniej uw Hamburgu. Rogerio Dutra da Silva to tez bardzo solidny gracz, ktory grywa od czas udo czasu w szlemach i turniejach World Tour. Ogolnie slaba byla pierwsza czesc seoznu w wykonaniu Brazylijczyka, ale on dosc dlugo nie gral, wiec tu prawdopodbnie byl jakis uraz. Ostatnio Brazylijczyk zdecydowanie gra juz duzo lepiej, zagral w finale w Mediolanie i cwiercfinale w Marburgu, czyli w tych mniejszych challangerach. Z perspektywy czasu to nawet wydaj mi sie, ze odpuscil sobie ten Marburg na cwiercfinale, zeby zagrac te kwalifikacje do dwa razy wiekszego challangera. Forma coraz lepsza, z takim rozstawieniem Dutra nie ma szans awansowac jako lucky loser ,wiec trzeba grac o wygrana. Rywal Franco Skugor tez miewal niezle momenty w karierze, chociaz to raczej epizody, calkie mniezle zagral kiedys w Bastad i forma Chorwata tez ostatnio mimo wszystko lepsza. Skugor to przede wszystkim sporo sily posiada, ale w obecnych okolicznosciach to Rogerio Dutra Silva wydaje mi si murowanym faowrytem do awansu do drabinki głownej.

Otrzymane punkty reputacji: +3
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Robert - Hamou 1,83 3/10 bet365✅
Robert mimo wieku wyglada solidnie, dobrze sie prowadzi i kompletnie nie widac aby mial 35 lat na karku. Przeszedl kwale W Paryzu ogral tam Gonzaleza, Lamasine i Ghema. Rowniez bylo blisko aby wejsc do turnieju glownego na Wimbledonie bo ogral niespodziewanie Gombosa i Zoppa, przegral dopiero z de Schepperem po bardzo zacietym meczu. Wiadomo sa atuty Roberta, swietnie wybiera kierunki zagran, bardzo dobry bh, regularnosc. Z takim rywalem ktos taki jak Hamou bedzie miec spore klopoty. Maxime wieszkosc z was widziala bo gral niedawno z Janowiczem. Dla mnie to byl mega marny tenis, bez zadnych konkretnych atutow. Polak robil bez sensowne bledy wlasne. Jesli tego uniknie Robert to raczej wygra. Forma gracza z Nimes niska od pojedynku z Jerzym przegral wszystko jak leci:
Vanni 4-6 2-6
Tatlot 4-6 6-3 3-6
Ungur 4-6 6-3 4-6
Bozoljac 7-6 1-6 6-7
Wszystko pierwsze rundy wiec naprawde nie wyglada to za ciekawie, chlopak generalnie nie ma za duzego talentu do tenisa, czeka go duzo pracy a on wyglada na takiego typowego leniwego islamiste, grunt to sie pomodlic 5 razy do allaha a ciezka praca to cos o czym tacy ludzie nie maja pojecia.
Ja sie ide opalac a niech panowie dadza cos zarobic...

Otrzymane punkty reputacji: +14
R 5K

rosati

Użytkownik
Giron - Daciek 1 1,25
Whittington - Jomby 1 2,25
szybko bo zaraz zaczynaja
Giron duzo lepszy zawodnik, doswiadczenie mimo mlodego wieku w czelkach gdzie pokonal sporo teoretycznie lepszych zawodnikow od siebie, widzialem go w tamtym roku raz, ruchliwy fajny fh, serwis sredniawy ale na poziomie czelendrzerow jest solidnym zawodnikiem, rywal glownie futuresy ze slabym skutkiem, glownie grywa na ziemii tu jest turniej na betonie w 1 rundzie meki z anonimem, kurs slaby ale dosc pewny.
Drugi mecz kursu nie rozumiem, Francuz nie wychyla glowy poza futuresy gdzie swoja droga osiaga dobre wyniki, ale to zupelnie inny poziom niz czelendzery mimo ze ma juz 24 lata, w 1 rundzie mial amatora w 2 ma Australijczyka mimo ze jest 3 lata mlodszy to w czelendzerach gra dosc czesto z dobrym skutkiem szczegolnie w pierwszej czesci sezonu gdzie poknal mertensa czy kleina wiec zawodnikow czelendrzerowych, w moim odczuciu Australijczyk powinien tu wygrac,a kurs to pomylka.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Krajicek 1.53 3/10 bet365✅
Nie wiem czym sie tu kieruje buk wystawiajac tyle, jasne, ze Austin super formy nie ma ale to solidny grajek, ktory mial pare dobrych wynikow w challenger tour. Siedem ostatnich meczow generalnie wtopy ale mecze naprawde zaciete. Jesli sie nie przelamie z taka sierota jak Crepaldi to juz chyba z nikim nie wygra. Losowanie ma super i starczy teraz dolozyc kropke nad i. Wloch 25 lat tlucze same futuresy, ostatnio pojawil sie w Padwie i zaszedl daleko ale rywale marni, tylo Gigounon sensowny a z Montanesem dostal 6-0 6-0.
Ymer 1.41 4/10 pinn⛔
Langer turniej zycia, kompletnie nie rozumiem tego wybuchu formy, to naprawde gracz z mocno ograniczonym potencjalem. Teraz albo pojdzie za ciosem albo wroci do futuresow. Aktualnie challengery sa dosc marnie obsadzone bo duzo sie dzieje wszedzie i moze zechce jeszcze powalczyc w tych rogrywkach. Jesli pogra jak w Marburgu to kto wie. Ja nie bardzo wierze w Niemca. Ymera nie docenialam, bardzo mi sie spodobal w Caltanissecie, przeszedl teraz kwale do Wimbledonu i przegral z Ivo Karlovicem ale dwa tb i seta mu dziabnal. Dla mnie tu jest roznica klasy. Elias ma chyba wszystkie elementy lepsze, i fh i bh i serwis, dosc regularny o dziwo nie wiem jak tu Nils ma wygrac no ale weryfikacja bedzie na korcie.

Carreno-Busta 1.50 4/10 maraton✅
Mayer konkretnie sie skompromitowal w starciu z Juanem Monaco na Wimbledonie. Dostac baty od czlowieka, ktory zaslynal z tego, iz uwaza, ze trawa nadaje sie jedynie dla krow do zarcia no to jest sztuka. Tym bardziej, ze przegrana mocno spektakularna do 1 2 i 4. Naprawde ciezko w to wierzyc. W Halle Florek ogral Johnsona i Struffa oraz tb z Rogerem Federerem! Na cegle Mayer traci swoje atuty w aktualnej formie, kontuzje jednak mocno go zniszczy. Po Monte Carlo to juz jest totalny zjazd i jedyna wygrana z Gombosem. Careno Busta wraca na swoja ulubiona nawierzchnie. Romans z grassem okazal sie szorstki. Wczesniej wygral chall w Perugi. Nie wyobrazam sobie aby nie ogral tak slabego obecnie Florka.
Gaio 1.67 2/10 pinn⛔
Becka to ja bede chyba non stop grac przeciw, totalnie mnie ten drewniak nie przekonuje. Set urwany Cervantesowi to i tak spory sukces chociaz jak widac Hiszpan czesto wygrywa 2-1. Od Heilbronn Andy wyglada mega slabo, pierwsze rundy z Martererem i de Bakkerem, potem srednio na trawie i znow clay. Gaio za to odwrotnosc rywala, super forma. Wloch pieknie wystrzelil Padwie ale juz wczesniej chall Milan dobra gra. W Padwie ogral Sampera Montane, Volandriego i Ramireza Hidalgo. Wczesniej gral kwale 3 mecze i 4 deble moze byc wiec zmeczony dlatego tu stawka minimalna. Przegral z Montanesem ale po walce 6-3 3-6 5-7. Federico ladnie sie teraz prezentuje, za to Beck wyraznie gorsza dyspozycja.
Struff 1.48 3/10 pinn✅
Cos tam pogral Albot w Moskwie pochwalilam go i juz gorzej. Final w Ferganie przegrana z Kudryavtsevem to troche zenada, potem trawka jeden mecz z de Schepperem wtopa i tyle. Radu czeka teraz ciezkie zadanie bo te ciut lepsze challengery na cegle to on nie ma wielkich szans na super dobre wyniki. Deblowo tez zle trafil bo ma pare Betov/Elgin bedzie ciezko. Struff solidny grajek i wyraznie lepszy od rywala. Niezly turniej w Heilbronn, walka w Genevie i Rolandzie, nie powiodlo sie ale zaciete mecze. Na trawie srednio ale mial Tomica dwa razy i przegral po walce. Takiego Albota powinien spokojnie wciagnac, gra u siebie jest wyraznie lepszy nie widze powodow aby mial tu odpuszczac.
Zopp 2.11 2/10 pinn⛔
Czemu tu faworytem Gonzalez to nie wiem. Alejandro jest bez formy, z Martinem 3-6 1-6, z Viola 1-6 4-6, ogral slabego Souse, Lindella, Tatlota, Mertensa. Wczesniej tez Mertens, Beretta a jak tylko dostanie kogos solidnego jak Fratangelo to odrazu w pysk i tak to wyglada od dluzszego czasu. Ostatni dobry turniej Kolumbijczyka to Madryt dawno temu. Jurgen wyglada za to solidnie. Zaciety mecz z Langerem, na trawie sredniawo, wczesniej Roland, Bordo nie ma super sukcesow ale wygrywa pojedyncze mecze z rywalami nie az tak slabymi np. Viola, Duckworth, Ghem, Sugita. Te wyniki sa duzo solidniejsze niz rezultaty Gonzaleza. Alejandro ma spore klopoty w defensywie, dobry pierwszy serwis, drugi slabiutki i wlasnie podania nie trzyma. Zopp potrafi atakowac i grac mocno to nie jest typowy claycourter. Dla mnie Estonczyk tu faworytem.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Crepaldi-A.Krajicek 2 @1.45
Tutaj kurs polecial w dol, ale to nie dziwi. Krajicek juz uznana marka, swietnie gral w okresie IW-Miami i challangerach. Twarda nawierzcnia zdecydowanie najbardziej mu odpowiada. Wloch raczej nie zaskoczy na tym Krajicka. Winnetka sredni challanger, ale nie powinno byc tutaj zaskoczenia.

Carreno B.-F.Mayer 2 @2.45
A ja tutaj stawiam na Floriana, mimo ze mecz jutro. Wygrane mecze Mayera po dosc dlugiej kontuzji mozna policzyc na palcach jednej reki, a paradoksalnie uwazam, ze Niemeic moze wygrac. Idzie Hamburg, czyli turniej Mayera, a Brunszwik to najwiekszy challanger na cegle i naprawde duzy sprawdzian. Z obowiazku dodam, ze Mayer wygral tego challangera dwa lata temu, a pozniej w cwiercfinale w Hamburgu byl o krok od odprawienia Federera. Wimbeldonu w to nie mieszam, ale jezeli ma sie zaczac cos dziac dobrego dla Mayera w tym sezonie to mysle ze wlasnie teraz, a kurs bardzo mnie zacheca w tych okolicznosciach.

Otrzymane punkty reputacji: +12
93glowa 768

93glowa

Użytkownik
Daniel - Kamke 1 @1.53 Pinnacle ✅
Kamke w tym roku bardzo słabo wygląda, porażka za porażką. Ostatnio w końcu coś tam ruszyło i wygrał pojedyńcze mecze na trawie i ostatnio z Puetzem w Marburgu. Daniel zdecydowanie lepsze wyniki w tym sezonie, sukcesy w challengerach. Bilans Daniela 21-6 w tym roku na clayu Kamke 1-8. Ostatnio może trochę spuścił z tonu w porównaniu z początkiem roku ale przegrana na trawie z Fallą wstydu nie przynosi, z Nedovyesovem i Basicem na cegle przegrać nie powinien ale każdemu zdarzają się słabsze mecze i teraz wydaje mi się że nie powinno być takiej wpadki. Na clayu swoim solidnym przebijaniem powinien sobie poradzić, Niemiec pewnie dość szybko się zniechęci jak wszystko będzie wracać i będzie wyrzucać coraz bardziej, tak sobie wyobrażam ten mecz. Daniel jak dla mnie trochę wyraźniejszym faworytem niż wskazują na to kursy.

Otrzymane punkty reputacji: +43
galgan23 521

galgan23

Użytkownik
Krueger - Bolt
CHALLENGER - SINGIEL: Winnetka (USA), twarda - 1/16-finału
07.07.2015 18:00
Krueger @ 1.68 Pinnacle ✅ 6-4 6-1

Amerykanin jest na pewno w dużo lepszej formie, ma za sobą świetny ITF w Wichita gdzie przegrał dopiero w finale 6-7 6-7 po dwóch tiebreakach, teraz ma szansę by znowu u siebie, tym razem w challengerach pokazać swoje rosnące umiejętności. Jego rywal to 22-letni Australijczyk Alex Bolt, który w tym roku na twardej nawierzchni na początku sezonu grał już fajne turnieje (półfinał w Happy Valley i finał w Burnie), jednak oba były w Australii i od dłuższego czasu jego forma cały czas idzie w dół, 9 na 10 jego ostatnich meczów zakończyły się porażkami. Grali już ze sobą raz rok temu w Australii gdzie Bolt po 3-setowym pojedynku okazał się lepszy, typuję tutaj udany rewanż ze strony znajdującego się w lepszej formie zawodnika gospodarzy turnieju.
----------------------------------------------------------------------------------------
Kozlov - Harrison
07.07.2015 18:00
Kozlov @ 2.75 Bet365, Marathonbet ⛔ 4-6 4-6

Dam tutaj szansę wielce utalentowanemu młodziakowi (rocznik 1998!) i myślę, że został on niedoceniony w tym starciu przez bukmacherów. Chłopak naprawdę potrafi świetnie grać na hardzie i jestem przekonany, że niedługo będzie o nim coraz głośniej. W zeszłym roku jako 16-latek doszedł do finału challengera w Sacramento po drodze pokonując właśnie dzisiejszego przeciwnika - Harrisona 6-1 3-6 6-3, a w półfinale wyelimnował rozstawionego z dwójką Smyczka. Przegrał dopiero w finale z rozstawionym z jedynką Querrey&#39;em 3-6 4-6. W jego historii meczów aż roi się od znakomitych wyników które pokazują, że ten chłopak mimo młodego wieku potrafi znakomicie grać na nawierzchni twardej, rok temu urwał seta Grothowi, Coricowi, Krajinovicowi, wynik z 2013 roku który na pewno wielu zadziwi i pokazuje w pewnym stopniu miarę jego talentu - 6-2 6-0 przeciwko Alexowi Zverevowi. Jego dzisiejszy rywal to 129 w rankingu ATP 23-letni Harrison, również ma on już na koncie parę fajnych wyników na hardzie, nie ukrywajmy że urwany set Nishikoriemu, czy wygrany finał challengera w Happy Valley z Baghdatisem 7-6 6-4 pokazują że na hardzie jest groźny, ale czy zasługuje w tym meczu na pozycję tak dużego faworyta? W mojej opinii nie, i mamy większe szanse niż bukmacherzy to oceniają na powtórkę sprzed roku, czyli wygraną młodego Kozlova w 1/16 finału.
----------------------------------------------------------------------------------------
Bossel - Kuznetsov
07.07.2015 21:00
Kuznetsov @ 1.76 Betsafe ⛔ 7-6 1-6 6-3

Trochę nie rozumiem tego kursu, w mojej opinii Amerykanin to faworyt na miarę kursu 1.55-1.60 w jego starciu ze Szwajcarem. Na hardzie zawsze odnosił najlepsze rezultaty, rzadko kończył udział w turniejach już w pierwszej rundzie, parę fajnych wyników z zeszłego roku chociażby pokonanie robiącego ostatnio furorę Denisa Kudla, urwanie seta Grothowi czy zwycięstwo nad Mannarino. Rozegrał on o wiele więcej meczów od Szwajcara na tej nawierzchni, gra u siebie i na pewno jest zmotywowany by przejść do kolejnej rundy. Bossel w tym i ostatnim roku niewiele grał, niczego specjalnego nie osiągnął i możliwe, że potraktuje ten mecz jako lekkie &quot;przetarcie&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
M.Gonzalez+Kavcic 1,53 bet365⛔

Kavcic, naprawde dobrze zaprezentowal sie na Wimbledonie, wygral seta z Simonem, wczesniej 3:0 pokonal Sugite. Mam nadzieje ze tak samo zagra w tym turnieju w Anglii przebijal wszystko co sie dalo, oby tutaj tez tak gral wtedy Amerykanski tenisita nie bedzie miec argumentow na pokonanie Slowaka. Przeciwnik tuz poza 2 setka. Wygral nie dawno komicznie obsadzony challanger w Azji, tak to same futuresy. Z takimi zawodnikami jak Kavicic nie ma zbyt czesto przyjemnosci grac, roznica klasy powinna byc widoczna golym okiem na korcie...

Kursy mega juz pospadaly na Gonzaleza, ja pogralem wczoraj. Za rywala ma zawodnika gospodarzy ktory gra tylko w futuresach i to z roznym skotkiem. Maximo na cegle po prostu inna polka, zajedzie Wlocha swoja regularnoscia, jak odda mu wiecej niz 7,8 gemow bede zdziwiony...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Victor Hanescu 1,72 Bet365⛔
Obecny sezon dla Rumuna średnio udany ale nadchodzi odpowiedni okres do zarabiania punktów i na powrót do top 100, Victor bazuje na mocnym serwisie kończącym fh i na schematach których używa podczas turniejów ceglanych od kilku lat, okres aby forma na mączke przyszła powinien stoponiowo wzrastac u Rumuna bo niedługo na pewno szansa na wystąpienie w kwalifikacjach do Hamburga czy turniej w Dusseldorfie pomogą osiągnąc chyba nadrzędny cel powrót do top100,naprzeciw Rumunowi Andrea Arnaboldi charakteryzujący się podobnym stylem co Rumun jednak dużo dużo mniej skutecznym i jakbym miał go określić to bardziej tułacz challengerowy niż bramy ATP, moim zdaniem Rumun jest zawodnikiem dużo bardziej kompletnym i doświadczonym i poradzi sobie z Włochem który na mączce jest wg mojej opinii wielkim średniakiem i taki kurs na Victora pobieram z uśmiechem na ustach

Stephane Robert 1,61 Bet365✅
Forma Francuza miała przyjsc na French Open jednak tam wiele nie zwojował tak samo przegrane kwale do Wimbledona i przychodzi gorzka rzeczywistość czyli challengerowa podwórka, Stephane tak samo bardzo sprytny estetyczny gracz posiadający niezłe podanie, jego rywal co to duzo mówić cienias niedobitek który może grać na jakichś słabszych turniejach na Słowacji lub Czechach gdzie drabinki nie imponują nazwiskami, Stephane na takim turnieju z pewnością ma w planach zajść kilka rund dalej i pobieram również taki kursik z pocałowaniem ręki
Andrej Martin 2,40 Bet365✅
Martin rozegrał świetny turniej w Padwie gdzie pokonał samego Montanesa w finale czyli gracza który na poziomie challenger może wygrać z każdym, oglądając finałowe spotkanie było widać starego dobrego Martina z przed dwóch sezonów a przypominam dla mało świadomych ze to gracz który może na cegle wygrać z każdym na arenie challenger o ile jest w formie a taka napewno jest bo odprawienie Hemeryego czy Montanesa robią wrażenia, naprzeciw niemu Kimmer Coppejans drugi po Dawidzie Goffinie gracz który puka do bram Atp jednak forma ostatnio bardzo kiepska porażki na cegle z Krawietzem czy Gombosem raczej mu chłuby nie przynoszą, widać regres formy widząc to po wynikach Coppejans wyszalał sie w Turcji gdzie wygrał turniej i teraz czuje że u tego zawodnika zanotujemy tendencje spadkową poprzednie półtora miesiąca temu bardzo dobre a teraz zaczną się spadki, jak wspomniałem wyżej Słowak jest w formie bo kilka zagrań z finału z Albertem prawdziwa maestria i czemu ma nie iść za ciosem w kolejnym turnieju nie widzę żadnych przeszkód wyglądał bardzo dobrze fizycznie teraz przerwa aż do środy więc regeneracja była odpowiednia na pewno warto spróbować taki pik
Pablo Carreno-Busta 1,48 10bet✅
Nie no jak zobaczyłem kursik spadłem z krzesła normalnie aż 1,48 toż to promocja na mistrza defensywy który na poziomie challengerów na cegle nie ma sobie równych, maszynka do wygrywania turnieji i miażdżenia dziadów i pokazywania im miejsca w szeregu, co można napisac o jego rywalu fajnie że powraca do formy kiedy był nawet w top100 jednak na Hiszpana to będzie wszystko za mało zdecydowanie za mało

Lucca Vanni 1,30 10bet
Wierzowiec Vanni powraca na nawierzchnie na której się czuje najlepiej czyli na cegłe, kapitalne podania do tego płaski 1bh i sporo sprytnych sztuczek dropów czy slajsów cholernie ciężki do złamania, rywal bliżej mi nieznany kwalifkant jednak ja łamię zasadę i gram przeciw kwalifikantowi bo widząc po nazwiskach jakie ogral to same ogórki, Lucca jutro w ostatnim meczu na który przyjdzie najwięcej tłumu pewnie kwalifikuje się do nastęopnej rundy moim zdaniem

Otrzymane punkty reputacji: +2
93glowa 768

93glowa

Użytkownik
Daniel - Dzumhur 1 @1.7 Pinnacle ✅
Jeszcze raz spróbuję w stronę Daniela. Wczorajszy mecz z Kamke przebiegał tak jak sobie to wyobraziłem - mądra gra Japończyka, dobra w defensywie, kiedy trzeba było atakować to atakował. Kamke zniechęcony gdy ustawiał już sobie akcje po kilku uderzeniach i to decydujące kończące uderzenie psuł. Niemiec trochę lepiej zaczął grać w drugim secie ale Daniel nie był ani przez moment zagrożony stratą podania. Jaki jest Bośniak wiadomo, wybuchowy - jak nie idzie to nie idzie i potrafi wywalać na potęgę, denerwować się. Czesto gra bezsensownie, Daniel będzie trzymać piłkę to Bośniak zacznie się śpieszyć, jak nie będzie szło będzie strzelać każdą piłkę z pełną mocą po autach. Bilans Damira 17-7 w tym roku na clayu, trzecia runda RG może robić bardzo dobre wrażenie ale pokonał po drodze Youzhnego którego nie należy traktować w tym roku jako poważnego przeciwnika, druga runda Bagieta który zawsze męczył się strasznie na cegle. Jak na Dzumhura są to oczywiście wartościowe zwycięstwa, ale nie powinniśmy również mówić o mega formie tego zawodnika. Liczę że dzisiaj zwycięży spokój i regularność Taro.

Otrzymane punkty reputacji: +4
shaayq 167

shaayq

Użytkownik
Bachinger - Langer 1 @1,57 ⛔
spoko kursik, Langer owszem ostatnio niezłe wyniki, ale do Bachingera moim zdaniem za dużo mu brakuje. Wygrał wczoraj po walce z Ymerem, Bachinger odprawił bez problemu Khachanova, myślę, że tutaj Matthias ogarnie młodszego kolegę swoim doświadczeniem.

Coppejans - Martin 2 @2,37 ✅
ten bet już był podany wyżej - podpisuje się pod nim, Martin wrócił do formy, oglądałem jego mecz z Montanesem od drugiego seta i jedyne co mi przychodzi na myśl, że ten pierwszy set 0-6 po prostu przespał. Potem już mecz był wyrównany ze wskazaniem na Martina. Kimmer trochę pod formą, więc próbuję w Andreja.
Carreno Busta - Dutra Silva 1 @1,50 ✅
Pablo wczoraj ładnie z Florianem, a Dutra Silva męczył kwale z przeciętnym Skugorem. Carreno wydaję się bym za mocny na Brazylijczyka a kurs zadowalający. Polecam.
All bet365

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Horacio Zeballos 1,72 Bet365✅
Jeszcze jeden typ jaki rzucił mi się w oczy, Horacio bardziej sensowny grajek niż drewienko Jao Souza który w tym roku miał tylko jeden turniej u siebie na śmieciach w Brazylii na początku roku gdzie zaswzedł bodajże do półfinału, a tak to same wtopy, porażki z Podlipnikiem z młodziutkim Djere w ostatnich czasach chluby mu napewno nie przynoszą, u Horacia widać szeroki progres formy wygrana z Dodigiem w kwalifikacjach Wimbledonu a także pookonanie w Moskwie Dzumhura czy wyrównany mecz z Hiszpanem De La Nava który wygrał turniej w Moskwie są symptomami dobrej formy a jeśli Zeballos jest w formie to przewyższa przede wszystkim inteligencją i kulturą gry na mączce Souze którego oceniam na bardzo bardzo przeciętnego zawodnika który nie wejdzie na wierzchołki ATP a będzie całe życie tłukł się w challengerach, pierwsze spotkanie i męki z Kudravstevem który na ziemii gra 2-3 razy do roku, niby h2h niekorzystne ale w tym czasie kiedy Souza wygrywał z Zeballosem ten drugi był kompletnie bez formy, tym razem będzie z pewnością inaczej

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
A.Zverev - Brands 1.57 3/10 bet365⛔ daniel dla mnie zagadka...
Brands z Langerem zagral jakby byl niepelnosprawny. Serwis pierwszy fajny, jak nie wszedl to koniec jakiejkolwiek gry. Blad za bledem, bh w kosmosy, ramy no wszystko nie tak jak trzeba. Wczesniej w Marburgu zle nie wygladal ogral Dutre, Gio i Olivo ale potem nagle jakby odcieli mu prad. Ze Zverevem bedzie mu niezwykle ciezko. Mlodszy z Niemcow szybko porusza sie po korcie i powinien swoja gra z linii zdecydowanie zdominowac rywala i doprowadzic do bledow. Daniel nie wytrzymuje wymian poza pooteznym fh to jest kołek totalny. Alex mial ciezko w 1 rundzie nie wiem co to bylo ale chyba ogarnal ostatecznie sytuacje a jelsi tak to powalczy tu o dobry wynik, niedlugo dosc wazne turnieje dla niego i warto troche na cegle potrenowac. Debel z Misza ograli Stadlera Struffa chyba nie bedzie tu odpuszczania.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Bachinger - Langer
Langer win
Kurs:2,34
ComeOn✅

Ja idę w stronę Langera, dla mnie młody Niemiec pokazuję się z dobrej strony w ostatnich meczach, szczególnie jeśli chodzi o grę nie o wyniki( choć wyniki tez fajne).
W Langer(ze) podoba mi się różnorodność i nowoczesny tenis jaki prezentuje, kolega wyżej napisał ze Bachinger jest bardziej doświadczony, ale dla mnie jest trochę spalony. Prezentuje w miarę równa formę ale czy jest ona na tyle dobra zęby zatrzymać szybkiego Nilsa?? którego jednoręczny backhand odprawił w jego krótkiej karierze wielu dobrych a na pewno lepszych od jego dzisiejszego przeciwnika tenisistów!!??
DLA MNIE NIEEE

Otrzymane punkty reputacji: +27
R 5K

rosati

Użytkownik
tez bym przestrzegal przed bachingerem, niby lepszy zawodnik, bardziej doswiadczony i teoretycznie lepsze wyniki, ale mimo wszystko dosc czesto przegrywa takie mecze jak ten dzisiejszy gdzie jest faworytem, szczegolnie gdy gra na ziemii. Dlatego gram na Langera plus do niego mlodego Zvereva, ktory na ziemii z Brandesem powinien latwo wygrac a kurs 1,50 jest dosc dobry
Langer 2,37 plus Zverev 1,50

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Marchenko+Kavcic 1,96 bet365⛔

Oba mecze bardzo podobne. Z jednej strony uznane nazwiska, z duzym doswiadczeniem, przeplatajacy gre w challangerach i turniejami ATP. A za przeciwnikow maja Amerykanow ktorzy praktycznie caly rok rzezbia w amerykanskich ITF i graja w takich slabo obsadzonych challangerach. Mieli fartowne losowanie w 1r trafiali na zawodnikow o klase gorszych niz przyjdzie im sie dzisiaj zmierzyc. Jezeli tylko potraktuja te mecze na powaznie to nie powinni dac szans rywala...

Otrzymane punkty reputacji: +25
R 5K

rosati

Użytkownik
Na potem zdecydowanie gram na Vanni 1,33 z kwalifikantem, Wloch u siebie na glownym korcie jeden z moich ulubionych graczy w czelendrzerach, zawodnik uniwersalny bardzo dobry serwis mimo wzrostu dobre poruszanie sie po korcie i co wazne dobra forma, rywala nie widzialem nigdy na oczy gracz z futuresow, gdzie osiaga dobre wyniki,ale Wloch to jednak na stan obecny zawodnik duzo lepszy od Silvy.
Plus Whittington 2,20 , tak jak przewidywalem mlody Australijczyk przeszedl kwale, teraz 2 runda zagra z Nguygenem, ktory forma nie grzeszy, fakt faktem w miare dobrze gra na betonie, ale jego wyniki nie powalaja na kolana.
Oprocz tego gram over 21,5 Kruger Marchenko i Krajcek 1,33

Otrzymane punkty reputacji: +26
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Gaio F. - Beck A
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bet365
✅

Ja jestem trochę innego zdania niż mój przedmówca i idę w stronę bardziej doświadczonego Niemca.
Może i forma jego nie jest w chwili obecnej jakaś rewelacyjna ale oglądałem jego mecze jakiś czas temu, i nie jest on takim drewnem jakim go nazywają(cie), (sz).
Gra on po prostu szkolny tennis, bez udziwnień ( dodatków, popisów itp).
Publiczności się to nie podoba ale to nie o to w tym momencie chodzi.
Dla mnie ten leworęczny tenisista który ma całkiem ciekawy serwis, powinien ograć młodszego kolegę.
Gaio ma teraz całkiem fajny okres ale dla mnie porostu jego rywal jest lepiej przygotowany psychicznie a młodszy kolega nie gra jeszcze równego tenisa.
Włoch jest znany z szybkiej i dynamicznej gry co czasem przynosi efekty a czasem się w tym gubi i popełnia dużo błędów...
Dla mnie doświadczenie, po ładnym kursie ????

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Bedene A. - Melzer G.
Over 20,5 g
1,90
Bet365
✅

Dla mnie linia w sam raz do pogrania.....
Niby Aljaž powinien gładko poradzić sobie z Geraldem??
Obaj nie prezentują klasy światowej ale jedno trzeba przyznać zawodnikom z dalszych miejsc rankingu zależy żeby piąć się na szczyt i nie łapią foszków.
Szczególnie liczę tu na Austriaka wiem że zawsze walczy do końca....
Zapowiada się ciekawe spotkanie nie wiem kto wygra dla mnie not bet..
Ale myślę że obaj sobie trochę pobiegają, dla tego idę w overka i liczę ze to bd naprawdę ciekawe spotkanie ????
A jeszcze jedno, ciesze się że pokazują Austriaka w przegranej pozycji odrazu linia na overka zmniejsza się, dla mnie git.
Miłego oglądania

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom