Krajicek 1.53 3/10 bet365
Nie wiem czym sie tu kieruje buk wystawiajac tyle, jasne, ze Austin super formy nie ma ale to solidny grajek, ktory mial pare dobrych wynikow w challenger tour. Siedem ostatnich meczow generalnie wtopy ale mecze naprawde zaciete. Jesli sie nie przelamie z taka sierota jak Crepaldi to juz chyba z nikim nie wygra. Losowanie ma super i starczy teraz dolozyc kropke nad i. Wloch 25 lat tlucze same futuresy, ostatnio pojawil sie w Padwie i zaszedl daleko ale rywale marni, tylo Gigounon sensowny a z Montanesem dostal 6-0 6-0.
Ymer 1.41 4/10 pinn
Langer turniej zycia, kompletnie nie rozumiem tego wybuchu formy, to naprawde gracz z mocno ograniczonym potencjalem. Teraz albo pojdzie za ciosem albo wroci do futuresow. Aktualnie challengery sa dosc marnie obsadzone bo duzo sie dzieje wszedzie i moze zechce jeszcze powalczyc w tych rogrywkach. Jesli pogra jak w Marburgu to kto wie. Ja nie bardzo wierze w Niemca. Ymera nie docenialam, bardzo mi sie spodobal w Caltanissecie, przeszedl teraz kwale do Wimbledonu i przegral z Ivo Karlovicem ale dwa tb i seta mu dziabnal. Dla mnie tu jest roznica klasy. Elias ma chyba wszystkie elementy lepsze, i fh i bh i serwis, dosc regularny o dziwo nie wiem jak tu Nils ma wygrac no ale weryfikacja bedzie na korcie.
Carreno-Busta 1.50 4/10 maraton
Mayer konkretnie sie skompromitowal w starciu z Juanem Monaco na Wimbledonie. Dostac baty od czlowieka, ktory zaslynal z tego, iz uwaza, ze trawa nadaje sie jedynie dla krow do zarcia no to jest sztuka. Tym bardziej, ze przegrana mocno spektakularna do 1 2 i 4. Naprawde ciezko w to wierzyc. W Halle Florek ogral Johnsona i Struffa oraz tb z Rogerem Federerem! Na cegle Mayer traci swoje atuty w aktualnej formie, kontuzje jednak mocno go zniszczy. Po Monte Carlo to juz jest totalny zjazd i jedyna wygrana z Gombosem. Careno Busta wraca na swoja ulubiona nawierzchnie. Romans z grassem okazal sie szorstki. Wczesniej wygral chall w Perugi. Nie wyobrazam sobie aby nie ogral tak slabego obecnie Florka.
Gaio 1.67 2/10 pinn
Becka to ja bede chyba non stop grac przeciw, totalnie mnie ten drewniak nie przekonuje. Set urwany Cervantesowi to i tak spory sukces chociaz jak widac Hiszpan czesto wygrywa 2-1. Od Heilbronn Andy wyglada mega slabo, pierwsze rundy z Martererem i de Bakkerem, potem srednio na trawie i znow clay. Gaio za to odwrotnosc rywala, super forma. Wloch pieknie wystrzelil Padwie ale juz wczesniej chall Milan dobra gra. W Padwie ogral Sampera Montane, Volandriego i Ramireza Hidalgo. Wczesniej gral kwale 3 mecze i 4 deble moze byc wiec zmeczony dlatego tu stawka minimalna. Przegral z Montanesem ale po walce 6-3 3-6 5-7. Federico ladnie sie teraz prezentuje, za to Beck wyraznie gorsza dyspozycja.
Struff 1.48 3/10 pinn
Cos tam pogral Albot w Moskwie pochwalilam go i juz gorzej. Final w Ferganie przegrana z Kudryavtsevem to troche zenada, potem trawka jeden mecz z de Schepperem wtopa i tyle. Radu czeka teraz ciezkie zadanie bo te ciut lepsze challengery na cegle to on nie ma wielkich szans na super dobre wyniki. Deblowo tez zle trafil bo ma pare Betov/Elgin bedzie ciezko. Struff solidny grajek i wyraznie lepszy od rywala. Niezly turniej w Heilbronn, walka w Genevie i Rolandzie, nie powiodlo sie ale zaciete mecze. Na trawie srednio ale mial Tomica dwa razy i przegral po walce. Takiego Albota powinien spokojnie wciagnac, gra u siebie jest wyraznie lepszy nie widze powodow aby mial tu odpuszczac.
Zopp 2.11 2/10 pinn
Czemu tu faworytem Gonzalez to nie wiem. Alejandro jest bez formy, z Martinem 3-6 1-6, z Viola 1-6 4-6, ogral slabego Souse, Lindella, Tatlota, Mertensa. Wczesniej tez Mertens, Beretta a jak tylko dostanie kogos solidnego jak Fratangelo to odrazu w pysk i tak to wyglada od dluzszego czasu. Ostatni dobry turniej Kolumbijczyka to Madryt dawno temu. Jurgen wyglada za to solidnie. Zaciety mecz z Langerem, na trawie sredniawo, wczesniej Roland, Bordo nie ma super sukcesow ale wygrywa pojedyncze mecze z rywalami nie az tak slabymi np. Viola, Duckworth, Ghem, Sugita. Te wyniki sa duzo solidniejsze niz rezultaty Gonzaleza. Alejandro ma spore klopoty w defensywie, dobry pierwszy serwis, drugi slabiutki i wlasnie podania nie trzyma. Zopp potrafi atakowac i grac mocno to nie jest typowy claycourter. Dla mnie Estonczyk tu faworytem.