qbali
Forum VIP
Bagnis drewno ?? Na jakiej podstawie tak uważasz ?? Wg mnie wcale słabo po korcie się nie porusza a wiele prostych błędów popełnia jak już to VEIC, który ma bardzo kiepską psychę.Uważałbym na Bagnisa, dla mnie to kompletne drewno, nigdy więcej na niego nie zagram,bardzo słabo porusza się po korcie, wiele prostych błędów, jego gra opiera się głownie na przebijaniu i czekaniu na błąd rywala, zdecydowanie wyżej cenie Veica który ostatnio jest w formie gra bardziej agresywnie z czym Bagnis będzie miał straszne problemy,h2h dla Chorwata,i moim zdaniem on wyjdzie zwycięzko z tego pojedynku ????
Nie wiem też na jakiej podstawie uważasz, że Veic jest w formie?? Kogo on wartościowego ostatnio pokonał ?? Ba, raz w tym roku wygrał więcej niż 2 mecze w jednym turnieju, więc sezon na pewno kiepski... Znacznie lepiej grał rok czy dwa lata temu niż w tym roku. Widziałem go na jednym z turniejów w Brazylii i grał fatalnie albo przynajmniej słabo.
Rok temu w tym turnieju wygrał nie kto inny niż Bagnis, więc na pewno dobrze mu się tutaj gra. Nie będę pisał o obronie punktów bo wiele ich do onrony nie ma ???? ale w dzisiejszym meczu powinien spokojnie dać sobie radę z będącym wg mnie pod kreską Veicem. Dokładam do dubelka De Bakkera, które solidnie się zaprezentował w pierwszej rundzie i w drugiej też powinien ograć klasę od siebie gorszego rywala
???? Antonio Veic - Facundo Bagnis dla Mecz (1.65) WYNIK 16 46
???? Thiemo De Bakker - Alessio Di Mauro dla Mecz (1.40) WYNIK 64 64
KURS: 2.31
Expekt