C
147
Skoro tak uważasz to dlaczego już teraz grasz i psujesz sobie rynek :?:(pewnie w dniu zawodów znajdziemy lepszy kurs u innego buka)
Gram teraz, bo zapewne tobet, b365, czy SB wystawią kurs na zwycięzce turnieju w Slangerup, a nie na zw. IMD.Skoro tak uważasz to dlaczego już teraz grasz i psujesz sobie rynek :?:
Co do typu to nie widzę w nim żadnego value. Dwa turnieje także kurs @3 nie jest adekwatny do ryzyka. Tym bardziej że MJJ i Madsen są w stanie pokonać Iversena.
I ten że Madsen we wtorek w lidze szwedzkiej bo "takim walnięciu głową" zdobywa 8+2 i Tak jak piszesz to nie GP gdzie stawka jest wyrównana ale zawody gdzie będą sie liczyć 4 zawodnikówPisząc, że po takim walnięciu głową o tor i przerwą Madsena ma on szanse na zwycięstwo stwierdzam, że jesteś niepoprawnym optymistą.
Z Iversenenem może powalczyć; Bjerre i MJJ, z tym że Bjerre może zrobić 13pkt jak i 4pkt, kurs 3,0 adekwatny do ryzyka.
To nie GP, gdzie dany turniej może wygrać 1 z 10 czy 12 zawodników.
Wiem, wiem zdobył 8pkt w Szwecji, ale 5 na niezbyt przeciwnikach + 1 w gratisie...I ten że Madsen we wtorek w lidze szwedzkiej bo "takim walnięciu głową" zdobywa 8+2 i Tak jak piszesz to nie GP gdzie stawka jest wyrównana ale zawody gdzie będą sie liczyć 4 zawodników
jak rozliczny jest zaklad w H2H w sportnigbet jesli dwoch zawodnikow ma tyle samo pkt?
Za http://pl.sportingbet.com/t/info/rules/rules_hsc.html#zuzelZakłady zostaną unieważnione, jeżeli zawodnicy zdobędą taką samą ilość punktów.
Podpisuje się po tym co piszesz. Wieś wieś wieś, co najlepsze na niemieckim i na angielskim również zupełnie co innego niż żużel! kino ku... mać ! Jak się ma za priorytet tenis czy coś innego to po co się biorą za żużel tumanyA gdzie obejrzymy ?? skoro eurosport daje nam nudny debel albo jeszcze bardziej nudny snooker.. ? Nie wiem jak mozna nazywac impreze Eurosport Pairs i nie dawac tego na swoim kanale...
A myślisz, że z jakiego powodu nie zaczęli? I co będą czekać do 20 aż w Paryżu skończą mecz i dekoracje? yhymJeszcze nie zaczęli więc nie pokazują. O 19:30 powinni zacząć.