>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje indywidualne i towarzyskie 2013

Status
Zamknięty.
C 147

cococabana

Użytkownik
Typ wydaje sie byc calkiem dobry chyba jeszcze Unibet nie wiedzial ze Nicki nie jedzie tylko pamietaj ze to 1. final a stawiasz na ogolnego mistrza 2. final dopiero 30 VIII wiec do tego czasu wszystko moze sie zdarzyc...
Jak dla mnie kurs na Madsena 12 bardzo duze value!

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
(pewnie w dniu zawodów znajdziemy lepszy kurs u innego buka)
Skoro tak uważasz to dlaczego już teraz grasz i psujesz sobie rynek :?:
Co do typu to nie widzę w nim żadnego value. Dwa turnieje także kurs @3 nie jest adekwatny do ryzyka. Tym bardziej że MJJ i Madsen są w stanie pokonać Iversena.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Skoro tak uważasz to dlaczego już teraz grasz i psujesz sobie rynek :?:
Co do typu to nie widzę w nim żadnego value. Dwa turnieje także kurs @3 nie jest adekwatny do ryzyka. Tym bardziej że MJJ i Madsen są w stanie pokonać Iversena.
Gram teraz, bo zapewne tobet, b365, czy SB wystawią kurs na zwycięzce turnieju w Slangerup, a nie na zw. IMD.
Pisząc, że znajdziemy lepszy kurs u innego buka miałem na myśli zwycięzce w Slangerup.
Pisząc, że po takim walnięciu głową o tor i przerwą Madsena ma on szanse na zwycięstwo stwierdzam, że jesteś niepoprawnym optymistą.
Z Iversenenem może powalczyć; Bjerre i MJJ, z tym że Bjerre może zrobić 13pkt jak i 4pkt, kurs 3,0 adekwatny do ryzyka.
To nie GP, gdzie dany turniej może wygrać 1 z 10 czy 12 zawodników.

R 67

route66

Użytkownik
Pisząc, że po takim walnięciu głową o tor i przerwą Madsena ma on szanse na zwycięstwo stwierdzam, że jesteś niepoprawnym optymistą.
Z Iversenenem może powalczyć; Bjerre i MJJ, z tym że Bjerre może zrobić 13pkt jak i 4pkt, kurs 3,0 adekwatny do ryzyka.
To nie GP, gdzie dany turniej może wygrać 1 z 10 czy 12 zawodników.
I ten że Madsen we wtorek w lidze szwedzkiej bo &quot;takim walnięciu głową&quot; zdobywa 8+2 i Tak jak piszesz to nie GP gdzie stawka jest wyrównana ale zawody gdzie będą sie liczyć 4 zawodników

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
I ten że Madsen we wtorek w lidze szwedzkiej bo &quot;takim walnięciu głową&quot; zdobywa 8+2 i Tak jak piszesz to nie GP gdzie stawka jest wyrównana ale zawody gdzie będą sie liczyć 4 zawodników
Wiem, wiem zdobył 8pkt w Szwecji, ale 5 na niezbyt przeciwnikach + 1 w gratisie...
Walasek, Madsen, Nilsson, Gapiński 5:1
Madsen, Alden, Zengota, Aspgren 5:1 (18:12)
Łaguta, Kildemand, Madsen, Gapiński (r) 4:2 (43:35)
a Iversen w Stali: 16, 16, 15, 14, 14, 9 w Szwecji 12, 8 w Anglii na 12naście startów tylko 2x miał mniej niż 10pkt...
Iversen jest faworytem, a wy szukacie sensacji. Szanuje wasze zdanie, jak nie chcecie to nie grajcie PUKA. Skończmy już tą dyskusje, za kilka godzin okaże się kto miał racje. (po pierwszym turnieju)
Moja 4 do finału
Iversen, Bjerre, B Pedersen MJJ.

P.Hougaard
- Bach @1,60 SB ✅
H.Andersen - Klindt @1,40 SB ⛔
B.Pedersen - Risager @1,20 SB ✅

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Madsen - Korneliussen 1 1,60 ✅
Jepsen Jensen - Bjerre 1 1,70 ⛔ Jepsen przeciętnie

Kurs 2,72 Sportingbet

Dzisiaj Mistrzostwa Danii część I.
Leon jedzie na swoim torze więc ścieżki zna znakomicie i będzie bardzo mocny dzisiaj. Po upadku wydaje się że już nie ma śladu bo w Szwecji pojechał dobre zawody. Korneliussen z kolei też po kontuzji powraca do ścigania i jak On dzisiaj sie będzie prezentował to jest spory znak zapytania. Niby wszystko ok ale to sie okaże na torze. Znajomość własnego owalu przemawia za Leonem.
Druga para z tu stawiam na bardzo dobrze spisującego się Michaela Jepsena Jensena który jest jednym z faworytów dzisiejszych zawodów. Kenio jak to Kenio bardzo nieobliczalny może pojechać na 13pkt ale może i dobrze na 3pkt. Dzisiaj rywale trudni więc nie sądzę aby pojechał jakies dobre zawody.Ogólnie to by Go tu nie było gdyby nie kontuzja Nickiego Pedersena bo to właśnie Jego zastępuje Bjerre.
Warto!

Pozdrawiam RADULA

radula 5,4K

radula

Użytkownik
B.Pedersen - M.Risager 2 4,00 Sportingbet ⛔

Uważam,że taki kurs to jest przegięcie. Risager może nie jest znane naziwsko ale patrząc na Jego wyniki w Danii to nie jest aż taki słaby. Wiadomo liga duńska słaba ale jednak kręci tam dwucyfrówki. Bjarne słabiutki i dzisiaj nie będzie się liczył w walce o najwyższe cele. Delikatnie można spróbowac bo wcale Risager nie jest skazany na pożarcie.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Ktoś mi odpowie o co kaman z tym finałem? Po co był ten mini turniej? Dlaczego Jensen nie pojechał w finale tylko Klindt?

S 26

spawacz

Użytkownik
Akurat to jest dosc proste. W Danii nie ma zadnych polfinalow 3-6 jak w Anglii. Jensen nie mogl jechac w finale, poniewaz bezposrednio z turnieju glownego zakwalifikowali sie tam Klindt i Bjerre ze wzgledu na najwieksza ilosc zwyciestw ze wszystkich zawodnikow z 10 punktami (po 2 zwyciestwa biegowe podobnie jak Larsen ale wiecej 2 niz Larsen - identyczne zasady jak w GP). Jako ze ten turniej byl jednoczesnie dunska eliminacja do kwalifikacji do GP 2014 (tak jak u nas zloty kask), to cale baraze po biegu 20 dotyczyly wlasnie tych eliminacji, a nie biegu finalowego ktorego obsada byla rozstrzygnieta juz po biegu 20 (jak zawsze w przypadku IMD).

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 126

mj_bull

Użytkownik
No to nie mógł od razu w finale pojechać Klindt i Bjerre? Skoro pierwsza czwórka i tab była znana, to o miejsca 5-7 mogli jechać tylko Jensen, Andersen i Larsen. Jeden bieg i mamy kolejność 5-7. Rozumiem zasady miniturnieju, tylko czemu on służył? To Klindt jako, że po tym miniturnieju był na 7 miejscu, ale pojechał w finale i zajął drugie miejsce awansował do eliminacje GP?

S 26

spawacz

Użytkownik
Klindt nie awansowal do eliminacji GP. Po prostu przy eliminacjach do GP krajowa federacja musiala ustanowic inne zasady dla tych co maja rowna ilosc punktow, tez uwazam ze to rozwiazanie z jednym biegiem byloby sprawiedliwsze. Ale tu sie jeszcze chyba rozchodzilo kto gdzie pojedzie w tych eliminacjach, choc tego nie jestem pewien.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Andrej Lebiediew Indywidualnym Mistrzem Świata 2013 @67,00 Bet365

Spadłem z krzesła jak zobaczyłem ten kurs.Chyba że Bet365 wie coś czego ja nie wiem? Że np Łotysz zrezygnuje ze startu w dwóch argentyńskich turniejach kończących walkę o tytuł IMŚJ? Tylko w ten sposób jestem sobie w stanie wytłumaczyć taki kosmiczny kurs.Niżej wyceniają tylko szanse Strzelca.Wyżej takich asów jak Gomólski,Borodoulin,Porsing czy Jacobsen.Ale po kolei.Finał IMŚJ to 6 turniejów rozgrywanych na przestrzeni ponad 5 miesięcy.Czyli dochodzi oczywiście kwestia stabilnej formy oraz jakiejś ciężkiej kontuzji.No ale to może dotknąć każdego z finalistów.Według mnie Andrzejowi zagrozić mogą na poważnie Dudek,Pawlicki i któryś z duńskiej pary Mikkel Jensen/Mikkel Michelsen.Milik też już ma spore doświadczenie,ale myślę że u niego zdecyduje zbyt mały kontakt z mocniejszymi rywalami w rozgrywkach ligowych.Turniej odbędą się w Pile,Daugavpils,Berwick,Terenzano i 2 razy w Argentynie.Post piszę świeżo po tym jak Lebiediew wygrał półfinał IMEJ w Pile.W Daugavpils jeździ na codzień i od urodzenia;) W Anglii to będzie ciężki turniej dla każdego z tych chłopaków.A Argentyna to już inny świat,więc tam wszystko się może zdarzyć.
Reasumując: widzę ogromne value w takim kursie,bo Lebediewa ustawiłbym w 3-5 faworytów do złota.W tym sezonie chłopak widać,że jedzie skutecznie nie tylko u siebie,ale praktycznie gdziekolwiek się pojawi.Polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +7
emil1702 380

emil1702

Użytkownik
EUROSPORT SPEEDWAY BEST PAIRS
Już w sobotę w Toruniu bardzo ciekawy turniej par, w którym zmierzą się reprezentacje z Polski, Australii, Danii, USA, Czech, Szwecji i Rosji.
Bezsprzecznymi faworytami zawodów są Polacy, mający w swoim składzie chyba dwóch najlepiej znających Motoarenę zawodników - Tomasza Golloba i Adriana Miedzińskiego, a uzupełnieniem składu będzie Jarosław Hampel. Najtrudniejszymi rywalami dla biało-czerwonych będą Rosjanie, Duńczycy i Australijczycy. Pierwsi z nich do startu desygnowali genialnych w tym sezonie Sajfutdinowa oraz braci Łagutów. W zespole z północy Europy wystąpią: startujący ze złamaną ręką Nicki Pedersen, młody i zdolny Jepsen Jensen oraz rezerwowy Hans Andersen, którego najlepszy czas minął kilka lat temu. Ostatnim groźnym rywalem Polaków jest Australia mająca do dyspozycji zawodnika miejscowego Unibaxu - Chrisa Holdera, a w raz z nim wystąpi Davey Watt. Według mnie Polacy są murowanym kandydatem do wygranej, Miedziński oraz Gollob notują genialne występy na Motoarenie, a kilka oczek dorzuci też Jarosław Hampel i jeśli nasi zawodnicy wezmą na serio ten turniej to ze spokojem go wygrają.

Polska wygra Eurosport Best Pairs
wygrana w finale 7:2 z Rosją ✅ 7,6j
1.95
bet365
8/10
Następnymi wartymi uwagi zakładami są pojedynki Australii ze Szwecją. Drużyna z Antypodów dysponuje znającym Motoarenę Holderem i Daveyem Wattem, który w ostatnią niedzielę zdobył w Toruniu 5 oczek. Reprezentacja Szwecji powołała na turniej Jonssona i Lindbaecka, którzy nie są w dobrej formie, popularny AJ upadł na treningu przed GP Wielkiej Brytanii i ma mocno spuchniętą nogę, co spowodowało wycofanie się z ostatniego meczu ligowego, natomiast Antonio Lindbaeck z powodu słabych występów został odsunięty od składu beniaminka Ekstraligi z Gniezna.

Australia
- Szwecja 26:18 ✅ 4j
1.50
bet365
8/10
Inną proponowaną przez b365 parą jest USA - Czechy. Reprezentacja zza oceanu pojawi się w Toruniu z Gregiem Hancockiem i Ryanem Fisherem. Pierwszy z nich jest wiekowym zawodnikiem i mimo zdobycia IMŚ nie jest już najgroźniejszym rywalem dla młodszych jeźdźców, a Fisher to słabo znana postać dla kibiców polskiej ligi. Natomiast Czesi swój skład złożyli z Alesa Drymla, Tomasa Suchanka oraz wzmocnili się Słoweńcem - Matejem Zagarem, który w ubiegłą niedzielą, podobnie jak Watt, startował w lidze na Motoarenie wywalczając 9 punktów i bonus. Wysoki kurs na reprezentację Czech jest warty zagrania.
USA - Czechy 20:23 ✅ 7,88j
3.25
bet365
3.5/10
Skuteczność: 3/3, 100%.
Zysk: ✅ 19,48j

Otrzymane punkty reputacji: +14
lemar 75

lemar

Użytkownik
Eurosport Speedway Best Pairs.
Matej Zagar pojedzie jako Czech. Aktualnie wisi 3.25 na Czechow z Amerykanami w bet365. Ales Dryml z Matej Zegarem przeciwko Gregowi i Fisherowi. Dla mnie value.
Polecam

Otrzymane punkty reputacji: +15
M 126

mj_bull

Użytkownik
Chciałem grać na zwycięstwo Polski, ale skoro formuła jest taka, że 2 i 3 drużyna jadą o miejsce w finale, a później mierzą się z najlepszą po rundzie zasadniczej to ja dziękuje. Załóżmy finał Polska - Rosja, jeden bieg, wszystko możliwe. Przyblokują jednego zawodnika, pojadą na 3-3 (czyli 5-4) i pozamiatane. Skupie się &quot;tylko&quot; na oglądaniu.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
A gdzie obejrzymy ?? skoro eurosport daje nam nudny debel albo jeszcze bardziej nudny snooker.. ? Nie wiem jak mozna nazywac impreze Eurosport Pairs i nie dawac tego na swoim kanale...
Podpisuje się po tym co piszesz. Wieś wieś wieś, co najlepsze na niemieckim i na angielskim również zupełnie co innego niż żużel! kino ku... mać ! Jak się ma za priorytet tenis czy coś innego to po co się biorą za żużel tumany
Zawody rozpoczną się z opóżnieniem ???? a tu trzeci set w Paryżu jeszcze do rozegrania
Jeszcze nie zaczęli więc nie pokazują. O 19:30 powinni zacząć.
A myślisz, że z jakiego powodu nie zaczęli? ;) I co będą czekać do 20 aż w Paryżu skończą mecz i dekoracje? yhym
O godzinie 19:24 nadal nie rozpoczęła się prezentacja.
edit // nie no wieś do potęgi entej kur... żeby transmitować od 5 biegu ? heh

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom