>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje Dream Match Tennis Pro.

mroku 104

mroku

Użytkownik
W takim razie skoro już tylu chętnych to jeszcze 10 i zagramy turniej z 32 osobami. Odbędzie się losowanie, kto nie może hostować musi po prostu liczyć na farta, nie ma płaczu. Czekamy na 32 osoby i rozpoczynamy losowanie :]

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
26. boberek34
co do mojego hostowania, nie wiem czy mogę. Mam radiówkę, jakiś router, sprawdzać, nie sprawdzałem. Najlepiej, żebym założył i ktoś z forum by sprawdził, czy może wejść.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
26. boberek34

co do mojego hostowania, nie wiem czy mogę. Mam radiówkę, jakiś router, sprawdzać, nie sprawdzałem. Najlepiej, żebym założył i ktoś z forum by sprawdził, czy może wejść.
Nie potrzeba ci osoby z forum.Jak zalozysz gre to tam znajda sie osoby ktore beda chcialy dolaczyc do gry (np jakis Hiszpan lub inny obcokrajowiec) a jak dlugo nikt nie bedzie wchodzil to znaczy ze nie mozesz hostowac.Zreszta jest tam takie cos jak host test...

haftus 140

haftus

Użytkownik
Start&gt;uruchom&gt;cmd&gt;ipconfig&gt;i wpisujesz Swoje ip tam masz 3 podane próbuj :razz:
Wziałem ipv4 bo teoretycznie miało być to.. ale poprzednio gra przy tescie hosta dawała &quot;cannot...&quot; a teraz game join failed
I wtedy mogłem założyc, ale nikt nie mógł się dlołączyć a teraz nie moge nawet załozyć.
nie ogarniam.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Wziałem ipv4 bo teoretycznie miało być to.. ale poprzednio gra przy tescie hosta dawała &quot;cannot...&quot; a teraz game join failed
I wtedy mogłem założyc, ale nikt nie mógł się dlołączyć a teraz nie moge nawet załozyć.
nie ogarniam.
Zakladac to kazdy moze(pisze waiting for the palyers).Wtedy pojawia sie twoj serwer na liscie tylko nieda sie np dolaczyc.

haftus 140

haftus

Użytkownik
Zakladac to kazdy moze(pisze waiting for the palyers).Wtedy pojawia sie twoj serwer na liscie tylko nieda sie np dolaczyc.
a teraz mam smieszna sytuacje.
moge dolaczyc do 90% osób (do takich do których prędzej nie mogłem), ale nie moge załozyc.
PORTY MAM OTRAWRTE wg. PF Checkera.

Do góry Bottom