krol-julian
Użytkownik
16. Król julian - mogę hostować
brawo, więc jednak się da. próbować ! ????18. zuberek89 - nie mogę hostować, ale próbuje odblokować porty
E: PORTY ODBLOKOWANE MOGĘ HOSTOWAĆ ! ????
mi na razie nie wychodzi, bo nie wiem które IP wpisać w ruterze, external czy dynamicbrawo, więc jednak się da. próbować ! ????
Start>uruchom>cmd>ipconfig>i wpisujesz Swoje ip tam masz 3 podane próbuj :razz:mi na razie nie wychodzi, bo nie wiem które IP wpisać w ruterze, external czy dynamic
Nie potrzeba ci osoby z forum.Jak zalozysz gre to tam znajda sie osoby ktore beda chcialy dolaczyc do gry (np jakis Hiszpan lub inny obcokrajowiec) a jak dlugo nikt nie bedzie wchodzil to znaczy ze nie mozesz hostowac.Zreszta jest tam takie cos jak host test...26. boberek34
co do mojego hostowania, nie wiem czy mogę. Mam radiówkę, jakiś router, sprawdzać, nie sprawdzałem. Najlepiej, żebym założył i ktoś z forum by sprawdził, czy może wejść.
Wziałem ipv4 bo teoretycznie miało być to.. ale poprzednio gra przy tescie hosta dawała "cannot..." a teraz game join failedStart>uruchom>cmd>ipconfig>i wpisujesz Swoje ip tam masz 3 podane próbuj :razz:
Zakladac to kazdy moze(pisze waiting for the palyers).Wtedy pojawia sie twoj serwer na liscie tylko nieda sie np dolaczyc.Wziałem ipv4 bo teoretycznie miało być to.. ale poprzednio gra przy tescie hosta dawała "cannot..." a teraz game join failed
I wtedy mogłem założyc, ale nikt nie mógł się dlołączyć a teraz nie moge nawet załozyć.
nie ogarniam.
a teraz mam smieszna sytuacje.Zakladac to kazdy moze(pisze waiting for the palyers).Wtedy pojawia sie twoj serwer na liscie tylko nieda sie np dolaczyc.