Nie rozumiem tylko jednego dlaczego walkower dla Zaszkinsa ... To, że nie odpisałem w piątek i w czwartek na wiadomości które mi przysłał nie oznacza, że nie chciałem grać ... Z prywatnej wiadomości którą napisał mi na forum wynikało, że chciał by zagrać w piątek wieczorem lub sobotę rano przy czym zaznaczył, że wolał by w sobotę ... Więc napisałem do niego w sobotę około godziny 11 a to, że odpisał bo godzinie lub 2 kiedy nie było mnie na kompie też mogę uznać jako podstawę do walkowera ... gdyż później także napisałem czy jest to o dziwo znów odpisał kilka godzin później ... Więc teoria, że "dużo siedzi" na komputerze chyba nie bardzo się sprawdza ... Teraz skąd mogę wiedzieć, że gdy w sobotę do niego pisałem nie był akurat na GG na przykład na niewidocznym :?: Może specjalnie nie odpisywał bo liczył na walkowera ... Poza tym był jeszcze czas do zagrana w niedzielą gdzie Zaszkins nie wykazał żadnej ochoty do gry tylko napisał do mnie z pretensjami, że to moja wina i, że jak ja jestem na kompie 10 minut to nie znaczy, że on też jest wtedy i podsumował całą rozmowę tym, że chyba będzie walkower nawet nie wspominając o możliwości zagrania spotkania ... Więc czuję, że walkower jest trochę niesprawiedliwy, ale napisałem to tylko tak dla informacji żeby nie było, że specjalnie się nie odzywałem ... Aaaa i Zaszkins gratuluję awansu przecież zasłużyłeś ... ????