OK, ale ktoś ci kazał grać??? Nie.a ja sie wypisuje, bo widać ze organizator nie ma 14 lat
nie dosc ze wszystko idzie wolno, jakby byl co najmniej na studiach i zasuwał tak ze nie ma chwili na kompa, to jeszcze nie pojdzie na rękę skoro juz mielismy mecze rozegrane ;/
zagralem 2 mecze w turnieju B a trafiłem na trzecią osobe, dzieki ,ale nei bede gral 10x meczów z tymi samymi ziomami
\
Losowanie. To nie system 1B - 2A, 1A - 2B, więc wg mnie all ok. Pozdrocoś niedorobione to losowanie... I z II miejscem z 1 grupy (czyt.: znowu mecz z Sawasem)
Zgadza się. Złożyłem wszystkich do kupy i tak sie wylosowało. Jak komuś się nie podoba to wie co zrobić? Patrz post by Wiślak :|Losowanie. To nie system 1B - 2A, 1A - 2B, więc wg mnie all ok. Pozdro
Ekhem. Z tego co pamiętam, napisałeś do mnie tylko raz - wtedy nie miałem czasu. Od tamtego momentu wcale się nie odezwałeś, więc nie rozumiem, w czym problem.nie ma wogole kontaktu z Koobiki nie realne jest zagranie meczu z kims kto wogole nie odpisuje pozdro for all