robson-united
Użytkownik
Widzę nie będe osamotniony w swojej interpretacji dzisiejszego konkursu. Dla mnie także Simi jest w lepszej dyspozycji i nie "zawala" tak skoków. To że nie podszedl do kwali wczoraj może świadczyc tylko o jego wielkiej pewności siebie. Wszyscy pamiętamy jak Hannawald odpuszczał kwale a potem mocnym wejsciem w 1 serii dobijał rywali. Rywalizacja z Morgim w pierwszej serii tylko wywoła dodatkowy smaczek a Simi Ammann to wykorzysta. Równiez jak Mad stawiam w parzeGregor Schlierenzauer - Simon Ammann 2 @1,98 tobet
Schlierenzauer skacze dobrze ale nie jest to ta forma kiedy bił rywali o kulka metrów w każdym skoku. Szwajcar jest w formie i czuje sie mocny jak dla mnie to on dziś wygrywa.
Gregor - Simi Typ : Ammann @1,95 Unibet.

Skoro wszyscy przepowiadają wiatr to od razu kojarzy mi się to z Daiki Ito i jego rekordem z Bischoschofen kiedy mu tak fantastycznie podwialo. Obecna forma "samuraja" jest bardzo stabilna. W Engelbergu systematycznie zajmowal miejsca w czołówce. Nie można tego powiedizec z kolei o Harrim Ollim. On jest tak nieprzewidywalny jak nie wiem co. Bardziej jednak kojarzy mi się z tym że nie walczy do konca w powietrzu. Ileż to razy bezradnie lądowal na ok 110m i zawieszal nos na kwinte? Jeżeli nie ma warunków to nie odleci. To taki chimeryczny skoczek, bym powiedzial nawet że jeszcze bardziej od Kranjca którego wyżej wspominaliście. Dla mnie po kursie ponad 2 warto zaryzykowac taki oto typ że Ito będzie przed niesfornym i chimerycznym Finem.
Daiki Ito - Harri Olli Typ : Ito @ 2,10 Unibet

Z pewnością odpuszczam pare z Hilde i Kasaim. Hilde potrafi "zaskoczyc" nie miło a Noriaki już całkiem dobrze skakał tej zimy. Romoeren to mój cichy faworyt tego turnieju. Nie ukrywam że lubie go i będe mu kibicował dmuchając w tv
Jakoś też nie wierze niestety w dobre lokaty Adama... Ale obym się pozytywnie rozczarowal. Szkoda że Kamil nie awansował.