no lecieli na obchody rocznicy rzezi katynskiej ;> nie sadzilem ze w taki sposob bedzie uczczona tamta tragedia ...Ja taka tragedia, po co oni lecieli tam jednym samolotem to jest pytanie?
Doszczętnie Cie posrało? Mają w publicznej telewizji pokazywać zmasakrowane ciała elity politycznej kraju? :?A jak to będzie z ciałami?
Nie ogądałem żadnego materiału więc pytam czy ciała są widoczne czy same szczątki?
Identyfikowanie ciał będzie przez DNA?
Niech Ci odpowiedzą Ci którzy przy każdym locie Kaczyńskiego i Tuska płakali po co oni latają dwoma samolotami .... Po co tracic dodatkowe pieniądze itd itp.... Wyobraź sobie co by się stało jakby jeszcze z połowa PO tym samolotem leciała....Ja taka tragedia, po co oni lecieli tam jednym samolotem to jest pytanie?
Tylko się pytam jak to będzie..Doszczętnie Cie posrało? Mają w publicznej telewizji pokazywać zmasakrowane ciała elity politycznej kraju? :?
chyba nie o tu mu chodzi, on pytał czemy lecą wszyscy razem tym samolotem, a nie dwoma czy trzema, bo chyba nie może być tak że ważne osoby w państwie nie mogą lecieć razemno lecieli na obchody rocznicy rzezi katynskiej ;> nie sadzilem ze w taki sposob bedzie uczczona tamta tragedia ...
No z racji, że ta sprawa dotyczy całego kraju, to powinni wszyscy mieć możliwość obejrzenia wszystkiego.Doszczętnie Cie posrało? Mają w publicznej telewizji pokazywać zmasakrowane ciała elity politycznej kraju? :?
Nie jesteśmy pilotami, nie wiemy ile mieli paliwa na pokładzie.Dziwne to dla mnie...krazyli nad tym lotniskiem 2 godziny...totalna mgła..skazani na GPS...nie mogli ladowac "awaryjnie" gdzie indziej ?;(...nie wierze, że w pobliżu nie było innego lotniska...
Prezydent i Marszalek Sejmu nie moga latac tym samym samolotemchyba nie o tu mu chodzi, on pytał czemy lecą wszyscy razem tym samolotem, a nie dwoma czy trzema, bo chyba nie może być tak że ważne osoby w państwie nie mogą lecieć razem
No dokładnie tak samo twierdze.Mogli przeciez poleciec ja jakies wieksze lotnisko a nie krążyli nad lasem.Dziwne to dla mnie...krazyli nad tym lotniskiem 2 godziny...totalna mgła..skazani na GPS...nie mogli ladowac "awaryjnie" gdzie indziej ?;(...nie wierze, że w pobliżu nie było innego lotniska...
idiota.juz jakis idiota stary na TVN w rozpaczy pie..doli ze w Katyiu nam chcieli głowe uciąć i teraz to samo...
moze wojne sobie zróbmy za Kaczke
No ale tak na zdrowy rozsądek, co mają ratować ?Widzieliście zaangażowanie ruskich ratowników :?:
Nie wiem czy każdemu by się to podobało, ale masz rację.No z racji, że ta sprawa dotyczy całego kraju, to powinni wszyscy mieć możliwość obejrzenia wszystkiego.