snajper
Forum VIP
podobno nieoficjalnie podali, jeden wielki zamęt panujeKtoś przeżył ? Gdzie podali taką informacje ?
podobno nieoficjalnie podali, jeden wielki zamęt panujeKtoś przeżył ? Gdzie podali taką informacje ?
Aha, no to mam nadzieję, że przynajmneij w kwestii Wojskowych się zgadza z rzeczywistością.Trudno mi powiedzieć, bo znalazłem ją na forum PB, ale wydaje się bardzo prawdopodobna bo Kwaśniewski w tvn24 potwierdza niektóre nazwiska z tej listy.
to jest informacja przekazywana przez jedną z zagranicznych agencji, według polskiego MSZ niepotwierdzona, rzecznik MSZ, Piotr Paszkowski powiedział że sprawdzają tą informacjęJa poczekam do 20, wtedy pewnie się wyjaśni ile osób było dokładnie.
Wiadomo coś o tych 3 osobach kto przeżył- kto to był :?:
Era na pewno...sieci komorkowe sa przeciazone?
u mnie jest ok, co chwile odbieram telefony i smsysieci komorkowe sa przeciazone?
Katyń?????Cały polityczny i wojskowy mózg zginął. Czy była już kiedykolwiek taka tragedia w historii?
Mi działa, w większych miastach stacjonarne mogą nie działać i będą przekierowywane.sieci komorkowe sa przeciazone?
Oprócz tego, chodzi mi bardziej o jakiś podobny wypadek samolotu etc. z udziałem prezydenta i rządu innego kraju?Katyń?????
Nie bylo....Oprócz tego, chodzi mi bardziej o jakiś podobny wypadek samolotu etc. z udziałem prezydenta i rządu innego kraju?
Tak, tylko tam zginęło więcej polskiej inteligencji i oficerówKatyń?????
Generał Anders i katastrofa nad Giblartarem ? /tylko to 1 osobaCały polityczny i wojskowy mózg zginął. Czy była już kiedykolwiek taka tragedia w historii?