>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tragedia w Smoleńsku

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Trudno mi powiedzieć, bo znalazłem ją na forum PB, ale wydaje się bardzo prawdopodobna bo Kwaśniewski w tvn24 potwierdza niektóre nazwiska z tej listy.
Aha, no to mam nadzieję, że przynajmneij w kwestii Wojskowych się zgadza z rzeczywistością.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Ja poczekam do 20, wtedy pewnie się wyjaśni ile osób było dokładnie.
Wiadomo coś o tych 3 osobach kto przeżył- kto to był :?:
to jest informacja przekazywana przez jedną z zagranicznych agencji, według polskiego MSZ niepotwierdzona, rzecznik MSZ, Piotr Paszkowski powiedział że sprawdzają tą informację

przem212 0

przem212

Użytkownik
Dokładnie było 132 osoby i nikt nie przeżył włączcie sobie TVN24 jes na bieżąco podawane
polskie MSZ potwierdziło już Prezydent nie żyje Maria także i wszyscy co byli w samolocie

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
za 30 minut rzecznik MSZ ma miec dokladniejsze informacje, wlasnie obnizyli flage do polowy na maszcie przy palacu prezydenckim

M 25

mase

Użytkownik
Według pierwotnej decyzji finałowy turniej Final Four miał się odbyć, ale bez zaplanowanej oprawy. Następnie jednak przedstawiciel CEV, do którego należy decyzja został wezwany do wojewódzkiego sztabu kryzysowego w celu konsultacji tej decyzji. Nieoficjalnie Final Four zostanie odwołane. Wiadomość oficjalna ma zostać podana wkrótce.

Jedyna mądra decyzja :-(

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Cały polityczny i wojskowy mózg zginął. Czy była już kiedykolwiek taka tragedia w historii?
Generał Anders i katastrofa nad Giblartarem ? /tylko to 1 osoba
Tutaj i politycy i działacze, i wojskowi i duchowni ????
Snajper odebrałeś PW :?:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom