>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Trading - Blog - Handluj aktywnie, zyskownie z głową.

cock 756

cock

Użytkownik
Heja
Częściowo się zgadzam, ale sporo tu hazardu (jak w każdym obrocie walutowym).
Środki jakimi operujesz, to Twój biz, gra też, ale wprost proporcjonalna gra tradycyjna w trendzie da to samo live jak nie lepiej.
Za długo się eksponujesz. Zbyt dużą kwotą. Bo dla kursu max 1,15 dla ogólnego wzrostu środków o max 5%, zagrałbyś backa mniejszą ekspozycją i oszczędził czas.
Wkrótce przyznasz mi rację, tymczasem bombarduj rynek, bo idzie. ;)

odzien 153

odzien

Użytkownik
Ja wiem, że masz rację w tym że pobyt na rynku jest zbyt długi. Kursów 1,15 i mniejszych staram się używać rzadko, bo spadek do oczekiwanego pułapu trwa zbyt długo a ewentualne zdarzenie może mieć drastyczne skutki.
Jak mam komuś doradzać to atakowanie kursów w przedziale 1,5 - 1,2 jest dobrym rozwiązaniem na wejście oczywiście po głębszej analizie.
No i też dodam, że w przypadku scalpu, nie eksponujesz całej kwoty jednocześnie. Wchodzisz wychodzisz i dokonujesz kilknunastu do kilkudziesięciu transakcji podczas jednego pobytu. Stąd też redy są mniejsze niż w przypadku wejścia całą kwotą którą określam jako &quot;budżet&quot; na spotkanie.

odzien 153

odzien

Użytkownik
Eskisehirspor 4-0 Mersin Idman Yurd ⛔ 40j
Typ: Under 5,5
Kurs wejścia: 1,18
Moment wejścia: 77&#39;
Budżet: 350j
Jednak źle.

Hannover 1-2 FC Heidenheim ✅ 24j
Typ: Under 4,5
Kurs wejścia: 1,4
Moment wejścia: 61&#39;
Dordrecht 2-2 Den Bosch ✅ 29j
Typ: Under 6,5
Kurs wejścia: 1,18
Moment wejścia: 56&#39;

De Graafschap 1-4 FC Oss
⛔ 50j
Typ: Under 6,5
Kurs wejścia: 1.44
Moment wejścia: 69&#39;
Dokupiłem po golu i zrzuciłem do 1,8 minus mniejszy niz moglbyc. Swoją drogą statsy wskazują nadal na under 6,5 ale ryzykownym byłoby wrzucać kolejne 300j w stratę.

Legia Warsaw 2 - 0 Wisla Plock 57&#39; ✅ 30j
Match odds nie gram. Tutaj puściłem raczej dla zabawy i małego testu po drugim golu wychodzę, przetestowałem co miałem przetestować i nie będę bawił się w tego typu rzeczy ;)
Napoli 2-0 Inter ✅ 133j
Kurs wejścia: 1,34
Moment wejścia: HT
Po golu na 3-0 zwiększylem budżet o 60j i poscalpowałem prawie przez całą drugą połowę. Efekt zadowalający, oby tak dalej ;)
Mainz 1-2 Bayern Munich ✅ 33j
Kurs wejścia: 1,13
Kurs wyjścia: 1,05
Moment wejścia: 76&#39;
Moment wyjścia: 85&#39;

Maritimo 2-1 Benfica ✅ 58j
Kurs wejścia: 1,23
Kurs wyjścia: 1,06
Moment wejścia: 68&#39;
Moment wyjścia: 82&#39;
Ostatni na dziś i jutro przerwa, być może chwila znajdzie się w niedzielę.

odzien 153

odzien

Użytkownik
Tydzień I - wypłata 400j
Tydzień II - wypłata 950j
Tydzien III - wypłata 1225 j
Tydzień IV - wypłata 440j
Łącznie wypłacono: 3015j ✅

Na ten moment planuję tydzień przerwy :) wracam za kilka dni. W razie pytań postaram się odpowiadać.

R 6

romesds87

Użytkownik
heheh. Coś tam musiało być na rzeczy w tym meczu...ogólnie, przynajmniej jeśli chodzi o mnie nie gram takich egzotyków, staram się grać ligi topowe, europa i z dostępnym stream ????

odzien 153

odzien

Użytkownik
U mnie pytanie również z innej beczki. Jak nie BF to co ?
Czy Matchbook jest dobrą alternatywą? Wczoraj support BF trochę mnie zawiódł dlatego nie wiem czy się obrazić czy jeszcze nie ;)

kedzio89r 27

kedzio89r

Użytkownik
Matchbook ma o wiele bardziej skromną ofertę, kusi niską prowizją. Nie pograłbyś tam tych meczy, które masz u siebie w temacie (zdecydowanej większości). Zawsze można grać tam topowe spotkania, resztę atakować na BF ????

odzien 153

odzien

Użytkownik
Niestety alternatywy na dzień dzisiejszy nie ma. Support BF zachowuje się dokładnie tak jak zachowuje się każdy monopolista. Ma problemy użytkowników gdzieś bo dobrze wiedzą, że nie masz innej drogi ucieczki ;)
Jak za komuny:
- jest ser?
- NIE MA !!!
- kiedy będzie?
- NIE BĘDZIE !!! ;)

odzien 153

odzien

Użytkownik
Zarejestrowałem konto na matchbook, smarkets i mam na BF.
Jeżeli chodzi o BF na ten moment mam focha w poniedziałek zdecyduje gdzie przerzucę środki. Co do pozostałych:
Matchbook jest dla mnie mega nieczytelny, nie widzę tam nigdzie ile jest kasy w rynku. Nie odnajduję wykresów z których korzystam za każdym razem. Mała prowizja zachęca ale sama strona jakoś mnie odstrasza.
Smarkets nie poznałem jeszcze od wewnątrz, czekam na akceptacje mojego konta (podobno kiedyś już tam miałem ale na 100% nie używałem).

Ktoś coś ? Może małe podpowiedzi ?

Edit:
Kurde, na matchbook nie widzę nawet jak toczy się mecz... straszna lipa odrzucam w przedbiegach.

Edit2:
Mam już dostęp do smarkets:
duży plus - polska waluta
duży plus - bardzo podobny interface do BF
duży plus - chat z supportem
duży plus - brak prowizji za wpłatę kartą
na plus też prowizja
plus - wyszukiwarka zdarzeń, zawsze mi tego brakowało ;)
minusy:
- dłuższy czas realizacji wypłaty w stosunki do BF
- mała płynność (tego się boję)
- duży minus nie widzę wykresów

cock 756

cock

Użytkownik
I jak wchodzisz na mecz ligi walijskiej, gdy gra Leicester z Man City nie ma ani grosza. ;) Kursów się nie bój - nawet jak się napędzają to wg Azji. ;)

cock 756

cock

Użytkownik
Nie ma wykresów. Będą bezużyteczne przy szybkości rynku. Dla towarzystwa spróbuję sił małymi kwotami w LTD, stara metoda, pełna zalet i wad. ;) Wczoraj śledziłem zachowanie rynku na Real - Deportivo, szło skubnąć kilka razy ale trwa to wieczność. Równolegle zerkałem na Zwolle - dramat...
Dlatego też LTD - moment zamykający handel bezwzględnie odbija się na kursie. Jedyna opcja alternatywna to pre, w którą do końca nie wierzę, z uwagi na brak popularności strony.

Do góry Bottom