Thepilator, będę bardzo wdzięczny jeśli odpowiesz na kilka pytań moich, co do Twojego systemu gry tradingiem na rynku tenisa.
1) W jaki sposób dobierasz mecze? Po za klasyczną analizą zwracasz uwagę na kursy lay/back. Czy zawsze starasz się dobrać mecze, które według Ciebie będą trzysetowymi bataliami?
2) Odwołując się do przykładu Berlocq-Armando. Co robisz, gdy po pierwszym secie Carlos się nie budzi? W jaki sposób kontrujesz by zniwelować straty?
3) W jaki sposób wygląda Twój bank-roll menagement? Nie pytam ile masz na koncie, choć domyślam się, że z takimi wysokimi Green Bookami to musi być kilka tysięcy, jednak jaką część swojego budżetu przeznaczasz na pojedyńczy mecz tenisa?
4) Czy zawsze czekasz do zakończenia pierwszego seta, by wejść w handel? Czy obstawiasz także, gdy faworyt zdecydowany wygrywa pierwszego?
5) Jaki jest stosunek (w jaki sposób dobierasz stawki) do lay/back. Czy zawsze tak jak w w/w meczu, czyli przy pierwszym zakładzie (lay) potem stawiasz ową sumę podzieloną na 5 na back?
6) Dziś zabrałem się za handel w meczu Safarovej, która była zdecydowaną faworytką. Przegrała pierwszego seta. Obstawiłem na lay rywalki po kursie 1.48 przy stanie 0-2 w drugim secie. Ostatecznie niestety Safarova przegrała i drugiego seta, choć była bardzo bliska wyrównania, co dało by mi możliwość zrobienia fajnego green booka, przed 3 setem. Jak zachowujesz się w takiej sytuacji, gdy faworyt nie podoła walce w 2 secie po przegraniu 1?
7) Jesteś samoukiem tej bądź, co bądź trudniejszej sztuki, niż klasyczne obstawianie?
Na razie nic więcej mi do głowy nie przychodzi, w każdym razie będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu wygranych!