Nie gram przed rozpoczęciem meczu, bo jest to dość ryzykowne.
jesli chodzi o program do tradingu to bardzo zaciekeawil mnie ten bot http://www.betfairbot.com/ prosze o przyblizenie mi dzialania tego bota poniewaz moj angileski jest sredni:kwasny4565:jest jakiś program pomocniczy do treidingu ?
właśnie co robicie jak wasz zakład w długim czasie nie chce wejść ?kontrujecie żeby zmniejszyć ryzyko czy czekacie?
To znaczy, że dany kurs podskoczył, lub spadł. Ale o programie to sami musicie już poczytać, gdyż ja grałem nim dosłownie kilka dni, i potem zrezygnowałem.Dukat zainstalowałem ten program i migają mi się na zielono czerwono kwadraciki z kursami co to jest?
Bardzo prosze o wiecej informacji jesli to jest tak wspaniale to podziel sie nim z nami.jestem w trakcie tlumaczenia pewnej strony opisujacej trading
musze stwierdzic ze jest to rewelacja!
zysk zawsze jest!
zaczynamy przed meczem!!! obstawiac potem kontrujemy
i wychodzimy na zysk bez wzgledu na wynik!!!
super!!!
Program jest dobry. Szybko odświeża kursy, można dzięki niemu uzyskać dobre kursy na dynamicznych rynkach. Jednak jest to zwykła aplikacja i czasami się wiesza. A ja nie mogę sobie pozwolić na wypadnięcie z rynku w czasie handlowania.Dukat dziadowski jest że nim nie grasz?
Androlo masz link do tej strony?