doberman
Forum VIP
Lecz bez kartyzostaje punkt tu do 1000zł możesz grać bez problemu...
Lecz bez kartyzostaje punkt tu do 1000zł możesz grać bez problemu...
ja bardzo często grałem na karte za 999zł - był okres że kilka razy w tygodniu i nie było problemu.Jeśli chciałem zagrać za więcej grałem za 999 zł i resztę <gdzie zgadza się > często mi limitowali stawkę.Lecz bez karty, natomiast gdy masz kartę mogą zlimitować.
Warto było w punkcie poprosić Panią by przedzwoniła do centrali (Analityka) by ten to sprawdził. Często przez ''przypadek'' popełniają takie błędy. Warto dlatego wyniki sobie sprawdzać samemu a nie w punkcie. Tobie natomiast radzę teraz przedzwonić do centrali opisać problem i czekać na szczęśliwy rezultat.Obstawiałem wczoraj kupon, dziś idę odebrać kasę a tu okazuje się, że Prevc przegrał ze Stochem w 1 serii wczorajszej drużynówki.. a dobrze wiem, że wygrał. Najlepsze jeszcze, ze na oficjalnych wynikach w Totomixie jest, że Prevc wygrał z Gangnesem i przegrał z Kamilem a Gangnes wygrał ze Stochem.. Jak to zareklamować?
A tu oficjalne wyniki: http://medias2.fis-ski.com/pdf/2016/JP/3827/2016JP3827RL1.pdf
Po zakończeniu meczu ok godziny i można odbierać kasę w lokalu .... chyba że mecz np tenis itf to nie zawsze tak szybko ale w 95% oferty zaraz po ok godzinki można odebrać wygraną.Jak wygląda rozliczanie kuponów gdy zagra się w lokalu ? Można podejść jakąś godzinę po zakończeniu meczu czy później, czy może na następny dzień dopiero ?
Bonus Kinga masz tylko w internecie przecież, a nie w lokalu. Co do tego programu, to teraz chyba dają bilety na Euro 2016.O kant dupy mozna roztrzaskac ten bonus king. Wszystko sie przez to zesralo, kiedys szedles do punktu, nabijales punkty i 3 najlepszych mialo bonus, wycieczki tez byly ekstra. A teraz....kpina.
Nie dosc ze trzeba aktywowac co chwile jakies pierdoly bo inaczej sie punkty nie nabijaja to jeszcze kurs 5. Ten kurs to nawet mozna by przezyc, poprostu single trzeba grac w necie, a te 5 to 3 spotkania i jest, ale jak ja taka tasiemke bym chcial zagrac za tysiaka, to to rozbijam zeby nie przekroczyc 2280, a bonus mozna dodac tylko do jednego kuponu, na zdublowane kupony na ta sama karte nie wchodzi.
Gdyby nie totogol na ktorego sie uparlem to juz bym dawno omijal totolotka. No i jeszcze atmosfera, spoko ekipa jest u mnie, nie raz sie na******m wyszlo.
A gdy mecze są rozliczone na zielono z plusikiem a status pisze: oczekuje, to wypłacą czy również musi się status zmienić ?http://cw.totolotek.pl/totomix/oferta/
wystarczy wpisać po prawej dane kuponu w rubryce "Sprawdź kupon" i jeżeli wszystko jest rozliczone to można iść po odbiór wygranej.
Czy Ty nie widzisz ze ja to pisalem w sierpniu.Bonus Kinga masz tylko w internecie przecież, a nie w lokalu. Co do tego programu, to teraz chyba dają bilety na Euro 2016.