mnyszu
Użytkownik
"za dużo wygrałeś" czy pierwszy zakład od razu taki limit?polskiej ligi koszykówki nie można zagrać nawet za 100 złotych - kpina nie bukmacher
"za dużo wygrałeś" czy pierwszy zakład od razu taki limit?polskiej ligi koszykówki nie można zagrać nawet za 100 złotych - kpina nie bukmacher
Rozliczenie trwa od 2 do 20 minut raczej. Niszowe sporty, wiadomo, można dłużej poczekać, bo o wyniki ciężko.Cześć,
Mam do Was takie pytanie, ile obecnie czasu trwa rozliczenie meczu / zakładu po zakończeniu? Jak grałem w naziemnym Toto-Mixie, to bywało różnie. Czasem na rozliczonego meczu zakończonego o 20 czekałem do rana. Ciekaw jestem jak to u nich jest w sieci. Pytam, bo jeżeli więcej jak 2h to chyba podziękuję ????
Dzięki za odpowiedź
Niestety regulaminy mówią że do 24 h, miejmy nadzieje że teraz bukmacherzy w tym Toto zacznie szybciej to rozliczać... tym bardziej przy tego typu spotkaniach.Wam też tak długo rozliczają zakłady ? Postawiłem w nocy NBA i o 10 jak patrzałem to jeszcze miałem 0 zł ale dodane jakieś punkty Bet club... Wróciłem z pracy wbijam i dopiero sianko na koncie (może tak jest przy tym bonusie 20 zł ? )
Nie chodziło mi o kolektury, tylko bezpośrednio na ich stronie. Kiedy robiłem kupon AKO, to wiedziałem ile wygrałem, czy przegrałem. Ale kiedy miałem systemowy kupon np. 5z7 i "siadło" 6 to chciałem wiedzieć ile wpadnie $$. Niestety musiałem czekać do rana na "rozstrzygnięcie"Jak Ci się mecz kończył o 20, a kolektury czynne do 19:30, otwierane następnego dnia rano, to o której Ci mieli rozliczać??:razz:
Obliczenie takiej wygranej - skoro wiedziałeś które zakłady weszły - to przecież banał, więc wcale nie musiałeś czekać do rana a szybko samemu to sobie obliczyć.Kiedy robiłem kupon AKO, to wiedziałem ile wygrałem, czy przegrałem. Ale kiedy miałem systemowy kupon np. 5z7 i "siadło" 6 to chciałem wiedzieć ile wpadnie $$. Niestety musiałem czekać do rana na "rozstrzygnięcie"