doberman
Forum VIP
Lecz bez karty , natomiast gdy masz kartę mogą zlimitować.zostaje punkt tu do 1000zł możesz grać bez problemu...
Lecz bez karty , natomiast gdy masz kartę mogą zlimitować.zostaje punkt tu do 1000zł możesz grać bez problemu...
ja bardzo często grałem na karte za 999zł - był okres że kilka razy w tygodniu i nie było problemu.Jeśli chciałem zagrać za więcej grałem za 999 zł i resztę <gdzie zgadza się > często mi limitowali stawkę.Lecz bez karty , natomiast gdy masz kartę mogą zlimitować.
Warto było w punkcie poprosić Panią by przedzwoniła do centrali (Analityka) by ten to sprawdził. Często przez ''przypadek'' popełniają takie błędy. Warto dlatego wyniki sobie sprawdzać samemu a nie w punkcie. Tobie natomiast radzę teraz przedzwonić do centrali opisać problem i czekać na szczęśliwy rezultat.Obstawiałem wczoraj kupon, dziś idę odebrać kasę a tu okazuje się, że Prevc przegrał ze Stochem w 1 serii wczorajszej drużynówki.. a dobrze wiem, że wygrał. Najlepsze jeszcze, ze na oficjalnych wynikach w Totomixie jest, że Prevc wygrał z Gangnesem i przegrał z Kamilem a Gangnes wygrał ze Stochem.. Jak to zareklamować?
A tu oficjalne wyniki: http://medias2.fis-ski.com/pdf/2016/JP/3827/2016JP3827RL1.pdf
Po zakończeniu meczu ok godziny i można odbierać kasę w lokalu .... chyba że mecz np tenis itf to nie zawsze tak szybko ale w 95% oferty zaraz po ok godzinki można odebrać wygraną.Jak wygląda rozliczanie kuponów gdy zagra się w lokalu ? Można podejść jakąś godzinę po zakończeniu meczu czy później, czy może na następny dzień dopiero ?
Bonus Kinga masz tylko w internecie przecież, a nie w lokalu. Co do tego programu, to teraz chyba dają bilety na Euro 2016.O kant dupy mozna roztrzaskac ten bonus king. Wszystko sie przez to zesralo, kiedys szedles do punktu, nabijales punkty i 3 najlepszych mialo bonus, wycieczki tez byly ekstra. A teraz....kpina.
Nie dosc ze trzeba aktywowac co chwile jakies pierdoly bo inaczej sie punkty nie nabijaja to jeszcze kurs 5. Ten kurs to nawet mozna by przezyc, poprostu single trzeba grac w necie, a te 5 to 3 spotkania i jest, ale jak ja taka tasiemke bym chcial zagrac za tysiaka, to to rozbijam zeby nie przekroczyc 2280, a bonus mozna dodac tylko do jednego kuponu, na zdublowane kupony na ta sama karte nie wchodzi.
Gdyby nie totogol na ktorego sie uparlem to juz bym dawno omijal totolotka. No i jeszcze atmosfera, spoko ekipa jest u mnie, nie raz sie na******m wyszlo.
A gdy mecze są rozliczone na zielono z plusikiem a status pisze: oczekuje, to wypłacą czy również musi się status zmienić ?http://cw.totolotek.pl/totomix/oferta/
wystarczy wpisać po prawej dane kuponu w rubryce "Sprawdź kupon" i jeżeli wszystko jest rozliczone to można iść po odbiór wygranej.
Czy Ty nie widzisz ze ja to pisalem w sierpniu.Bonus Kinga masz tylko w internecie przecież, a nie w lokalu. Co do tego programu, to teraz chyba dają bilety na Euro 2016.