>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
nikifor 402

nikifor

Forum VIP
osobiscie lubie toto mix , ale podatek 10% ehh
Każdy bukmacher naziemny (Fortuna, STS, Toto-mix, itp) mają obowiązek odprowadzania 10% podatku od kwoty stawki gracza. Nic na to nie poradzimy. Zostaje granie u internetowych bukmacherów ;)

showtime 0

showtime

Użytkownik
Witam. Może wie ktoś gdzie Toto-mix ma swoje punkty w Łodzi? Chodzi mi głównie o Widzew i Śródmieście. Z góry thx.

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Oferta nie została uaktualniona, a te &quot;Anglia 1 liga&quot; itp. pozostały jeszcze z tej kolejki grającej w ten weekend.
Dzisiaj toto-mix jest zamknięty, więc nie uaktualniali oferty. Jutro z samego rana powinno być wszystko w porządku.

chrumek 0

chrumek

Użytkownik
Witam
Za te pytanie możecie mnie wyśmiać i sie nie zdziwię ;P w moim mieście są STS&#39;y profesjonal i toto-mix jednak jest jeden problem za daleko ???? nie chce mi sie taki kawałek drogi jechać ewentualnie iść wiec czy mogę mecze obstawiać w normalnym &quot;Totolotku&quot;:-D??? czekam na odp.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Witam
Za te pytanie możecie mnie wyśmiać i sie nie zdziwię ;P w moim mieście są STS&#39;y profesjonal i toto-mix jednak jest jeden problem za daleko ???? nie chce mi sie taki kawałek drogi jechać ewentualnie iść wiec czy mogę mecze obstawiać w normalnym &quot;Totolotku&quot;:-D??? czekam na odp.
Nie, musisz obstawiac bezposrednio w kolekturze toto-mixa.

roni_10 0

roni_10

Użytkownik
Wczorajszy mecz Nurnberg - Wolfsburg przy stanie 1:0 w około 60. minucie został przerwany, obstawiłem over 2,5 na kuponie kombinacyjnym, policzą 1.00 czy będą na tyle okrutni, że zaliczą 1:0?

K 0

kubiak

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie tenisa (Davis Cup)
Na dzisiejszym kuponie puszczonym w toto-mixie mam dwa mecze, które są dla mnie kontrowersyjne:
Jose Acasuso - Thomas Johansson 1 i James Blake - Michael Llodra 1
Wszystko pięknie tylko, że zamiast Acasuso ze Szwedem zagrał Juan Monaco (Monaco wygrał 2-0), a w miejsce Llodry wystąpił Richard Gasquet
Co w związku z tym z moim kuponem? Czy mecze zostaną uwzględnione z innymi przeciwnikami, czy zostaną z niego usunięte?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom