kostek1916
Użytkownik
3 miesiace chyba ????
W tej lidze mixu to tylko jeden kupon w tygodniu można zagrać bez podatku -10%?
W tej lidze mixu to tylko jeden kupon w tygodniu można zagrać bez podatku -10%?
Jeżeli chodzi o bukmachera stacjonarnego toto-mix to uważam, że jest najlepszym bukiem naziemnym. To, że idą święta nie znaczy, że obsypią cię prezentami. Nie licz na to, że kursy pójdą w górę o nie wiadomo ile. Ciesz się tym co Ci oferują, a jak na taką liczbę graczy, toto-mix przy podniesieniu 5 czy 6 meczów o te symboliczne 5 groszy to ogromny wydatek bo jak tak zagra kilka mln osób to się doliczą. Poza tym nie tylko są podwyższone kursy. Jakbyś nie zauważył to również i oferta została poszerzona. Na przykład w typach na HNL (hokej) pojawiły się zakłady na to, kto strzeli bramkę w drużynach - z tego się już powinni ludzie cieszyć, przynajmniej ja tak sądze bo można na tym nieźle zarobić. Więc proszę mi tu nie wydziwiać.Mozesz napisac im e-maila to Ciw syla adresy bo teraz maja strone niby w budownie, generalnie totomix jest zenujacy, chyba nic nie przebije ich pseudo swiatecznej oferty, kursy wyzsze o 0.05! i na dodatek mozna zagrac raz na jednym kuponie, nawet jesli zagra sie jeden mecz innych juz nie mozna, czy to wymyslisz ktos kto posiada mozg?
Pierwszy Dzień Swiąt , jest zamknięty , a jutro? Tez raczej , ale nie jestem pewien. A jutro jest otwary Profesjonal od 9:30 do 14:30 , jak pamietam.Jest otwarty totolotek w pierwszy i drugi dzien świąt, albo czy wogóle jest otwarty jakikolwiek bukmacher?
Do 18:00, przynajmniej u mnie tak jest ;pwiecie może czy są punkty czynne w sylwka? do którejś godziny chociaż?