Sprawa jest tak utajona, że tutaj pisali o tym w lutym ???? Nie chce mi się przekopywać Internetu, ale sprawa jest gdzieś opisana jeszcze szczegółowiej. Jeżeli faktycznie Cię tak nurtuje, znajdziesz na pewno ????Sprawa jest tak w firmie utajniona, że ten pracownik nie wie nic do do jej finału poza informacją, że Zarząd skierował ją wtedy do Prokuratury.
Jakiś czas temu wygrałem w totomixie ok. 1600pln. W małych punktach wypłacają do 2 kafli, więc spoko. W sumie podejrzewałem, że mogą być problemy, bo kiedyś na kilkaset złotych czekałem nawet parę dni. Ogólnie rzecz biorąc, przyszedłem w środę, znajoma Pani mówiła że dużo wypłat, trzeba czekać. I tak do poniedziałku, w końcu strzeliłem focha i pojechałem do innego punktu. Tam z kolei inna miła Pani naskoczyła na mnie że nie u nich puszczany był kupon, że mają swoich klientów i mi nie wypłaci. Poprosiłem więc w 'swoim' punkcie o przelanie pieniędzy na konto, bez skutku, nie ma takiej opcji. Oficjalnie po 11 dniach od wygranego kuponu odebrałem swoje pieniądze.a tak wogóle, jest opcja, że przy większej wygranej, totomix zamiast gotówki, przeleje mi na konto (które EW. podam w punkcie ) ?
No to co że nie u nich? Trzeba była napisać skargę na nią ...Jakiś czas temu wygrałem w totomixie ok. 1600pln. W małych punktach wypłacają do 2 kafli, więc spoko. W sumie podejrzewałem, że mogą być problemy, bo kiedyś na kilkaset złotych czekałem nawet parę dni. Ogólnie rzecz biorąc, przyszedłem w środę, znajoma Pani mówiła że dużo wypłat, trzeba czekać. I tak do poniedziałku, w końcu strzeliłem focha i pojechałem do innego punktu. Tam z kolei inna miła Pani naskoczyła na mnie że nie u nich puszczany był kupon, że mają swoich klientów i mi nie wypłaci. Poprosiłem więc w 'swoim' punkcie o przelanie pieniędzy na konto, bez skutku, nie ma takiej opcji. Oficjalnie po 11 dniach od wygranego kuponu odebrałem swoje pieniądze.
Dokładnie !!! Mają obowiązek wypłacić w dowolnym punkcie przyjmowania zakładów na terenie całej Polski. Taki jest regulamin...No to co że nie u nich? Trzeba była napisać skargę na nią ...
Nie wyobrażam sobie, żeby trzeba było latać do punktów, żeby wpłacić kasę w okienku, żeby zagrać przez neta W momencie udostępniania możliwości gry przez internet na pewno pojawi się opcja wpłaty pieniędzy na konto online.Pozwoleniu pełnej gry przez internet? Wiecie może jak by to mogło wyglądać? W sensie czy kase możnaby wpłacać i wypłacać w punkcie czy tak jak u netowych przez bank
Ciekawe na ile te plotki są prawdziwe ? Może to tylko zwykła tzw. "kaczka dziennikarska"...plotki niosą ze może to być 16 grudnia - mowa o pozwoleniu ????