Jakiego bonusu ci nie wypłacili. Bo dzisiaj mają ofertę 100 freebet na Real MadrytRównież nie polecam, nie wypłacają bonusów tragiczna obsługa.
Mieli bonus, że jak trafisz kurs 10 to wypłaca 277pln. Trafiłem, spełniłem wszystkie warunki a bonusu nie otrzymałem.Jakiego bonusu ci nie wypłacili. Bo dzisiaj mają ofertę 100 freebet na Real Madryt
Oni dobrze się maja. Nikt się nie będzie zawijał. 2-3 dni jeszcze nigdy nie czekalem na rozliczenie. Max kilka godzin. Jaki bet ci tak długo rozliczali?Ten buk to straszny ściek się zrobił, potrafią kupon 2-3 dni rozliczać, raczej powoli zawijać się będą, także odradzałbym wpłat
Ja tam jestem....długo. Mam pozytywne relacje z nimi. Realizacja wypłat jakie zlecałem (nieduże kwoty, jednak częste) nie trwały dłużej niż kilkanaście minut. Wpłaty szybkie. Odpukać w niemalowane ale nie zawołali nigdy o weryfikację. Kursy przyzwoite. Korzystam zwłaszcza z ofert na siatkę bo wrzucają często takie ligi których np. na Fortunie czy STSie po darmo szukać. Tak raz na parę miesięcy to i zakład bez ryzyka dostanę. Mają stabilny flagowy konkur typerski (betozaur) w którym realnie idzie freebet zdobyć. Ostatnio ciekawe 40 za 40 z kursem ogólnym 2.0 bez wymogów min. kursu zdarzenia a frebet po rozliczeniu zakładu pojawił się po kilku minutach.Witam,grę w Totalu zacząłem kilka dni temu,póki co widzę same superlatywy,weryfikacja,bonus 3x111,wypłata,wszystko bez zastrzeżeń.Polecam.
Popieram opinie, jednak dawniej rok 2021 robili cos w rodzaju efortuna EKSPERT+ z pulą 30 tys. Wraz z upływem lat, pula na promocję coraz mniejsza. Na plus nadal gra bez podatku od AKO3 i że nie wykluczają z promocji jak inni pseudobukmacherzyJa tam jestem....długo. Mam pozytywne relacje z nimi. Realizacja wypłat jakie zlecałem (nieduże kwoty, jednak częste) nie trwały dłużej niż kilkanaście minut. Wpłaty szybkie. Odpukać w niemalowane ale nie zawołali nigdy o weryfikację. Kursy przyzwoite. Korzystam zwłaszcza z ofert na siatkę bo wrzucają często takie ligi których np. na Fortunie czy STSie po darmo szukać. Tak raz na parę miesięcy to i zakład bez ryzyka dostanę. Mają stabilny flagowy konkur typerski (betozaur) w którym realnie idzie freebet zdobyć. Ostatnio ciekawe 40 za 40 z kursem ogólnym 2.0 bez wymogów min. kursu zdarzenia a frebet po rozliczeniu zakładu pojawił się po kilku minutach.
Tak więc, ja sobie ich chwalę.