>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tobet - opinie

A 861

amigo007

Użytkownik
To właśnie może być przez 2 rzeczy. Albo brak obrotu środkami, albo właśnie sposób wpłaty/ wypłaty. W betsafe, unibet jak się wpłaci tak tylko można później wypłacać. W tobet zawsze wpłacam przez p24 by skrill. Wtedy wypłata na konto bankowe idzie bez problemu. Musisz zapytać supportu. A jaki to majątek kosztuje wypłata z webmoney na konto? Czy warto dla kilku (zakładam maximum 15-20zł) pln ryzykować utratę całości budżetu? W końcu zagrałeś coś po kursie 1,02, na 95% takie coś wchodzi. Ale zawsze te 5% ryzyka jest. No chyba że twój budżet to 50-100zł.

J 0

jarmi-1986

Użytkownik
ostrzegam przed tobet. od poczatku zalozenia konta mam limity na zaklady po 2-3 zl. teraz przyslali mi na mail oferte bonusa 50% do 400 zl. fajna oferta nie? ale nie pod warunkiem ze moge stawiac po 2 czy 3 zl. nie bede sie bawil z takimi burakami i zamykam u nich konto. a jezeli ktos sie zastanawia nad zalozeniem konta to odradzam. jest tylu bukow ze jest w czym wybierac a was moze spotkac to samo. pozdrawiam

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
pete1989 nie badz smieszny bo gosc ma racje.
Mam dokladnie to samo tyle ze ja gralem na swoim koncie normalnie. Z 300 zl zrobilem ponad 2000 pare miesiecy temu i wyplacilem. Patrze wczoraj na maila fajna oferta 50% do 400 PLN no to wplacam 800 PLN.
Chce postawic pierwszy zaklad ( wybralem dosc rozsadna stawke 400 PLN ) , patrze limit 2,14 PLN ???? Chyba pierwszy buk ktory limituje PRZED postawieneim zakladów lub tez wysyla oferty promocyjne na zlimitowane konta.
ZENADA i śmieszna firemka. Nie polecam nikomu , juz nawet BAH ze swoimi zlodziejskimi marzami jest duzo lepszy.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
ostrzegam przed tobet. od poczatku zalozenia konta mam limity na zaklady po 2-3 zl. teraz przyslali mi na mail oferte bonusa 50% do 400 zl. fajna oferta nie? ale nie pod warunkiem ze moge stawiac po 2 czy 3 zl. nie bede sie bawil z takimi burakami i zamykam u nich konto. a jezeli ktos sie zastanawia nad zalozeniem konta to odradzam. jest tylu bukow ze jest w czym wybierac a was moze spotkac to samo. pozdrawiam

zagrane i wygrane trzy kupony po 200 - 500pln i zadnych limitow

J 0

jarmi-1986

Użytkownik
to ci odpowiem pete ze to moje pierwsze konto. nie wiem czym sie oni kieruja przy dawaniu tych limitow skoro kuerten sobie spokojnie gra ale ja odradzam.
pozdrawiam

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
wyplaty na MB bardzo szybkie w dodatku wyplacaja w weekendy choc ktos pisal ze nie. Duze brawa!
takze obylo sie u mnie bez zadnych limitow!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Fatalnie wygląda tobet ostatnimi dniami jeśli chodzi o ofertę. Wchodzę teraz z rana a tu nie ma ani Pucharu Polski ani tenisa ATP...Lekka żenada.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Fatalnie wygląda tobet ostatnimi dniami jeśli chodzi o ofertę. Wchodzę teraz z rana a tu nie ma ani Pucharu Polski ani tenisa ATP...Lekka żenada.
Dodaj do tego jeszcze obsluge i pare innych kwestii i buk jest na absolutnym topie ale ujemnym ????

G 0

greatstan

Użytkownik
jeśli mogę wyrazić swoją opinię o tym bukmacherze , to część z Waszych opinii się potwierdza; jak zaczniecie wygrywać to wcześniej czy później limit się pojawi - zazwyczaj na zakłady LIVE. Ja w tej chwili mam limit wygranej w przeliczeniu 100Euro
ok 407 zł, czyli bez szaleństw a i tak udaje mi się coś tam wygrać. Kontakt na czacie jest szybki ale cóż z tego skoro niczego nie można załatwić. Na maile firam nie odpowiada - generalnie olewają klientów, na reklamacje nie ma odpowiedzi, anulują przyjęte zakłady(zawsze są anulowane te wygrane) bez podania przyczyny zdarzy im się źle rozliczyć zakład - oczywiście możecie pisać do nich maile i tak dą w kosmos
Ogólnie coś z nimi jest nie tak
konto mam od roku
taka ciekawostka:wypłaciłem od nich ok 7 tys (wpłaciłem w sumie ze trzy tys)a nikt nie chciał ode mnie żadnych dokumentów

W 0

wolfer

Użytkownik
taka ciekawostka:wypłaciłem od nich ok 7 tys (wpłaciłem w sumie ze trzy tys)a nikt nie chciał ode mnie żadnych dokumentów
no to na prawdę nie wiem jak Ci się to udało ? bo w moim przypadku cały czas mam problem z weryfikacją konta jako, że nie mam obecnie na siebie żadnych rachunków ... screeny konta też mi nie chcą zweryfikować i po mimo, kilku rozmów na chacie mam problem z weryfikacją... jedyny tylko taki plus, że już praktycznie nie mam tam środków na koncie.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Ja też nie otrzymuję żadnych rachunków a konto zweryfikowałem wystarczy napisać do supportu wprost powiedzieć że nie otrzymuje się żadnych rachunków oraz czy można w jakiś inny sposób zweryfikować swój adres zamieszkania. Owszem można np zaświadczenie o zameldowaniu z urzędu miasta albo screen z bankowość elektronicznej w którym widać dokładnie adres (po zalogowaniu się w mbanku w opcji ustawienia i konfiguracja znajduje się adres korespondencyjny na który bank korespondencje wysyła i musi być on aktualny, zrobiłem screen i bez problemu zatwierdzili).Konto miałem po godzinie zweryfikowane prawo jazdy+screen moneybookers+
screen z adresem korespondencyjnym w koncie bankowym.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Kolejny potężny minus dla Tobetu. Np za 10 minut zaczynają się spotkania tenisa. W ofercie zakładów tych spotkań już nie ma. Czemu ? Nie wiem. Są za to w ofercie live bet, tyle tylko, że są i nic więcej bo kursów brak. Czyli tak wieczorem w nocy kursów nie ma, bo jeszcze nie ma. Rano za to trzeba dobrze trafić w godzinę, żeby się załapać. No chore to jest. Jak to ktoś czyta z firmy Tobet to niech może się ogarnie i jak już za wcześnie dajecie do zakładki live bet to już dawajcie z kursami chociaż, bo blokujecie możliwość grania.

M 0

misiekpro

Użytkownik
Zleciłem wypłatę 26.04.2013, 27.04.2013 jest zatwierdzona a kasy nie ma do tej pory na koncie. Ile przeważnie trwa wypłata u nich ? Konto mam zweryfikowane, wymagane dokumenty:0.

G 0

greatstan

Użytkownik
Zleciłem wypłatę 26.04.2013, 27.04.2013 jest zatwierdzona a kasy nie ma do tej pory na koncie. Ile przeważnie trwa wypłata u nich ? Konto mam zweryfikowane, wymagane dokumenty:0.

jeśli chodzi o wypłaty na MB to zazwyczaj w ciągu jednej doby pieniądze dochodziły - przynajmniej u mnie to tak wyglądało, nie wiem jak jest z wypłatą na konto w banku

Do góry Bottom