kryspin1991
Użytkownik
witam ???? mam pytanie które kieruje do grających na Tobecie.. czy dostał ktoś z Was oferte bonusu ? ( nie chodzi mi o oferte powitalna tylko np drugi bonus albo może trzeci) ?
Dla graczy to tragiczna wiadomosc...Tobet zostaje zamknięty. Wchłonął go Betsafe !
Tak bedziesz musial weryfikowac na 90% najlepiej wyslij skan dowodu sam na koncie betsafe i nie bedzie problemu calkiem mozliwe ze to wystarczy.....Jak mam konto w tobet w 100% zweryfikowane a w betsafe nie mam zweryfikowanego to czy po 10 sierpnia będę musiał konto na betsafe weryfikować.
Dla graczy to tragiczna wiadomosc...
Musisz wypłacić, nic nie będzie przenoszone.Pieniądze, które miałem na Tobecie są wypłacane czy mogę je jakoś przenieść na Betsafe?
Strona Tobet.com zostanie z dniem 10 sierpnia zamknięta i nie będzie funkcjonować.Jak mam konto w Tobet w 100% zweryfikowane a w Betsafe nie mam zweryfikowanego to czy po 10 sierpnia będę musiał konto na Betsafe weryfikować.
To jesli nie wyplace do tego dnia kasy to przepada ??Strona Tobet.com zostanie z dniem 10 sierpnia zamknięta i nie będzie funkcjonować.
Powinni automatycznie wypłacić tym kanałem co dokonano wpłaty np. Skrill. Problem może być przy przelewach24. Zaznaczam, że to moje dywagacje.To jesli nie wyplace do tego dnia kasy to przepada ??